Dobrý večer. Masážna pištoľ ako darček manželke na narodeniny. Je to dobrý nápad,či ani nie??
@ewula192
Ďakujem za odpoveď.
Teraz majú v Datarte za 55€ značku Beurer,čo myslím nie je nejaká podradná značka a ako prvá na začiatok bude dobrá. Určite sú aj lepšie a podstatne drahšie,ale obyčajný človek myslím že rozdiel ani nerozozná.
Mňa a by to nepotešilo, môjho chlapa ano, ale svoju ženu si poznáš... Poukážka na welnes s masazou by ma potešíl viac
Ak by bolo treba este inspiraciu tak min. Rok sme si kupili aj lavove kamene v zime parada 🙂 + mam vseliake valceky masazne na nohy( stehna) a vyzivam ich 🙂 min rok si znamy kupil manzelke masaznu a pochvaluju si obaja :D
@ewula192
Ďakujem za nápad,skúsim aj to asi na Vianoce.
@sense
Áno poznám svoju ženu, ale s tomu wellnesu by asi nebola až tak nadšená,skôr by to brala ako záťaž, že zas musí niekam ísť. Pracuje ako zdravotná sestra už dlho a asi má tých ľudí a hluku až až,všimol som si,že najspokojnejšia je,keď ju necháme doma samú a mám pocit,že vtedy si najviac oddýchne.
Už nie sme najmladší a naozaj mám pocit,že už máme všetko. Vždy som sa snažil zarobiť peniaze,aby tej rodine nič nechýbalo.
A táto masážna pištoľ mi len tak nečakane napadla,keď som tod v nedeľu videl,ako jej dcéra masíruje za krk. 😀
Ja som ju dostala na Vianoce od rodiny. Muz sa tesil viac ako ja, hned ju chcel na mne vyskusat. Samozrejme ale nie tam, kam je urcena 😅
Neviem ako velmi ste otvoreny, ale nam obidvom robi radost 😉
Tak potom smelo do toho.... Viem si predstaviť ze ma v tom prípade radšej kľud.
Ja zvazujem taktiez tento rok ako darcek... citala som recenzie a ludia si to chvalia uz len vybrat tu spravnu :D