Ahojte chceli by sme sa s priateľom zasnubit čakáme spolu aj bábätko len teraz cez tuto korona krízu nemáme dostatok financií na nejaký poriadny prstienok chceli sme teraz na Vianoce bude tu cela rodina tak pred nimi bolo by blbe kúpiť lacnejší prsteň a keď bude na to fakt dostatok financií tak už drahý taký aký som chcela nebude to blbe ? Chceli by sme sa zasnubit z lásky keby k tomu prsteň nepotrebujeme tak to urobíme aj bez neho len by to bolo asi blbe 😖
mate nejake divne priority. Zasnubenie pred rodinou? Nie je to krajsie v sukromi? A je jedno aky drahy je suter.
Prsteň nie je hlavny atribút zásnub, aj keď je to symbol. Nemusí byť predsa neviem ako drahý, ak silou mocou chceš zásnuby pred rodinou s prsteňom kúpte nejaký lacný, a pripadne aj budeš potom chcieť dat oenuaze na drahý, tak OK. Ale ak príde dieťa, zrejme bude prvoradé všetko iné, len nie prsteň. Mne osobne je aj zbytočne dávať peniaze na drahý luxusný prsteň, keď pri zaanubach ide o niečo iné.
Vobec by to nebolo blbe aj keby dostanes symbolicky hocico. Mne nikto nekontroloval cenu prstena. Obrucky mame asi za 3 eura 😀 ak chces mat prsten, tak nech ti ho kludne kupi neskor 🙂
Ak nechcete teraz zásnuby, pretože nemáte na prsteň, tak je lepšie porozmýšľať, či sa vôbec máte zasnúbiť. Pretože vzťahy sú o iných veciach, nie o drahom prsteni ani o tom urobiť pred rodinou show. Ak sa chcete zasnúbiť, takáto vec vám tomu určite nebude brániť.
No tak pred rodinou by som veru nechcela zásnuby to by my bolo dosť trápne, podľa mňa to má byť súkromná záležitosť, a drahy prstienok načo komu to treba ukazovať pre mňa za mňa keby je to aj bizutka za 10 euro čo má koho zaujímať aký mam prsteň podstata je láska a vzájomne správanie sa k sebe
Zákaz zhromažďovania podľa vás: "...bude tu celá rodina...". No dobre. My sme si s mužom povedali, že sa vezmeme. Bez zásnub, bez zásnubného prsteňa. Ja mám iba obrúčku, žiadny ďalší prsteň nepotrebujem. Malo by sa...toto ja v slovníku nemám.
to aj niekto zisťuje koľko stál prsteň?
@deti95060810 Asi je nutne oznámiť rodine aj cenu prsteňa 🤷♀️🤦♀️ Kebo bez prsteňa to zásnuby nie sú 🤦♀️
Autorke: môžeš mat aj prsteň od cinaka. Nie je to jedno? Veď o tomto zásnuby nie sú. Ak áno, je na pováženie prečo sa vlastne chcete brat
Mame sa ti poskladat na zasnubny prsten? Lebo inak neviem co riesis....ked si si nasla chudobneho princa tak necakaj diamanty.
No teraz je taka moda a doba že spravny zasnubak musi byt s diamantom....
Ako tu uz bolo napisane...prsten je len symbol ;) moze to byt aj steblo travy z vasej oblubenej luky alebo ohybna kora zo stromu z vasho miesta, kde ste sa napr.prvykrat stretli ;)
Celkovu hodnotu si tvorite vy vo vasej hlave ;)
Veď a čo znamená, že nemáte peniaze? Koľko nemáte? To chces dajaky drahokam?
@tulipanicek ja viem že treba prsteň, ale môže byť aj z tých lacnejších napr....
mne sa zda, ze blbost je robit velke stretnutie rodiny - je zakaz stretavania sa, zuri korona a si tehotna...moj nazor je - pekne a s laskou prezit vianoce a tesit sa zo zdravia 🙂
My sme sa zasnúbili aj vzali pred 18 rokmi a zásnubný prsteň nemám doteraz 😂 A sme šťastní aj bez neho ❤❤
Si strasna materialistka...a kto povedal ze je nutnost pred celou familiou predviest zasnubenie a este ktomu s poriadnym vysnivane drahym prstenom ? :D......zivot a laska neni len o peniazoch - kolko je takych parov co sa lubia a kaslu na msterialisticke priority a vystacili si s obruckami z chirurgickej oceli z Aliexpressu a nikto im nevycita nic ani len tu pre niekoho " chabu lacnost"
Ja mam strieborný. Aj snubny a aj obrúčku. Zlata farba sa mi veľmi nepáči na šperkoch a biele zlato mi príde úplne zbytočné = tak ci tak to vyzerá ako striebro. 🙂 Takže suma sumarum, zásnubny za asi 30€, obrúčka za 100€.
