Kupujete darčeky ľuďom, prípadne posielate pohľadnicu tým, ktorí vás majú, slušne povedané, v paži?
Nepoprajú vám k meninám, k narodeninám, ani na Vianoce sa sami neozvú s pozdravom? Ide o rodinu.
@apolka77 Neposlala by si ani pohľadnicu vianočnú?
Minimálne tú pohľadnicu áno
Kašlala by som aj ja na nich.
Kaslem na nich rovnako
Poviem z druhej strany. Ja som tá, ktorá "má všetkých v paži". V skutočnosti nie, ale mám problém s udržiavaním vzťahov (pravdepodobne AS). Nemám problém sa niekomu aj rok neozvať a napriek tomu sa potom znova rada stretnem ako keby sa nič nedialo, lebo pre mňa sa nič nedeje, len nemám kapacity sledovať tieto veci. Takže ak chceš byť s ľuďmi v kontakte, buď. AK ti nevadí nebyť s nimi v kontakte, nebuď. Ja sa napr. neurážam, že mi nik neposiela pohľadnice. Mám roky, kedy ja sama posielam, a roky, kedy nepošlem ani sms správy. Ľudia sme rôzni, darčeky sa dávajú, lebo chceš obdarovať, nie preto, aby si aj ty dostala. AK nechceš obdarovať, poslať pohladnicu, nepošli. Za mňa je to jednoduché 🙂
To je na Tebe. Posielam ci obdaruvam, pretoze chcem, nie preto, ze cakam nieco od nich.
@cookie29 Nevadilo by ti, ak by si roky posielala pohľadnice, darček a tebe nikdy nič? Akože nejde mi o to, že tzv mne nedáš tak ani ja tebe, skôr tam vidím ten nezáujem o moju osobu.
poslala by som bežný pozdrav, sms, mail, ale darčeky by som neposielala. Mne inak tiež nevadí nezáujem o moju osobu, som dosť introvertná a mám v paži pozornosť iných.
To vážne ešte niekto posiela vianočné pohľadnice?
@h2 Ja posielam a rada.
Keď posielaš rada, tak pohľadnicu pošli, darček nekupuj.
Prečo chceš posielať pohľadnice a dávať darčeky niekomu kto ťa nemá rád
@minenkak Už nechcem, vŕta mi to v hlave, manžel mi hovorí, nech nič neposielam, ani len pohľadnicu, keď ma majú aj tak v paži. Asi má pravdu.
@biba_18 No asi nemajú radi, keď sa nikdy neozvú..
@biba_18 Čítala a nechápem.
@biba_18 Ak mám niekoho rada a záleží mi na ňom, tak sa mu ozvem aspoň občas predsa.
tak tí o ktorých píšeš - sa neozvú nikdy nikdy? ani sa raz za rok nestretnete niekde na rodinnom stretku?
@biba_18 Nie, neozvú sa nikdy. Žijem síce v zahraničí a osobné kontakt je zriedkavý, ale to ničomu nevadí.
Menovite ide o môjho brata, otca a babku. Nerátam sesternice, tety a ujov, to je taká vzdialenejšia rodina..
A ty sa im inak ozývaš?
tak ja by som poslala buď iba pohľadnicu, žiadne darčeky - alebo vôbec ... rob ako ti srdce káže ...
Nie.