Ahojte. Len tak zo zvedavosti sa chcem spýtať ci už máte doma postavený vianočný stromček ja som ho z deťmi spravila včera kto ho už má 🎄
My tiež až 23.12.
Nemam,stromcek zdobim az 23.12.ale vyzdobu uz mam komplet uz len stromcek chyba
Uz roky staviame 1.12. , a okolo 5.12 peciem prve perniky hned makke na jedenie, druhu varku okolo 15.12 do vianoc padnu aj tie... na vianoce uz perniky nerobim... uz sa pecu ostatne kolace. Vianocnu vyzdobu na balkone mame od Mikulasa. ❄️😇
Ak by sme mali umely, tak aj ja si ho uz klidne postavim. Zivy ozdobime buducu sobotu cize 18.12. Ja mam rada vyzdobene pred vianocami, tak celkovo mam ten cas pred ovela radsej ako od stedreho dna po novy rok
My máme tiež už od začiatku decembra 🙂 chcem si ho dlhšie užiť. Milujem Vianoce
U rodicov zdobime az 23-24, ale doma u seba uz mame aj stromcek, aj vyzdobu. Robila som v prvu adventnu nedelu a popravde som sa tento rok uz nevedela dockat 🙂 Ale skor preto, ze obaja travime par tyzdnov u rodicov, tak aby sme si uzili tu atmosferu aj doma pred sviatkami. Odzdobujeme az na hromnice (zaciatok februara). A mame umely, takze vydrzi kolko chceme 🙂
Dnes sme postavili.
My este nemame
Ja mám ešte Advent a ak dobre rátam, ešte taký týždeň mi vydrží.🙂
My zdobime až 24.12 doobeda, aj výzdobu robíme vtedy. Teraz mame ešte len advent, takze mame adventný veniec
kým bola dcéra malá zdobili sme večer 23.12., aby mala ráno prekvapenie.
Teraz už zdobíme spolu s ňou 24.12. doobeda.
Inú vianočnú výzdobu nemáme, lebo tradične 26.12. odchádzame na dovolenku a 25.12. trávime u rodičov
Ja som stromcek vytiahla 5.12, zdobila do 8.12 pri skoro 2mesacnej. Jej sa pacia svetielka, ja zboznujem mat zasvieteny stromcek.
U nás sa vždy stavia stromček v noci 23.12 🙂
My uz mame zdobili sme 5.12.
Mame 2 male deti, budeme zdobit s nimi niektory vecer v tom tyzdni ako su vianoce (22.12?). Vedia, ze budeme zdobit, ked budu vianoce. Aktualne maju adventny veniec a odpocitavaju, kolko sviecok este zapalime do vianoc
Vianocny stromcek si robievam cca na Mikulasa ako padne najblizsi vikend v Mikulaskom tyzdni. Tak to mam rada. Stromcek si chcem uzit co najdlhsie radi si pri nom posedime ako rodina porozpravame dame kavicku, caj, vinko… a hlavne stromcek so vsetkym z vybavelenim rozvazanim upravenim konarikov a mojim dokonalym nadekorovanim mi trva 3-4 hodiny takze si to ani casovo z prace nemozem dovolit robit tesne pred Vianocami
Nie. Zdobime 23.12.