Čaute baby, mate niektorá skúsenosť s baby shower? Viem, že v zahraničí je zvyk, keď pripravia baby shower pre mamičku jej priatelia, ale u nás to nie je veľmi rozšírené, takže chcem usporiadať malé posedenie doma ja. Pozvať zopár priateľov, spraviť doma výzdobu, nachystám občerstvenie, zahráme si nejaké hry. Rodina tam nebude, pre nich možno budeme robiť oslavu po narodení a možno ani to nie, nemám vedomosť, že by sa v našej rodine dajako oslavovalo narodenie dieťaťa. Chcem to ako príjemný večer s priateľmi, s ktorými sa zabavime. Mate niekto skúsenosť s takouto baby shower a co by sa dalo vymyslieť? Nejaké tipy, triky? Možno tip na nejaké zaujímavé zdravé pohostenie, nejakú spoločnú hru, ktorú ste hrali vy na (vašej) baby shower? Nejaké milé prekvapko alebo aktivitka? Ja v hlave nejakú predstavu mam, ale keďže som na podobnej oslave ešte nebola, chcela by som vedieť aj nejaké tipy z praxe. Jasne, ze zabavime sa aj keď spravím obložené chlebíky a kávu a budeme hrať clovecko ;) ale chcem, aby sa aj hostia zabavili a nie prišli na formálnu návštevu "na kávičku" a aby aj manžel mal zážitok a mohol osláviť príchod svojho prvého dieťaťa aj s kamošmi a neformálne (a on nie je ten typ že pivko a krčma 😉)
@simo9 to hej, s tým rátam, skôr som myslela tip na nejakú konkrétnu hru ci aktivitu, ktorá sa počas takej oslavy zvykne robiť 🙂
@elementissa na tlc chodil svojho času program o týchto párty. Mne to príde trochu divné. Skoro až ako pýtanie darčekov od priateľov (teda aspoň tam to tak bolo vykreslené.. každý niečo priniesol a mamička mala po párty celú výbavu...). Jediné čo mi prišlo také celkom zaujímavé bolo to "odhalenie" pohlavia budúceho potomka. Robili to tak, že lekár dal v obálke výsledok. Ten odniesli do cukrárne a cukrár spravil plnku torty buď modrú alebo ružovú... celú tortu potiahol tou cukrovou hmotou a vlastne keď ju na párty rozkrojili, tak vedeli čo čakajú, aj rodičia...
@elementissa ak nevedia pohlavia pratelia? Tak im to povedat na ten vecer. Vsetko date do ruzova a modra.