Ahojte, dievčatá. Poprosím poradiť darček na meniny pre 8 ročné dievča. Hľadám len inšpiráciu, je to neterka, má rada klasické babské veci, ale mám pocit, že toho má až až, tak by som bola rada za nejakú radu, nápad, čo teraz medzi dievčatkami letí 🙂 Ďakujem.
Moje baby maju rady vselijake take prkotinky - zápisničky, gelové perá, tetovačky, nálepky, 9 ročná fičí na nalepovačkách TOP MODEL. Vela zavisi aj od toho ci sa niecomu venuje, kresli, tancuje atd, cize ak ma nejaku zalubu tak nieco k tomu. Pripadne nejaku knizku ak rada cita teraz je toho kopec, gumu na skakanie, svihadlo...pripadne nieco do skoly ci nepotrebuje, nejaky cool peracnik, sadu farbiciek, fixiek...
Schleich koníky, petshopaci
Ja uz v tomto veku darovavam darcekove poukazky do knihkupectva, darcek sice bez fantazie, ale dieta si vyberie to, co ho potesi
Napr tie rozne glittrove fixky alebo take, co sa daju ako prejst a vznikne ina farba a mozno taka ta knizka so stickers, co sa da dofarbovat. Ako tie speci fixky sa nestratia, lebo to moze pouzit ako chce v skole atd. Tiez nejaky privesok na tasku k tomu alebo diar ( take tie pekne dievcenske) . Aspon ja kupujem mojim byvalym deckam zo skolky, co uz maju 8 rokov taketo veci. Lebo virm, ze to zuzitkuju
ďakujem baby, popozerám 🙂
pozri tu, denniik pre dievcata od 7r. https://www.kidmania.sk/eshop/doplnky-pre-dievc... to sa mi paci, neviem sice ci by sa to jej pacilo 🙂 skus pozriet
A co ju zaujima najviac - moja napr knihy a na jej oblubenu temu - balet pripadne teraz kuchharske knihy 🤦🏽♀️ a potom vsetko co je spojene s baletom - v tom veku bol jej najvacsi sen mat baletacke “piskoty” s tvrdou spicou a tutú to bolo uplne naj co jej niekto mohol podarovat 😂 pripadne nejaku sadu fixiek teraz bezia fixky na lettering, vsetko co malo motiv s Mafaldou to bolo tiez in - bolo by dobre aspon cca vediet co ju bavi