Mala som 30 rokov a teta mi dala 100 eur s blahozelanim nech to pouzijem na nieco kreativne. Ale ja neviem na nic prist co by ste si zato kupili ?
Ja by som si kupila asi nejake nacinie na pecenie tort a podobnych veci, veľmi ma bavi pečenie. Alebo by som sa prihlasila na hrnciarsky kurz, popripade by som si kupila nejake tie drahe zvyraznovace a pera (som este student) a novy cisty makeup (pouzivam uz stare veci ). Napis co take robis, co by si chcela skusit.
Veď si kúp, čo chceš. Ja som si kúpila luk a šípy, inokedy lístky na koncert, knižky. Choď na zájazd, ja neviem čo ťa baví.
A si kreatívny človek? Ale kreatívne, by som za tých 100 e kúpila granule do útulku a podarovala 😊
gigolo 😀
@ukgirls podľa toho pre koho🤭. Včera som pozerala film Veľa šťastia, pán Veľký na JOJke a zistila som,že robia veľmi dobrú službu vo všetkých smeroch v živote osamelej ženy 😜.
Jaaaa by som nabehla do najbližších kreatívnych potrieb, alebo toho zadného oddelenia v Tedi a nemala problém 🤣 rôzne druhy výkresov, pečiatok, nálepiek, fixiek, vodovky, temperky…. Neznášam nakupovanie oblečenia, doplnkov či kozmetiky. Ale pusti ma do kreatívnych potrieb, alebo do papiernictva, kníhkupectva a ani nedýcham.
Ty musíš vedieť čo ťa napĺňa a baví.
Ale kreatívny môže byť aj šperk na pamiatku. Náramok, náušnice.
Kreatívne môže byť aj v zmysle, čo Ťa nejakým spôsobom naplní, rozvinie. Môže byť aj permanentka na plaváreň, zaujímavá kabelka, kreatívny šperk , zaujímavá blúzka (nie tuctová konfekcia z (ultra)fast fashion obchodného reťazca). Buď kreatívna, čo kreatívne si máš kúpiť. 😉
Tak ja uz neviem,ale ked ty nevies,co rada robis,cakas,ze na MK to bude niekto vediet? 🤔
Ja by som si kupila vlnu, alebo latku. Pomohlo?
Kúp si za to, čo chceš. Nemusí to byť nevyhnutne kreatívne, len preto, že teta povedala.
Zozbieraj fotky a urob si fotoknihu
Mozno nepomozem ale ja by som isla na kurz malovania/kreslenia. 😊
Ja by som si kupila obraz malovanie podla cisiel. To ma bavilo a nakoniec to aj vyzera dobre. Nemusis byt extra talent na kreslenie. Je to super oddych.
Podľa toho co ta baví ja by som si nakúpila veci a blbosti na pečenie, ale mam to koníček. Nesla by som si kupovať vlnu a ihlice , keď k tomu nemám vztah
@luckajozko21 skvely napad
Podla mna tym myslela, ze popusti uzdu fantazii a kup si nieco, co by si si normalne nekupila. Napriklad lebo ti to pripada byt prilis drahe, alebo zbytocny luxus, alebo lakave, ale neuzitocne atd. Nemas vobec nic take?
ja by som si kúpila kabelku 🙂
Ja by som to minula na nejaky workshop. Su rôzne. Viazanie vencov a kytíc, maľovanie, redizajn starého kusu nábytku, plstenie, dokonca vyrobenie vlastných keramických kachliciek. Joooj ja by som sa vybláznila 🙂
tak asi zalezi co rada robis. ak strikujes kup si vlnu, ak pecies kup si nejake pomocky na to. ak malujes kup veci co k tomu potrebujes. nema zmysel kupovat nieco co v zivote nevyuzijes.