Máte skúsenosť so svadbou v Bašte Pajštún ?

tamina899
21. jan 2020

Zdravim mate niekto skusenost so svadbou na baste Pajštun?
Kolko vas stalo prenajatie bašty? Kolko stoji ubytovanie pre hostí? Len orientačne by som chcela vedieť ako sa pohybuju ceny .
Hladame niake pekne miesto v okolí bratislavy a bašta ma hneď oslovila... budeme mat približne 80- 90 hosti. Ak by ste vedeli este o niakom peknom prostredí tak vam budem veľmi vdacna za každú odpoveď. 😀😀😀😀😀

natalala
21. jan 2020

@tamina899 my sme mali svadbu v Modre vo vinarni u Ludvika (Stary dom) bolo nas 92. Mne sa velmi pacil priestor a aj hostia chvalili tak skus pozriet 🙂

laurazma
21. jan 2020

@tamina899 ahojky..my sme tam mali svadbu 4 roky dozadu..ak sa nemylim, vyslo nas to cca 6000€ -ktore isli priamo Baste..mali sme 75 ludi plus fotograf, kameraman, dj, atd..bolo to skvele 🙂 Stalo to za vsetky peniaze...bola naozaj na urovni..vsetkym sa pacilo a velmi si pochvalovali...🙂 okrem Basty sme vtedy pozerali aj Hotel Spark pri Malackach, Kastiel Mierovo, RVS klub a Kastiel v Tomasove..

laurazma
21. jan 2020

@tamina899 este doplnim, ubytovanie tusim bolo 25€/ os s ranajkami..ale predpokladam ze ceny sa odvtedy uz zmenili

tamina899
autor
21. jan 2020

@laurazma dakujem veľmi pekne 😀😀😀😀😀 ale fotografa a kameramna ste nemali v cene či?
Ta cena bola za priestor... jedlo... alkohol a výzdobu?

tamina899
autor
21. jan 2020

@natalala dakukem 😊😊 s priateľom uz hľadáme priestory a porovnávame.

laurazma
22. jan 2020

@tamina899 jasnee to nebolo v cene..ta cena ktora je hore bola za prenajom Basty, vyzdobu, tusim aj kvetinovu vyzdobu (spolupracuju s kvetinarstvom zo stupavy), no a jedlo, pitie- alko aj nealko a tusim 4 izby sme platili..nasu sme mali zdarma 🙂

cacianka
22. jan 2020

Skus sa pytat na mojasvadba.sk, viac sa dozvies

ina009
22. jan 2020

ahoj, cenová ponuka z pred 4 rokov a dnes je výrazne odlišná. Ja som si v Bašte dávala naceniť svadbu pre 90 ľudí pred pár mesiacmi a moja cenová ponuka s cenovou ponukou kamarátky, ktorá mala svadbu v roku 2015 je o dosť vyššia. Každopádne neviem už nájsť tú cenovú ponuku nakoľko som si povedala, že aj keď krásne miesto, toľké peniaze za to nedám a asi som to vymazala ale vieš im napísať mail, že by si chcela cenovú ponuku a akú máš predstavu o hostine prípadne či chceš neskorší bufet alebo popolnočnú kapustnicu a tiež aj cena ubytovania že ta zaujíma a oni ti odpíšu. No pre 90 ľudí v bašte rátaj minimálne 15000 tisíc aj keď asi aj viac. Známu to pre 70 ľudí vyšlo 12000. Potom sa mi zdá že prenájom priestorov je v piatok lacnejší ako v sobotu tam vieš ušetriť 1000 možno 2000eur.

ina009
22. jan 2020

@ina009 inak ja čo som si robila prieskum hlavne cenový a pekné prostredie najlepšie ceny mala Hotel Agátka a Pálenica Bernolákovo (tu možno aj budeme mať svadbu, je to tam nádherneee🙂 ešte sa rozhodujeme, z tých cenových ponúk predýchavam a začíname preferovať možnosť sobáš a obed.)

tamina899
autor
22. jan 2020

@natalala a môžem sa spýtať kolko vas to vyšlo priblizne cenovo? A ako ste riešili ubytovanie?

tamina899
autor
22. jan 2020

@ina009 uf tak to je naozaj velmi veľa peňazí... aj ked je to tam prekrásne tak tam svadba uz nepripadá da úvahy 😔😔😔
V okolí bratislavy sa moc nevyznám tak len hladam na internete rady. Dakujem 😊

natalala
22. jan 2020

@tamina899 ubytovanie sa da bud hned vedla penzion u hoffera alebo v okoli v pesej dostupnosti je toho viac na ubytko...cenu si uz uplne presne nepamatam 🙈 ale myslim ze priestory+Jedlo a pitie to bolo do 6000e na 92 ludi a bol to september 2018. Ale ked tam napises email urcite ti poslu aktualnu cenovu ponuku. Vsetko tam bolo polozka polozke nacenene takze zalezi ake jedlo aj vino si vyberias atd 🙂

tamina899
autor
22. jan 2020

@natalala super ďakujem veľmi si mi pomohla ďakujem 😊😊 je to tam krásne

natalala
22. jan 2020

@tamina899 kostol je potom hned vedla ale my sme mali obrat priamo tam na terase 🙂 na Fb maju vela fotiek zo svatieb...drzim palce nech mate krasnu svadbu podla predstav ❤️

tamina899
autor
22. jan 2020

@natalala dakujem z celého srdca 🥰♥️♥️♥️♥️ pekný večer vam prajem

pastellllka
19. jan 2022

@tamina899 Dobrý deň, dávali ste si prosím naceniť tú Baštu na rok 2021? Prípadne aké priestory ste ešte riešili? Ďakujem.