Zdravim mate niekto skusenost so svadbou na baste Pajštun?
Kolko vas stalo prenajatie bašty? Kolko stoji ubytovanie pre hostí? Len orientačne by som chcela vedieť ako sa pohybuju ceny .
Hladame niake pekne miesto v okolí bratislavy a bašta ma hneď oslovila... budeme mat približne 80- 90 hosti. Ak by ste vedeli este o niakom peknom prostredí tak vam budem veľmi vdacna za každú odpoveď. 😀😀😀😀😀
@tamina899 ahojky..my sme tam mali svadbu 4 roky dozadu..ak sa nemylim, vyslo nas to cca 6000€ -ktore isli priamo Baste..mali sme 75 ludi plus fotograf, kameraman, dj, atd..bolo to skvele 🙂 Stalo to za vsetky peniaze...bola naozaj na urovni..vsetkym sa pacilo a velmi si pochvalovali...🙂 okrem Basty sme vtedy pozerali aj Hotel Spark pri Malackach, Kastiel Mierovo, RVS klub a Kastiel v Tomasove..
Skus sa pytat na mojasvadba.sk, viac sa dozvies
ahoj, cenová ponuka z pred 4 rokov a dnes je výrazne odlišná. Ja som si v Bašte dávala naceniť svadbu pre 90 ľudí pred pár mesiacmi a moja cenová ponuka s cenovou ponukou kamarátky, ktorá mala svadbu v roku 2015 je o dosť vyššia. Každopádne neviem už nájsť tú cenovú ponuku nakoľko som si povedala, že aj keď krásne miesto, toľké peniaze za to nedám a asi som to vymazala ale vieš im napísať mail, že by si chcela cenovú ponuku a akú máš predstavu o hostine prípadne či chceš neskorší bufet alebo popolnočnú kapustnicu a tiež aj cena ubytovania že ta zaujíma a oni ti odpíšu. No pre 90 ľudí v bašte rátaj minimálne 15000 tisíc aj keď asi aj viac. Známu to pre 70 ľudí vyšlo 12000. Potom sa mi zdá že prenájom priestorov je v piatok lacnejší ako v sobotu tam vieš ušetriť 1000 možno 2000eur.
@ina009 inak ja čo som si robila prieskum hlavne cenový a pekné prostredie najlepšie ceny mala Hotel Agátka a Pálenica Bernolákovo (tu možno aj budeme mať svadbu, je to tam nádherneee🙂 ešte sa rozhodujeme, z tých cenových ponúk predýchavam a začíname preferovať možnosť sobáš a obed.)
@tamina899 ubytovanie sa da bud hned vedla penzion u hoffera alebo v okoli v pesej dostupnosti je toho viac na ubytko...cenu si uz uplne presne nepamatam 🙈 ale myslim ze priestory+Jedlo a pitie to bolo do 6000e na 92 ludi a bol to september 2018. Ale ked tam napises email urcite ti poslu aktualnu cenovu ponuku. Vsetko tam bolo polozka polozke nacenene takze zalezi ake jedlo aj vino si vyberias atd 🙂
@tamina899 Dobrý deň, dávali ste si prosím naceniť tú Baštu na rok 2021? Prípadne aké priestory ste ešte riešili? Ďakujem.
@tamina899 my sme mali svadbu v Modre vo vinarni u Ludvika (Stary dom) bolo nas 92. Mne sa velmi pacil priestor a aj hostia chvalili tak skus pozriet 🙂