Ahojte 🙂
Máte už všetky vianočné darčeky? :D
Mám
Áno mám. Kúpené a hneď aj zabalené ešte v novembri.
Áno a už aj zabalené. Nikdy si to nenechávam na december, ale riešim to of septembra do cca novembra.
Vôbec 😄 jeden jediný darček som kúpila raz s väčším predstihom ešte v októbri, do Vianoc si tu vec obdarovaný kúpil sám 😅 odvtedy sa necítim blbo, že to nechávam na poslednú chvíľu 😄
V podstate ano, niektore su na ceste. Su to skor drobnosti, najvacsi dar je spolocna dovolenka - upresnime spolocne.
nie, nemam...ale mne staci zbehnut do obchodu a za hodinu mam vsetko...
95% mam, este som dnes posielala muzovi nieco nech objedna. V piatok mam dovolenku tak aj pobalim nech mam klud
Ani jeden. 😱
Ešte mi 5 chyba 🤣
Mam už všetko, ešte zabaliť ☺️
prvy rok mam od zaciatku novembra ale ze absolutne vsetko. 😀 som na seba pysna a sama som veru prekvapena, ze som to takto krasne a v predstihu postihala, pretoze si to vacsinou nechavam na poslednu chvilu. 😀
Niektoré sú objednané a na ceste, a niektoré idem dnes pozrieť😄
Nie nemam vobec vsetko
Syn poriešeny, už iba zene ktora mi ovladla srdce😁
ja už mám všetko, už len jeden synovi a mojej sefke este ..
Nie ale stačí keď zbehnem do obchodu a bude vybavené, len teraz som chorá.
Jasné jeden deň som poriesila všetko,
Už od leta, mam svaty pokoj😆
My mame velke deti a tie zelania uz su take ze bud "do polnoci objednas rano v Alzaboxe mas" alebo prispevky na ich aktivity. A nase detto vyriesi bud Alza alebo Martinus 🙂
Na 90%, až manželov darček ktorý je v boxe, treba ho vyzdvihnúť, bratov sa ešte len vyrába, otcovi musím niečo vymyslieť, lebo to čo som kúpila je nepodarok, na štítku je uvedená iná veľkosť ako na samotnom oblečení, a nechce sa mi cestovať kvôli výmene stovky km. V obchodu som naschvál brala nerozbalené a takto som dopadla.
Mam len tlaciaren ..a uz asi ani nic kupivat nebudem..
nemam.....budem kupovat asi na poslednu chvilu, este stale premyslam, co komu a priebezne si to zapisujem
Nie. Času je este dost. A pod tlakom podávam najlepší výkon 😂
Mam, ja velakrat nakupujem pocas cestovania, predsa len mi skor udru do oci veci, co tu az tak bezne nedostanem... bavi ma to 🙂 nehladam nasilu, ale ked mi niektora vec vyslovene niekoho pripomenie, hned beriem. Aj s odstupom vidim, ze dane darceky su vyuzivane 🙂
Ja skoro všetky, ešte svokre niečo.
Posledné prinesie kamoška v sobotu (má obchod, a cestu domov z východu 🙂 )
Nemam este vsetko. Buduci tyzden niekedy doriesim. 🙂
Ano mám. A mala som už na začiatku decembra.