Ahojte baby, som s priateľom cca 3/4 roka, jeho rodičov som spoznala cez vianoce. Priateľova mama bude mať vo februári narodeniny a chcem vedieť ze keď som ich videla zatiaľ len 1x že či jej mam niečo kúpiť? Ak áno tak co?
kvety, myslím, že nič nepokazíš, nejakou lacnou kytkou, neprehnanou, úmerne k situácii
Nieco s priatelom kupte spolu a kyticu
Priateľ nech povie, čo ľúbi. Ale keďže na návštevu pôjdete spolu, tak darček bude vyzerať že to je od vás dvoch spolu. Skôr pomôž priateľovi vybrať. Kvety určite. A nie z Tesca za 3 €. Radšej z kvetinarstva. Keď je to budúca nádejná svokra, niektorí ľudia na to pozerajú cez prsty a nevieš, či nie je jedna z nich.
A nejaký tak kvet v črepníku? Napr orchidea? Alebo
nikde nepíšeš že ideš na tie narodeniny, že si pozvaná ...ak nejdeš tak nič. 🙂
@aalzbetkaa ak jej pojdete spolu gratulovat, tak kytica, bomboniera, alebo nejaka dobra kava. ak si videla, ze doma maju kvety, tak v poho aj ta orchidea (ale to si over, ci ma vztah ku kvetom, mne vsetko kape ....)
@aalzbetkaa trebars take jarne kvietky v crepniku. Zvyknu byvat narcisy,hyacinty a take.
@deti95060810 oni nejako neoslavuju..a pýtala som sa priateľa že či jej mam niečo kúpiť a povedal ze ona je rada keď si na ňu niečo spomenie. Ci ako
@aalzbetkaa tak potom stačí kytica...ale slušná. nie hrsť kvetov z Kauflandu...😉
a ešte ako dlho ste spolu? Lebo mali sme v rodine týpka čo rodičom predstavoval kde akú slečnu takže už sa zoznamovali len zo slušnosti...
@deti95060810 jasne ze nie z kaufladnu 🙂 3/4 roka sme Spolu.
kvety naj...najlepsie fresie, tie su top 🙂
Ja som kupovala.svokrovi aj svokre aj na vianoce. Mne to prislo slusne. A.svokrovi na prve narodky tiez sme sa videli par krat som kupila flasku bonbonieru a cukriky
Kvietok, bonboniéru, káva