Máte už vyzdobený domov Vianocami ?

ona12
26. nov 2019

Ahojte mate už vyzdobený domov Vianocami? ❤️🤣🤣🤣🤣🎉

lilyianka
26. nov 2019

@ona12 Ja už niečo mám

olivia_0309
26. nov 2019

@ona12 ahoj😊 ešte nie,ale stromček mám už doma dva týždne,konečne sme kúpili s 3Dihličím, aby som si ho mohla užilvať celý advent až do troch kráľov🤗 Mám taký plán že cez tento víkend už všetko pekne ozdobím a na 1.adventnú si ozdobíme aj tem stromček už,no a jasne do Vianoc ešte milion veciam neodolám😆

alexi2211
26. nov 2019

Aj ja už niečo málo mám, ale zatiaľ len také drobnosti, vankúše napríklad som prevliekla už na vianočné, dnes si chcem urobiť veniec na dvere a adventný 🙂

arcticcode
26. nov 2019

My mame zatiaľ len stromček v pracovni, aj to sme ho davali len za to, že zavadzal v krabici :D

kolieskova232
26. nov 2019

@ona12 este vobec nie ale tento alebo buduci vikend uz planujem spravit vyzdobu a zaroven aj vyupratovat vsetko🙂

annlia
26. nov 2019

Nie, byvame v podnajme a na Vianoce kazdy rok chodime domov k našim, čiže iba tam je Vianočna vyzdoba ale velmi rada by som mala aj tu v podnajme ale zbytocne...ja si počkam na vlastne byvame🙂

deti95060810
26. nov 2019

kdeže....podľa mňa je to ešte zavčasu...😉

fokuska
26. nov 2019

My pomaly zaciname az ked zacne advent alebo od Mikulasa.

veronikaszabova
26. nov 2019

Este nie. Podla mna je to moc skoro.

ina009
26. nov 2019

áno áno od soboty a moje dalšie tri kamošky tiež 🙂))) pomenovali sme to zimná výzdoba :D stromček ale neskor dám 🙂

miku1
26. nov 2019

Nie, zdobím až na Mikuláša.

baskarepkova
27. nov 2019

na aprapete v izbe mam svetielka,a le v ofise mame uz stromcek aj svetielka 🙂 🙂

petulda333
27. nov 2019

Niee, cakam na prvu adventnu nedelu, ale uz sa neviem dockat 😁😁

dopolbokaodrata
27. nov 2019

Nemám, načo, ešte nie je ani advent. O chvíľu si ich budete zdobiť už na 1. mája ak niekto začne prvý. 😂

simonah73
29. nov 2019

my mame kupeny stromcek, kde je ihlicie s patentom praveho ihlicia a zdobit ho budeme az vikend tesne pred vianocami. mozno tento vikend vymenim na vchodovych dverach kvetinovy vencek, ktory som zabudla vymenit za jesenny za vianocny a to je zatial k vianocnej vyzdobe u nas doma vsetko.

sonicka96
29. nov 2019

Áno máme už stromček aj girlandu so svetielkami na balkóne 🙂 ale to len preto lebo za chvíľu rodím a potom už nič nespravím sama 🙂

suge
29. nov 2019

@ona12 Nie, ani nápad. Stačí mi tá komerčná tlačenka vonku, v nákupných centrách atď.😉

nice202
29. nov 2019

Nie

rozalia89
29. nov 2019

@simonah73 dobrý deň, kde ste kupovali stromček?🙂

majusska202
29. nov 2019

Nie však je to skoro ľudia zabudli na zmysel adventu. Advent je nato aby si počas 4 týždňov pripravila Vianoce, a nie mesiace dopredu

simonah73
29. nov 2019

@rozalia89 tento mame s bielymi svieckami, len zlozim dva kusy do seba a dam do zasuvky a svietime. dovoz nemaju na sk, to som riesila cez www.znemecka.eu https://www.balsamhill.de/p/fraser-tanne-weihna...

rozalia89
29. nov 2019

@simonah73 je prekrásny!🙂

markaterka
29. nov 2019

Ja nechápem tej výzdobe pomaly od októbra. My okrem adventného venca nemáme nič. A ešte ani neplánujem. Okná a dvere zdobíme po 15.decembri a stromček 23.12.
Zaujímavé, že v telke keď od októbra idú vianočné reklamy, tak to každého poburuje, ale doma si každý robí výzdobu pomaly mesiac a pol pred Vianocami.
To na veľkú noc začínate zdobiť už po novom roku?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maciatkolulu
29. nov 2019

Mame už, terasa v zdobená, Mikuláš visí, my uz mame svietiaci stromček na námestí a aj veniec, ten nesvieti samozrejme ešte, ulice sú vyzdobené, vianočné trhy sú už dva týždne....

lucia147852
29. nov 2019

Ešte nie. Až na Vianoce. Takto by mi liezla na nervy skôr ako by prišiel čas si ju užívať 😂

maciatkolulu
29. nov 2019

Ved 1.zacina advent, to už nie je skoro mat vyzdobené, treba sa aj tešiť. Naš malý sa veľmi tešil, že sa vyťahovali veci z pivnici. Ja zase nemám rada ze 23.12 sa všetko v zdobí a hneď je už po Vianociach....

h2
29. nov 2019

Nie, nemám ešte výzdobu a ani tak skoro mať nebudem (okrem adventného venca teraz od nedele), nemám rada, keď sú Vianoce už mesiac dopredu. Ale na jednu vec sa predsa len chystám. Chcela by som vyrobiť pre syna adventný kalendár, lebo sa už viackrát pýtal, či ho budeme mať. Nie som výtvarne nadaná, ani manuálne zručná, tak to bude fuška, ale teším sa na to. Syn išiel na víkend k starkej, bude to mať ako prekvapko. 😍

lenka2710
29. nov 2019

@ona12 Ja som dnes začala len tak mierne upratovať 😁 cez víkend chcem zavesiť vencek na dvere, v nedeľu vytiahnuť adventny veniec! Na ďalší víkend zdobime stromček! Odkedy máme malú,tak majú pre mňa Vianoce také iné čaro a tešíme sa spolu! Ale darčeky vždy pomaly balim 24, hoci ich mám kupene od septembra 😁

petulda333
29. nov 2019

@markaterka je koniec novembra, tak o akom oktobri tu kecas?