Máte niektorá doma muža s podobným názorom na svadbu? Sami sme zobrati, ale odjakživa tam nerád chodí, uz ich mame pár za sebou.... Vždy som si vypočula, ako tam bude nasilu sedieť, nerád tancuje.. Skôr ma rad iný druh zábavy.. Ja som mu vysvetľovala, že pokiaľ je to svadba z rodiny, je neslušné odmietnuť. Aký dôvod by sme aj uviedli? O 2 mesiace nás čaká dalsia a už teraz sa "hádame". Ja pomaly strácam chuť niekam ísť, snažím sa ho pochopiť, ale nechcem uraziť niekoho z rodiny a neísť... Rozmýšľala som, že pôjdem sama a on si niečo vymysli,prečo nemôže ísť.. Napíšte mi prosím ako je to u vás, ak sa v tomto nezhodnete. Viem, ze si niektoré poviete co za banalitu riešim, ale pre nás je to bohužiaľ problém vo vzťahu.
Ani moj nema rad nic oslavy ani svadby 😀 neriesim.. niesme ešte zobratí možno mi tam ten hore pošle niekoho normalneho😀😀
My s manželom obaja nemáme radi svadby, ale vždy si nasadime svoje “dospelácke nohavice” (ja teda šaty) a ideme. Lebo to bohužiaľ patrí k dospelosti, že musíš robit aj veci čo nechceš. Takze si myslím, že manželovi neublíži keď sa premôže. Nie je male dieťa.
Sice sme uz dlho nebolii nikde,ale ani moj velmi nerad ide niekam kde musí mat oblek,a take tie oficiálne postupy...ale! Je tam jedlo😂a ked si nájde niekto na pokec, tak je dobre.
Skoda ze tvoj je taky neustupcivy,ved tam z neho neubudne, nechápem 😠😤
Ak by som velmi chcela ist, isla by som sama. Ked nie, jednoducho by sme sa ospravedlnili, poslali dar a bolo by. Svadbu nepovazujem za udalost, ktoru musim absolvovat, lebo som pozvana.
Ani môj muž neznáša svadby a vôbec teda žiadne spoločenské udalosti, ja zasa naopak, som na svadbe každý týždeň, síce pracovne, s kapelou, ale ja si to užívam, milujem tieto akcie. Budúci týždeň ideme kamarátke na svadbu, ako hostia, on sa teší na to, že bude so mnou, samozrejme tancovať nebude, ale aj keď tieto veci ofrfle, ide, nemá na výber 😂
ja tiež nemám rada svadby, chodíme len skutočne veľmi blízkej rodine
Ja napr. poslednou dobou tiez netancujem a aj tak sa vzdy zabavim :D a nie je povinne chodit tam a sediet do noci /rana.. ked to nema rad a tebe to nevadi, chodte na obrad, na program, jedlo a potom mozete ist. Alebo si ho nevsimaj, nech si dudre.. oj tiez frflal, rano som mu strcila kluce od auta, oblek do ruky a islo sa :DD Nie som ziadny party lev, ale niektorych ludi z rodiny vidime fakt len na takychto akciach, doleteli ludia z kade tade... pobavime sa, pokecame, najeme... ked sa jemu nechcelo isiel spat, ked sme mali dost vyparili sme sa a veru nik si to asi ani nevsimol.
Hmm.. A to my svadby máme radi ale nikto sa nebere 😅😅😅z mojej rodiny som jediná, čo mala svadbu. Uvidíme o rok, či sa to nezmení 🤔s manželom zásadne presedíme celý večer pri vínku 😅😅aj na našej svadbe to tak bolo...len ja som mala vineu
Veď choďte na obrad, začiatok, zagratulujte novomanželom, posedte chvíľu, zjedzte večeru, prípitok, prehodte pár slov a slušne sa rozlúčte. A bude aj vlk sýty, aj baran celý. Nerozumiem, prečo sa kvôli tomu hádať.
My obaja nemáme radi svadby. Teda hlavne tanec, okrem vlastnej svadby sme na žiadnej netancovali. Vôbec mi to nevadí, stačí mi sa stretnúť a pokecať.
Boli sme naposledy švagrovi...manžel sa sťal pod obraz a ja som sa vytancovala... každý si prišiel na svoje...😉
u nás v rodine sa skôr dočkáš pohrebu ako svadby...
Môjho muža to tiež zúfalo nebavi. Je otrávený a počíta minuty koľko tam ešte musí sedieť. Sme dohodnutí, že posedí cca do 22.00 hod a ide preč. Ja niekedy idem s ním a niekedy so synom zostávate
Nenútim ho byt tam až so rana bieleho.
Uplne ho vhapem,neznasam svadby,oslavy. A pat dni pred udalostou sa so mnou neda vydrzat,leno som taka nastvama,ze tam budem musiet ist 🤣🤭nenarobis s tym nic,len pretrpiet jeho frflanie. Bavit sa o tom co najmenej a vobec to ani neriesit idete a hotovo.
Ja tiez nemam rada rodinne oslavy- ale skor oslavy narodenin, krstiny, birmovky a take, svadby este zvladam a manzel to ma rad a by to aj organizoval. Ale zachranila ma korona a uz dva roky sme nikde neboli. Ale predtym som vzdy sla aspin na hodku dve aby sa nepovedalo.
