Hodi sa k nim nahrdelnik ?
@lilyen2011 može byt toto
@silviafulercikova byť to na mne skôr zvolím niečo takéto ...
absolútne nič! ženský dekolt a krk sú prirodzenou krásou k týmto šatám 🙂
Saty su hore dost zdobene. preto by som na krk uz nic nedavala. Radsej by som zvolila vyraznejsie nausnice.
@kakatulik prečo bruško?
@silviafulercikova prepac,moje nervy...kukala som na iny príspevok a tam bolo,ze 27 tyzdem...soryyyy,omyyyyl
@kakatulik nevadiii
nieco naozaj jemnucke by som len dala 🙂
jednoduchý perličkový náhrdelník a perličkové náušnice...
@laurinka_21 dala som tam foto troška vyššie
pokiaľ nedáš šaty na postave, účes, líčenie, je ťažko radiť.
ps: asi by som sa pozrela po iných šatách
@silviafulercikova tento konkrétne je podľa mňa až príliš perlový...stačilo by niečo jednoduchšie s perlovým očkom napr.nieťo také...http://www.mojesperky.eu/p/633/elegantny-perlov...
Perlicky by to mali ale byt,lebo su aj na tom zivotiku. 🙂
Ja by som tam dala niečo maličké, jemné, niečo ako swarovského kryštálik, ale len jeden - dva jemnučké, menšie kamienky na tenkej retiazke - ale žlté zlato by som tam neávala, to by bolo už preplácané. Perličky by som asi tiež vylúčila, nejak mi to tam opticky k tomu nejde, neviem to popísať prečo, ale proste by mi tam vadili. Myslím, že bez šperku by krk bol dosť prázdny, niečo sa tam žiada. Podľa účesu tiež náušnice, možno rovnaké ako "náhrdelník" (prívesok). Závisí aj od toho, či bude závoj ak áno, aký...
@silviafulercikova mala som podobné svadobné šaty, tiež vyšívané perličkami a mala som takúto bižu: http://www.mojasvadba.sk/market/svadobne-saty/f...
@laurinka_21
@laurinka_21 sranda neviem či jemne ,alebo viac vyrazne :D
Klidně perličky, ale opravdu nějaké jemné. Třeba jedna perlička a na tenkém řetízku 🙂
@mirka822 mam takyto 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@silviafulercikova podla mna moze byt 🙂
ten náhrdelník je krásny.
@gubiko dakujem,
@silviafulercikova taky myslím, že tento klidně může být 🙂
vyzera to dobre 🙂 takze preco nie.
@silviafulercikova ja by som k tym satam dala nejaky iny nahrdelnik, tento sa mi do nich moc nepaci.. ale tak pokial tebe ano tak je to fajn
@agnes9 už som vybrala iny :D
ja som mala podobne saty a bez nahrdelniku 😊 myslim ze nechybal...mala som len zjemne nausnicky a vyraznejsi naramok ... perlicky 😉
Ja by som si dala, ale niečo jemné určite nie niečo hrubé, dlhé a pod.