Máme si na malú svadbu zajednať DJ alebo si urobiť hudbu sami?

lubina2
19. nov 2019

Ahojte, budeme mať takú menšiu svadbu cca 30 až 35 hostí, z toho 9 detí. Najbližšia rodina, také rodinné posedenie. A stále váham či si zajednat aj nejakého DJ prípadne kapelu alebo si vystačíme, nejakým playlistom a notebookom. Máme väčší reproduktor a svetla si vieme požičať od známeho. Takže atmosféra by bola, už len nejaká hudba.. Viete poradiť?

lenicka777
19. nov 2019

Podla mna je dobré mat nejakého DJ 🙂 ( viem z vlastnej skusenosti tiez sme mali mensiu svadbu cca 50 ludi) a máš to bez starostí nemusis nic riesit.
A aj sa zabavis 🙂

sonnenshein
19. nov 2019

Podstatne je, ci to mate len ako posedenie, alebo normalne mensiu svadbu.
My sme mali len posedenie a nevidela som na DJ dovod. Radsej sme sa rozpravali, tancovat sme nemali na plane.

lenicka777
19. nov 2019

@sonnenshein no jasne pokial je to len posedenie a ludia sa chcu viac porozpravat 🙂 tak potom je DJ zbytocny pokial sa chcete aj zabavit a potancovat tak hudba padne vhod 🙂

lula313
19. nov 2019

My sme mali tiež taku malu a DJ som mala. Pri takom pocte sme nestihli ani povenovat sa všetkým hostom, nieto ešte hudbu mixovat

erikad82
19. nov 2019

Podľa mňa je dobré sa aj na posedení trošku zabaviť tancovaním a hlavne pre deti je fajn nech sa vyskáču. Ja by som radšej nejakého DJ lebo predsa (zo skúsenosti) niekto musí prehadzovať tie cd.

martina1201
19. nov 2019

Ak nechcete platiť drahého DJa, tak by som tým poverila kamaráta, ktorý by bol pri notebooku a púšťal z neho na želanie, prípadne kolá pre všetky generácie a vy sa môžete venovať rodine, prípadne spolu tancovať na parkete.

clodika22
19. nov 2019

@lubina2 tak si skúste zaobstarať len nejakého kamaráta, ktorý by vám púšťal hudbu, aby ste nemuseli vy. Je to lepšie, keď to má nejaký jeden konkrétny človek na starosti.

lubina2
autor
19. nov 2019

@clodika22
@martina1201 ďakujem, to ma veru nenapadlo.. a nejaký kamoš sa už iste nájde..

kolieskova232
19. nov 2019

@lubina2 s tym kamaratom je to velmi dobry napad. aspon aj usetrite a ked budete mat chut trochu zatancovat, tak budeme mat na co.

alby2014
19. nov 2019

ja som mala taku svadbu, mala som doma urobene normalne na usb kluci jednotlive kola a kamosa som poverila pustanim a bolo.

zuzka102
19. nov 2019

Určite DJ. My sme mali menšiu svadbu (20 ľudí) než vy budete mať, mali sme to v takom chutnom krbovom salóniku v jednom hoteli, končili sme okolo 22-23h (tak sme chceli) a DJ-a sme si zajednali. Taký, čo presne splnil naše predstavy aké pesničky púšťať, akú atmosféru urobiť, akú hru s nami zahrať atď. Za mňa určite 100% investované peniaze, oplatilo sa.

sadkoni
19. nov 2019

@lubina2 ja by som tiež išla do DJa, prečo aj nie, dohodni sa s ním, na pár hod, nemusí si pýtať 500 eur 🙂 Boli sme na svadbe kamoške, 50 ľudí, 200 si pýtal DJ bol od 16 do 5 rána.