Moj tiez nerad chodil. Nebol na to zvyknuty z ich rodiny, nevedel tancovat a bol nazoru, ze aj tak sa tam vsetci pretvaruju. Oni sa ani casto v rodine nenavstevuju, takze nemaju take vztahy v rodine. U nas presny opak, vela sme sa stretavali, takze nas aj kazdy pozyval na svadbu. Zo zaciatku nebol nadseny a vzdy dudral, ze ho nutim tancovat, lebo zas ja rada tancujem. Ale tak zvolila som taktiku, ze som ho vzdy chvalila, ako mu to super ide a za tie roky uz dobre pozna moji rodinu, takze uz vie s hocikym pokecat, nemusim sa mu nonstop venovat. Takze sa to dost zmenilo a uz sme pochodili aj plesy a nema uz problem s tymito akciami 🙂
Nenutila by som manzela chodit na svadby alebo tam nadajboze tancovat ked to neznasa...nikoho svadba nie je dovod na kazenie si vztahu s partnerom
A to máte svadby v rodine tak často? My sme boli teraz v sobotu, bola to prvá svadba, na ktorej sme boli spolu, ako hostia. Ja som predtým nebola na svadbe vyše 20 rokov. Hádam sa raz za čas dokáže premôcť. Mne osobne by vadilo ísť na svadbu niekoho z rodiny bez muža.
Tak my sme s manželom boli za 6 rokov len raz na svadbe, aj to tureckej. A ako to riešiť? Veď keď veľmi nechce, nech ide teda zo slušnosti na obrad a potom sa vyparí 🤪
Neznášam svadby 😄 preto je moja vysnívaná svadba o dvoch svedkoch 😄 Tvojho muža plnohodnotne chápem
@kkovacovak he Ja som mala tvoju svadbu snou este aj tych 2svedkou sme mali prenajatych 🤣nemam rada byt centrom pozornosti 300-400 ludi 😅
Ale nemam nic proti svadbam. Nemala som ich moc rada.Hlavne ked som zila v mexiku a ex priatel mà vzdy po jedle okaslal s kamosmi sa zabaval a tam 400 neznamych. Clovek je Najviac sam v dave.. s mm sme boli za 10r len 2x a ten druhy x to bolo teraz a total sa mi to pacilo. Prvy x bez deti niekde spolu ., bol tam aj jeho bratranec so zenou a ona je taka party baba a nadavala ako namornik 🤣a vedla nej sedeli jej svokrovci sto rocni a ona v pohode ako jej zobak narastol. 😍Zabavili sme sa a 9:30 sme boli doma. ( taliani tak zradlo bolo super ) uz sa necudujem ze ti starsi ludia tak radi robia mecheche uz starnem 🤣 Treba len vediet vcas odist. Naco to riesis 2m dopredu? ( Moj stary tiez dufal ze poviem nie ako ked sme mali len 1male dieta.. a potom bol rad ze bol 😛)
Ja nemam rada ziadne take velke oslavy... ale ako pretrpim,ked treba. 🙂
@miadi presne 😄 a do toho je mi ľúto tých nešťastníkov keď viem koľko ich ten jeden deň stál 😄 to si radšej kúpim nové auto alebo pôjdem na mesiac na dovolenku 😄
Ja tiez svadby a vsetky oslavy nemusim...uz som na niektore aj nesla...mozno sa urazili, je mi jedno. Potom chvalabohu prisla korona...ale uz nechodim na akcie, na ktore sa necitim, jednoducho oznamim, ze nepridem, lebo mi to nevyhovuje a bodka. Mam 42, rokmi som dospela k zaveru, ze lepsie povedat nie a citit sa dobre ako mat tyzdne pred oslavami pocit na figu.
preboha, veď je to len 1 večer, to nedokáže vydržať na jednej svadbe? veď nemusí tancovať, môže sa rozprávať s ďalšími hosťami. Veď nie vždy budú všetci tancovať.
presne ako ved jeden krat, zas to asi nebude tak, ze budete kazdy jeden vikend nejaku tu svabu vymetat. jeden vecer sa predsa len moze obetovat a nie to hned len tak zavrhnut
Ist sa zadarmo zabavit a napapat, ale no tak 🙂 Ale chapem, ze nie je to kazdemu po chuti. Tak nech nejde no, chod s kamaratom alebo co, ak nechce ist, zbytocne sa budete hadat.
u nas je to rovnako... treba ist bez neho, rodine vysvetlit ze on nema rad svadby a spolocenske akcie.... Na zaciatku ta to bude mrziet, potom si zvyknes, az nakoniec budes rada, ze ides bez neho a zabavis sa, lebo inak by ste boli obaja bez nalady a znechuteni.... u nas to takto funguje 😉
@hapkova zadarmo zabaviť a napapať? Často tá zábava pozostáva z hier, ktoré sa hodia skôr do detského tábora, plus hudba v štýle Jede, jede mašinka, čo veľmi rada oželiem. Keď sa to páči mladomanželom, je to v poriadku, je to ich svadba, ale ja rada zostanem doma. A čo sa týka toho jedenia, pol pečeného prasaťa tam nezjem a na poslednú svadbu ma vyšlo oblečenie plus topánky takmer 200 ečiek, plus partnerova košeľa, to si nepamätám, koľko stála. Za tú sumu by sme sa nejedli obaja viac krát. Nepočítam dar, ktorý sme mladomanželom dali, lebo ten by som im dala tak, či tak.
my sa v tomto tiez nezhodneme.. u nas som to ja, kto nema rad svadby.. 🤷♀️😁