Mám obdarovať ľudí, ktorí na mňa kašlú?

7. nov 2024

Kupujete darčeky ľuďom, prípadne posielate pohľadnicu tým, ktorí vás majú, slušne povedané, v paži?
Nepoprajú vám k meninám, k narodeninám, ani na Vianoce sa sami neozvú s pozdravom? Ide o rodinu.

apolka77
7. nov 2024

Nie.

autor
7. nov 2024

@apolka77 Neposlala by si ani pohľadnicu vianočnú?

bloger
7. nov 2024

Minimálne tú pohľadnicu áno

sona110
7. nov 2024

Kašlala by som aj ja na nich.

deborahzelenkava
7. nov 2024

Kaslem na nich rovnako

zitaje
7. nov 2024

Poviem z druhej strany. Ja som tá, ktorá "má všetkých v paži". V skutočnosti nie, ale mám problém s udržiavaním vzťahov (pravdepodobne AS). Nemám problém sa niekomu aj rok neozvať a napriek tomu sa potom znova rada stretnem ako keby sa nič nedialo, lebo pre mňa sa nič nedeje, len nemám kapacity sledovať tieto veci. Takže ak chceš byť s ľuďmi v kontakte, buď. AK ti nevadí nebyť s nimi v kontakte, nebuď. Ja sa napr. neurážam, že mi nik neposiela pohľadnice. Mám roky, kedy ja sama posielam, a roky, kedy nepošlem ani sms správy. Ľudia sme rôzni, darčeky sa dávajú, lebo chceš obdarovať, nie preto, aby si aj ty dostala. AK nechceš obdarovať, poslať pohladnicu, nepošli. Za mňa je to jednoduché 🙂

cookie29
7. nov 2024

To je na Tebe. Posielam ci obdaruvam, pretoze chcem, nie preto, ze cakam nieco od nich.

autor
7. nov 2024

@cookie29 Nevadilo by ti, ak by si roky posielala pohľadnice, darček a tebe nikdy nič? Akože nejde mi o to, že tzv mne nedáš tak ani ja tebe, skôr tam vidím ten nezáujem o moju osobu.

0silvia0
7. nov 2024

poslala by som bežný pozdrav, sms, mail, ale darčeky by som neposielala. Mne inak tiež nevadí nezáujem o moju osobu, som dosť introvertná a mám v paži pozornosť iných.

h2
7. nov 2024

To vážne ešte niekto posiela vianočné pohľadnice?

autor
7. nov 2024

@h2 Ja posielam a rada.

h2
7. nov 2024

Keď posielaš rada, tak pohľadnicu pošli, darček nekupuj.

minenkak
7. nov 2024

Prečo chceš posielať pohľadnice a dávať darčeky niekomu kto ťa nemá rád

biba_18
7. nov 2024

@h2 ja posielam vianočné majly ... 🙂

autor
7. nov 2024

@minenkak Už nechcem, vŕta mi to v hlave, manžel mi hovorí, nech nič neposielam, ani len pohľadnicu, keď ma majú aj tak v paži. Asi má pravdu.

biba_18
7. nov 2024

@minenkak prečo nemá rád? nemá potrebu takéhoto kontaktu, viď vyššie čo písala
@zitaje ... ja to mám tiež takto viac než často ...

minenkak
7. nov 2024

@biba_18 no ak máš niekoho rád, tak na toho človeka nekasles,ak na teba niekto kašle nemá ťa rád ,nemusí ťa ,si mu u prdele

autor
7. nov 2024

@biba_18 No asi nemajú radi, keď sa nikdy neozvú..

minenkak
7. nov 2024

@biba_18 nemať rád nemusí hneď znamenať niečo zlé,proste ten človek je mimo mňa ,nemusím mať s ním kontakt

biba_18
7. nov 2024

@minenkak a autorka - prečítali ste čo písala zitaje?

autor
7. nov 2024

@biba_18 Čítala a nechápem.

autor
7. nov 2024

@biba_18 Ak mám niekoho rada a záleží mi na ňom, tak sa mu ozvem aspoň občas predsa.

biba_18
7. nov 2024

tak tí o ktorých píšeš - sa neozvú nikdy nikdy? ani sa raz za rok nestretnete niekde na rodinnom stretku?

minenkak
7. nov 2024

@biba_18 no ak by som bola ako autorka a mala rada kontakt s ľuďmi ,čo si myslím,že ona má ,tak nezáujem by znamenal nezáujem a nie že niekto nemá nato kapacitu

minenkak
7. nov 2024

@biba_18 ja napíšem s mojej strany,ja keď niekoho nechcem kontaktovať, tak preto ,že chcem mať od toho človeka pokoj a koho chcem kontaktovať toho kontaktujem

autor
7. nov 2024

@biba_18 Nie, neozvú sa nikdy. Žijem síce v zahraničí a osobné kontakt je zriedkavý, ale to ničomu nevadí.

biba_18
7. nov 2024

@minenkak šak dobre, ale ľudia sú rôzni a aj autisti či ľudia s as alebo aj total introverti žijú medzi nami 🙂

autor
7. nov 2024

Menovite ide o môjho brata, otca a babku. Nerátam sesternice, tety a ujov, to je taká vzdialenejšia rodina..

januska12323
7. nov 2024

A ty sa im inak ozývaš?

biba_18
7. nov 2024

tak ja by som poslala buď iba pohľadnicu, žiadne darčeky - alebo vôbec ... rob ako ti srdce káže ...