Manželova závislosť na mobile

3. jún 2024

Čaute baby,ako by ste riešili manželovu závislosť na mobile? Dlhodobo ma to už ubíja. Hra hry do neskorej noci a nevenuje mi pozornosť. Keď mu to vyčítam je ticho a potom sa zas vráti ku hre,dokáže ju hrať celý deň až do polnoci. Koľkokrát zaspím a ešte ďube do mobilu jednu a tú istú hru. Pripadám si ako slúžka ktora má za úlohu len navariť oprať upratat. Nás intímny život sa dá zrátať na prstoch jednej ruky do mesiaca. To je všetko. Ešte niesme manželia ani rok a nemáme ani dieťa. Čo mám robiť? Už nevládzem, nič sa nemení, jediné čo mi k tomu povedal že všetci chlapi hrajú hry, že je to relax únik od reality ale ja som vzduch ? Nech mu teda mobil pripravi ranajky

egonsk
3. jún 2024

som chlap a nemam potrebu sa hravat hry, skor vynimocne si s detmi zahram chvilku nejaku na pocitaci, ked im chcem spravit radost. Inak mam kopec inych cinnosti kde mosem zrelaxovat a ked som mal partnerku, mali sme aj spolocne cinnosti, ktore nas naplnali... Takze to tvoje motovidlo unika z reality, alebo sa stal zavislakom a nechce si to priznat.

autor
3. jún 2024

@egonsk ďakujem aj za mužský pohľad, je to pravda

enmery
3. jún 2024

Ja sa vždy tak pobavím🤣🤣🤣Závisláci od porna tvrdia, že to robia všetci chlapi, tento zase, že všetci hrajú hry na mobile🤣🤣🤣 Osobne som vo svojom okolí takého nepoznala. Je to hlúpe decko. Urob si s ním deti a ešte len potom Ťa to bude štvrť a budeš komplet sama aj fyzicky, aj emocionálne.

thirstymonk
3. jún 2024

Tiež som chlap a hrávam ráno blackies, kým som na tróne. 15 minút a dosť. Zbytok dňa nehrajem hry, nemám na také blbosti čas, takže tvrdenie, že to robia všetci muži, je lož. Robia to všetci chlapci, ale muži nie.

@enmery Neviem, či som vyslovene závislý od porna, ale nikdy som netvrdil, že to robia všetci. Pozriem si, ale že by som mal nejaké absťáky, keď týždeň nekukám Pčko, to nie.

V každom prípade, sú to lacné výhovorky nevyspelých jedincov. Nehádžte nás do jedného vreca. Chyby máme všetci, to áno, ale toto už je diagnóza.

januska12323
3. jún 2024

Nerob mu slúžku a uvidíš či si vôbec všimne. Keď hrá stále má očividne veľa voľného času tak nech sa páči domáce práce sú teraz jeho a ty vylož nohy. Keď nič nerobí on nerob ani ty.

cimage
3. jún 2024

Suhlasim s @januska12323, vykasli sa na neho. Nech si opere, navari, uvari. Ma vela volneho casu, treba ho zamestnat. A nie, muzi nehraju hry, moj nikdy nehra, to viem na 100%. Za mlada si obcas zahral, ja tiez, ale nebolo to na ukor toho druheho, ale uz sme z toho vyrastli.

vanilkovazmrzka
3. jún 2024

A skusila si ho nejako zaujat, vzrusit, vzbudit zaujem? Ono treba byt trochu aj iniciativna inak sa bude radsej zabavat mobilom…

A tiez chorobnu zavislost asi sam nezvladne a ty tiez nie…

enmery
3. jún 2024

@thirstymonk Neviem, prečo to píšeš mne. Ja som absolútne nehovorila o Tebe. Ale je tu tak 30 tém o porne, kde chlap presviedča ženu, že takúto závislosť majú všetci muži a tu ďalší nevyspelý, nevyzretý jedinec hovorí o tom, že hry na mobile nonstop hrajú všetci muži. Takže to reklamuj u tých mužov- oni zovšeobecňujú, že to tak robíte všetci.

