ahojte babule!
neviem ci je tu taka diskusia ale ku februaru 2013 otvaram diskusiu, ake meno ste vybrali pre vase babatko, ktore sa ma v blizkej buducnosti narodit? Kludne piste aj viac mien a potom favorita, favoritku...zaujimalo by ma kto ake dava. papa
my jsme meli favorita holcici Nina, ale bude to kluk a to se nevime rozhodnout ci Oskar nebo Filip;)
Ja cakam moje milovane dievcatko /termin mam 2 marca/ a po dlllhociznom zvazovani medzi Larou a Tamarkou sme sa rozhodli pre tamarku🙂
ahoj, nechcem nic v zlom, ani urazit nikoho, ale na takuto temu som uz pisala mena asi 5 krat,skuste si to lepsie pohladat vo vyhladavaci, 🙂 😉 😵 😅 😀
@cicuska9999 ale na februar 2013 ani si ani do jednej 🙂
...my cakame babo v juli 🙂 asi to bude chlapcek, ale na 100% nevieme...bude sa volat Maroško a keby dievčatko asi Romanka, Nina alebo Saška
Ahojte,my uz mame Jakuba,dalsie boli Matus,Simon a pre dievcatko Zuzka,Katka,Eliska
My máme Miu a pre mňa najkrajšie meno :-*. Ale páči sa mi aj Zoe a Lili a Noemi. A chlapčenské by som dala Jakub, Matúš, Matej, Martin, Tomáš 🙂
Tak my máme doma Viktoriu a Damián a sú to pre nás tie najkrajšie mená 🙂 a v budúcnosti by som chcela Alžbetku 🙂 také milé meno 🙂 a chlapčeka by som prijala Lukáš alebo Leo 🙂
mne sa paci Alex a Bianka
Kristína / Martin
co tak mená ako: Ester, Bianka, Diana a chlapcenske: Daniel, Michal, Matúš, Oliver?
ja to mam rozhodnute uz hadam od mojej puberty 😀 dievcatko ema a chlapcek patko 🙂
Ja mám dve dcérky a volajú sa Nicol a Vivien 🙂
@milli3377
https://www.modrykonik.sk/forum/hladaj/?cx=0137...
mas tu mnozstvo tem kde mozes o menach diskutovat, niektoru si urcite vyberies 🙂
Takáto téma by zaujímala aj mňa 🙂 Predovšetkým chlapčenské, lebo tie ani len netuším. Z dievčenských predbežne rozmýšlam nad týmito: Alexandra, Daniela, Lenka, Hanka, Veronika, Viktória.