Myslím že peniaze sa dajú minút na rozumensie veci ako prstene. Do novej domácnosti vám toho bude treba veľa.
Nevedela som, že snubak mám nosiť aj s cenovkou 😱
je smutne ze ste materialne zalozeny .... pokial sa dvaja naozaj miluju staci im i ten najlacnejsi alebo ziadny prsten ... laska sa nehodnoti velkostou kamena .. a pokial na to nemate tak to neziadaj .. a investuj radsej do dietata ..
Mne to tiež príde smutne a zároveň sú mi divne Tvoje priority...
Riešiť na koniku či sa zasnúbiť ? To je hádam vec Vás dvoch... Potom zasnubit či nezasnubit lebo rodina a lebo prsteň ?!
Áno je zakáz zhromažďovania, dokonca aj zákaz vychádzania. To, že sa chcete zanubit Vás napadlo dnes na obed ? Kedze za 5 dni sú Vianoce a dnes riešiš otázku či sa zasnubit ?
Kedze sú zatvorené obchody s týmto druhom tovaru-prsteň už aj tak asi nezoženieš, takze toto máš vybavené...
Kedze je Korona kríza neni dostatok financí na “poriadny” prsteň... To je aký “poriadny” ? Myslíš, že je to dobre zmýšľanie do budúcna, čo sa týka financí... Sú oveľa dôležitejšie veci ktoré treba za peniazky kúpiť ako “poriadny” prsteň... a ked budete mat takúto financnu situáciu stále ? A ešte píšeš, že “keď bude na to fakt dostatok financií tak už drahý taký aký som chcela”...
Ti si ho budeš vyberať sama a hlavne taký aby bol drahý ??
Ide Ti len o “drahý prsteň” ? Alebo o zásnuby ako take ?
Alebo o zásnuby len preto že čakáte bábätko ?
Zásnuby znamenajú úplne niečo iné...
O čom vypoveda, či máš lacny alebo drahý prsteň ? Pointa je úplne niekde inde, prsteň je len symbol a môže byt aj za 0,01 centu... A ano K zásnubám prsteň nepotrebuješ... Kde je napísané, že sa to bez prsteňa nedá ?
Ja by som sa tiež asi najprv zamyslela koli čomu sa vôbec chcete zasnubit...
Koľko ste spolu, alebo koľko máte rokov, pri takýchto názoroch na zásnuby ?
tipujem, že nikto z tvojej rodiny nie je zvedavý na nejaké tvoje zásnuby. Obzvlášť, keď tam budeš už s pupkom. To je teraz asi nová móda. Nemať prachy, ale ukázať sa pred rodinou, že máte na drahý prsteň. To je ten najväčší problém, kde ho zohnať, aby ste ohúrili.
vynechajte z toho rodinu a objavte caro striebra alebo chirurgickej ocele 🙂
mate trochu poprehadzovane priority. Cakate babatko, nemate dostatok financii, ale riesis totalnu sprostost. Ano, ci je prsten drahy alebo lacny nie je vobec zarukou toho, ci vas vztah bude pevny a vydrzi. Myslim, ze by ste mali riesit, ako financne zvladnete obdobie, ked ty budes doma s babatkom a pracovat bude len tvoj partner. Nemat totiz financnu rezervu a pocat dieta je ovela vacsim problemom ako to, ze sa nebudes moct pretrcat pred rodinou so snubakom. Mna teda v zivote nenapadlo zistovat cenu snubneho prstena. Bolo to pre mna prekvapenie, nemali sme potrebu robit program pre celu rodinu a to ani pandemia nebola
A k to povedal ze to musí byť drahy prsteň... Ak sa chcete zasnubit sa zasnubte, robirmte to predsa z lásky a nie pre hykanie rodiny
co je blbe? najvacsi dar mas pod srdcom. a aky prsten? hm..myslim ze staci obycajny cela doba neni normalna a dolezite je zdravie a nie hodnota prstena. co sa tymto zaoberas....jedine zeby svokrovci boli zazodzabni a nepochopilia lebo0 vasi? kasli na predsudky a najvacsi dar mas ty a nie ten prsten. ser na to, cela doba je uplne ina a vobec...tymto by som sa nikdy ani netrapila kebyze nie korona...pre mna su ine hodnoty v zivote ale zjavne ty si mladsia...prajem vela zdravicka to je najdolezitejsie
Boze, na co prsten? Normalne povedzte rodine, ze ste sa rozhodli vziat a hotovo.
A kto ti vobec povedal, ze potrebujes prsten? To snad niekto kontroluje? Ved ai zite zivot podla seba a podla svojich moznosti, kasli na to, ako sa to ma