sandra_kul
3. jún 2024

Mne to príde choré. Podľa mňa človek dokáže relaxovať aj vo dvojici, tráviť čas s tým druhým a nemusí byť pri tom závislý na telefóne. Je to absolútna strata času a takisto by som to nedokázala tolerovať, lebo to proste nemusím. Bolo obdobie, keď si môj muž bral telefón dokonca aj na wc či do kúpeľne, veľmi jasne som mu dala najavo, že mi to prekáža, že už toho bolo proste moc, pochopil, prestal s tým.

luccija
3. jún 2024

Keď po roku dá prednosť hre niečo je zle.Vela ľudí je závislých od hier.Normalne si musí dať limit ako sa dáva detom a mobil odlozit

kandelabra
3. jún 2024

Moj ex bol na xboxe/mobile nonstop. Mne za cely den ani slova nepovedal, deti si vsimol jedine ak za nim vyliezli na sedacku, zdvihol sa jedine ak potreboval wc alebo jedlo. A este mi tvrdil, ze to je normalny rodinny zivot. Ak chces vztah zachranit daj mu ultimatum, ale nemyslim, ze sa toho vela zmeni...

autor
3. jún 2024

@kandelabra presne to poznám. On je schopný aj niekoľko hodín ležať a hrať hru bez jediného slova, že lezim vedľa neho a mňa nebaví cumiet na mobil ho netankuje. Už som stratila ilúzie že sa to zmení lebo vzdy mi povie prepáč a hra ďalej

flavia1
3. jún 2024

Vsetko je to o tom, ako si vazis samu seba. Bola som s muzom, ktory si ma nevazil. Dovolila som mu to dovtedy, kym som si nezacala vazit samu seba. Uz by som to nikdy nedovolila. Teraz mam muza, ktory sa sprava uplne inak, prave preto , ze si ma váži. Ak sa nezacne liečiť kvoli tebe a sebe, tak neni o com.

thirstymonk
3. jún 2024

@enmery vlastne ani neviem. Sory 🫣🤣

thirstymonk
3. jún 2024

No same sa to urcite nezmení. Musis urobit razantny krok.

domkakvet
3. jún 2024

Velmi rychlo si ho prestala bavit.

cvargajedna
4. jún 2024

Nehraje lolko? Zisti

rawmamka
4. jún 2024

@cvargajedna Čo je to lolko 😀 ?

bora0123
4. jún 2024

Autorka mozno vyzniem hystericky, ale chce to rozvod. Ver mi ze nechces s takym stravit zvysok zivota a spravit si este aj deti. Nech si relaxuje 24/7 za mobilom sam, taky unik z reality bude mat ze nebude ani zit cely zivot ale to nie je tvoj problem. Ultimatum uz v tomto stadiu zavislosti nepomoze, ak slubi ze da da liecit dohliadni ze to realne robi, ale kedze sam si neprizna ze ma vobec daky problem, tak pochybujem ze sa nad liecbou vobec zamysli. A never takemu ze "jasne dam sa liecit niekedy blabla" to len hovori aby si drzaka hubu a krok keby sa ozaj chce liecit musi orist s tym ze mam termin u tohto a tohto koncom juna, inak dovi dopo.
Sorry za reality check ale utekaj kym sa da.

lauricka
8. jún 2024

to nie je chlap pre zivot. Bud ma depresie a nieco mu alebo vam na zivote nefunguje a treba to riesit alebo ak nema zaujem nieco riesit, tak si hladaj ineho chlapa. Toto dieta s mobilom ti bude aj tak k nicomu.

mk1111111111
9. jún 2024

Zial, je to normalna zavislost, ako alkohol, hazard, drogy.... a ostatnr. Bud mu das ultimatum, ak to nezaberie, tak liecba alebo rozchod. A nie je pravda, ze vsetci chlapi hraju hry