Mám im kúpiť darčeky na Vianoce?

Dnes o 13:07

Ahojte. Mám trochu dilemu. Mám tetu s ktorou dobre vychádzame sme v kontakte , pomohla mi , no proste mám ju veľmi rada. Akurát že jej synovia sa správajú ku mne zle a jej muž ma nejak ignoruje. Nemám z neho dobrý pocit odkedy ho poznám. Mám kupovať darčeky aj jej mužovi a synom keďže je to jej rodina a ľúbi ich ? Alebo mám pozerať na to ako sa ku mne správajú a nekupovat im nič.

earlgrey
Dnes o 13:10

A minulé Vianoce si kupovala každému?

autor
Dnes o 13:11

@earlgrey áno vždy lenže ja sa snimi vidím 3 x do roka. A aj to len snou a s jej mužom a synmi nie.a príde mi to proste divné...

earlgrey
Dnes o 13:12

a deti sú veľké či malé?

ivik4
Dnes o 13:18

Oni Tebe nieco davali ked aj ty im?

januska12323
Dnes o 13:21

Nechápem, však dáš len ľuďom, s ktorými sa stretneš.

bielasovicka
Dnes o 13:29

@januska12323 ale ona sa asi na vianoce stretne so vsetkymi

autor
Dnes o 13:32

@earlgrey okolo 25 majú :D

autor
Dnes o 13:32
earlgrey
Dnes o 13:33

@autorka
Hmm...no čo ja viem...u nás v rodine si dospelí ľudia nedávame darčeky, tak pozvi tetu na kávu, obed, večeru....ako vianočný darček od teba...

autor
Dnes o 13:34

@ivik4 nie. Ale keď potrebujem niekedy pomoc tak somnou idú niekde keď niečo potrebujem ale to ide všetko cez tetu. ona ich stiahne k tomu len . Teda muža. A proste okrem toho nemám snim žiaden vzťah. Ani netuším čo má rad a nič o ňom neviem poriadne. A nebavíme sa spolu keď sme na návšteve. Teda mne sa nikdy neprihovori. A keď niečo tak majú ustipacne poznámky na moju adresu

svetlonos
Dnes o 14:07

Ty si ale tiez nejaká divná nie? Tak tetun muz a synovia ti na jej prikaz pomáhajú. Ehm...
Pokial niekoho nemusím, nechcem od neho pimoc, ci?
Oni musia tebe pomáhať, lebo ich mama chce a nie oni. Prečo ti nepomáha teda ona ale ziada to od synov a muza, s ktorými ty v podstate nemáš vztah?
Skus objasniť toto a budeme múdrejší.

autor
Dnes o 14:18

@svetlonos ja pomoc od nich nechcem ale od nej som chcela. To že ona k tomu pridá viac ľudí tak zato ja už nemôžem či ?

zuzitko74
Dnes o 14:25

Oni ti pomohli na žiadosť tvojej tety, ty im teraz prines darčeky z lásky k tvojej tete.

autor
Dnes o 14:27

@zuzitko74 no presne na toto som sa pýtala. Dakujem

svetlonos
Dnes o 15:30

Nie nemôžeš ale keď vieš, že teta zapája ostatných, uz by som to neriesila ani s nou a pomohla si inak. Ja osobne nemám rada, keď mi niekto pomaha takto proti svojej vôli v konečnom dôsledku.

veronika2316
Dnes o 15:31

Dones mu nejakú fľašu a bonboniéru..

slavkadi
Dnes o 18:38

Jeden darčekový kôš pre všetkých, a máš vybavené.