Ahojte a poradte žienky či jemnejši alebo vyraznejši nahrdelnik 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@miricka77 len teraz som tu ukazala spolu so šatami 🙂 🙂 🙂
asi som ho naopak zapla :D
@silviafulercikova ani mne sa vôbec nepáči....nejako mi nejde k tým šatám
@silviafulercikova preco sa nepytas na mojasvadba.sk? je to rovnaka stranka ako modrykonik, rovnaky login, vsetko. asi by ti tam poradili lepsie, nemyslis?
Rozhodne inakší. Tento je akýsi hrnatý, neforemný.
@silviafulercikova pekny jemny jednoduchy... Ja ja bych dala nieco zlate trblietkave nieco zivsie neviem ten perlovy sa mi tam nehodi😀
@silviafulercikova a niečo takéto? Obr.c1. Zivotik je dosť výrazný tak nič obrovské by som na krk nedavala. Neviem či budeš mať závoj a ako budeš mať vlasy, ale hodilo by sa ti aj obr.c2. ...ale je to na tebe. ..aj tak budeš určite krásna nevesta 😉
Opravujem Nie obr. c.2 ale 3
@silviafulercikova
Nieje opacne?...nejaky divmy...
@dominika6 ano opačne xixi
@lienkaviva dakujem krasne.
To co poslala liemkaviva tak obrazok c. 1 je super
@silviafulercikova a nico taketo sa ti nepaci?? 😊😊
@misel0806 to prve je pekne.
@silviafulercikova no ja som mala tiez nieco podobne mne sa ten prvy tiez velmi paci. Ale ani ten zlaty nie je zly😀😀
@misel0806 len na šatach mam skor aplikacie do striebra.
@silviafulercikova jaj sak to by nemalo vadit ci?? Nechces aby to bolo take jednotvarne?? Ten prvi kvetinkovy by sa ti urcite hodil😊
@misel0806 🙂
už si založila tretiu tému, nestačilo by? https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/mam-si-dat-k-tymto-satam-nahrdelnik/
@lienkaviva c1 je krasny
tento co mas je gycovy lacny a vhodny tak na hranie detom-u cinana maju krajsie a to je uz co povedat... neporadim aky ale tento isto nie... no kede si kvoli nemu uz zakladala tolko tem tak si ho i tak nakoniec vezmes takze skoda straty casu ti i cokolvek pisat ....
Tento rozhodne nie. Nesedi ani k satam ani k tvari, posobi ako vyhra od kolotocarov, cista hroza....
@miricka77 tu nejde o to, kde mám alebo nemám klikať, presne toto sa pýtala kočka v téme, čo založila predtým. Evidentne sa jej nepáčilo, čo jej tam kočky radia, tak musí založiť tú istú tému o tom istom.
Keby sa toto robilo s každou otázkou, tak MK bude neprehľadný až až. A okrem iného téma patrí na mojasvadba, a nie sem.
@miricka77 dakujem pekne ,že si sa ma zastala :D
@silaviat nevezmem 🙂 🙂
Tento si tu ukazovala včera a radili ti jemnejší.mne osobne sa nepáči.neviem či by som volila jemnejší či výraznejší,ale rozhodne by som volila iný typ.Tento vyzerá nejaký neforemny.