Poraďťe. Mne sa páči najviac meno "Alica" a ešte také typické slovenské ako Zuzka atď, no viacerým sa tieto mená nepáčia ☹ Aké ste vybrali Vy? 🙂
suhlasim s mata1001, my budeme mat Jurka 😉
my mame Michala - to sa mi paci uz od malicka a az poslednu dobu zistujem, ze sa v okoli paci vela ludom az natolko, ze aj oni zvazuju take meno 🙂
ale aj Alicka sa mi paci..ked bude druhe dievcatko, tak budem zvazovat aj toto meno🙂 ale aj Vaneska, Emka, Larisa, Janka 🙂
my mame Michala i ked som povodne chcela Richarda. a pre dievcatko sme mali vybratu tiez Alicu alebo este Ameliu.
Ja mám Lukáš a Adriana. Malá má 6 mesiacov a zvažovala som ešte Laura, Karin, Timea a Júlia. Obidve sú pekné a ja som pri menách rozmýšľala aby sa dali používať aj v zahraničí - kedže je už normálne, že sa tam chodí zarábať a v angličtine to máš Alice (elis) a Susan.
@zuzanitaina40 Alica je pekne meno, aj Zuzanka 😉 nedaj sa 😵
My máme Paľka a Kvetku, ale Zuzanka bola medzi menami v posledom úzkom výbere.
Ja mam Zuzanku, krasne slovenske meno a tolko moznosti ako ho povedat...Zuzka, Zuzanka, Zuzinka, Zuzana, zatial som sa nestretla s tym, ze brrr ake meno, len s pozitivami...Alicka je tiez krasne meno.
Ja mám Terezku a Matúška. Alica je veľmi pekné meno.
@zuzanitaina40 ja mam Alicu a keby som mala vyberat znova, tak opäť jej dam taketo. 😉
kamoška má Alicu a je to super......či???? 😀
ja som Zuzana, povedala som, ze Zuzku si nikdy nedam, lebo viem ako ma v skole volali Zuza 🙂 🙂aby aj ju , tak nevolali a na poslednu chvilu som si to rozmyslela a mam Zuzanku 🙂 🙂
dcerky sofia, sona. a keby mam dalsiu dcerku tak sara. aj alica a zuzka su pekne mena ale nedala by som ich koli tomu ze ich mame v rodine. 🙂
My máme Dorotu a Tamaru. Zvažovala som ešte Ester, Grétu 🙂 Daj také, aké sa Tebe páči 😉
ja som Zuzana a som spokojna s mojim menom, je medzinarodne, ma mnoho variant
alicka je krásne meno a zuzana je pekne moja najlepšia kamoška je zuzana 🙂 ja by som meno zuzana nedala lebo sa tak volá aj moja svokra ktoru menusim ani vidieť ale pekne to zneje zuzka zuzanka zuzička, zuzi🙂 my máme vybrane juliana mnohým sa nepáči ale nám sa páči takže dajte alicka aj zuzka ak sa vám mená páčia a hodia a k priezvisku nedajte a odradiť🙂
@sisaha A ako volate dietatko okrem Alica a Alicka?
@zuzanitaina40 my alicu volame aj LILI
@zuzanitaina40 zatial iba takto, ale nevylucujem, ze casom nebude mat aj ine privlastky 😀
Ja som Zuzana a mam Alicku. A nema to chybu 🙂
ahoj, aj my máme Alicu - Alicku, Alu, Lili, Alušku, Alku, Alinku :D Naozaj veľa možností na "prezývky". No a ešte máme Simonku a Mareka 🙂
@ethera ja sa volam Zuzana tiez. Meno Zuzana sa nam paci, no prave preto chcem dat Alicu, aby si nas nemylili🙂 🙂
@zuzanitaina40 ak sa ti páči Alica, tak ho daj svojmu dieťatku, prečo sa orientuješ na druhých ľudí?... Alica je veľmi pekné meno 😉 a Zuzana tiež🙂
@alama ja som bola za Alicu a manzel za Simonku a v pripade chlapca Marek🙂 Pekne mena si vybrala🙂)
@zuzanitaina40 presne ako baby pisu-daj meno podla seba,nie podla toho ci sa paci druhym...ja osobne by som takuto otazku nikdy nikomu nepolozila,lebo nazor druhych na mena mojich deti mi je uprimne lahostajny 🙂
@zuzanitaina40 :DD Dakujem 🙂
Tento príbeh hovorí za všetko
Bol raz jeden mladý pár s 12 ročným chlapcom. Rozhodli sa cestovať, pracovať a poznávať svet. A tak odišla rodinka do sveta, a vzali si na cestu aj svojho osla. Prišli do prvej dediny, ľudia ich príchod komentovali: „pozrite na toho nevychovaného chlapca,on na oslovi a chudáci unavení rodičia pešo. Že to tak nechajú!" A tak manželka vraví mužovi: „Nedovoľme, aby zle hovorili o našom synovi. “Manžel zložil dieťa a sám nasadol na osla. Prišli do druhej dediny. Ľudia zazerali: „Pozrite na toho hrozného muža! Nechá manželku a syna trápiť sa peši, zatiaľ čo on sa vezie na oslovi." Tak muž zostúpil a posadil manželku na osla. On so synom viedli osla za uzdu. Prišli do tretej dediny a ľudia vraveli: „Chudák muž! Po namáhavej celodennej práci nechá sedieť manželku na oslovi. A chudák chlapec! Isto je to macocha!“ A tak se rozhodli sadnúť si na osla všetci traja. Znovu vyrazili na púť. Keď prišli do štvrtej dediny, začuli, čo si šepkajú ľudia: „To sú beštie. Chudáčik oslík, čo ich nesie. Umorili by ho k smrti, než aby kráčali vedľa neho..“ A v ďalšej dedine nemohli veriť vlastným ušiam: „To sú traja idioti, čo idú pešo, aj keď majú osla, ktorý ich môže niesť!“ Záver: Stále Ťa budú kritizovať, budú o Tebe zle hovoriť a bude ťažké stretnúť niekoho, kto Ťa bude brať takého, aký si. A preto: Ži podľa svojej viery. Rob to, čo ti radí srdce... To čo chceš... Ľudský život je divadelné predstavenie,ktoré sa hrá bez predchádzajúcich skúšok. Spievaj, smej sa, tancuj, maj rád...a ži intenzívne každý okamih Tvojho života... skôr, než spadne opona a hra skončí bez potlesku
Výber mena by mal byť vždy a vždy len na rodičoch. čo sa týka okolia, nikdy nebude sničim spokojné.
Dajte meno aké chcete. Mne sa Alica aj Zuzka páčia
Aj Zuzka aj Alicka su krasne mena🙂
Ja mám dvoch chlapcov
Flynn Christopher
Mathias Luca
meno pre svoje dietatko vyber take ake sa paci tebe...nepocuvaj na nikoho...je to tvoje/vase dieta...mne sa paci Adamko... 🙂