Mám doniesť nejaký dar pre bábätko?

26. máj 2024

Ahojte sesternici sa narodilo babatko a buduci tyzden ho idem prvykrat pozriet. Hodí sa to doniest nejaky darcek ore babatko nejaku hračičku? a pre maminku?

zmrzlinka2021
26. máj 2024

Urcite aspon drobnost. Ja som dost prakticky clovek, cize pre babatko plienocky. A pre mamicku nejaku "lepsiu" cokoladu.

anjelicek26
26. máj 2024

Maminke mozes doniest nejaky caj na dojcenie, vitaminy pre mamicky po porode, poukazku do DM, HM, tym nic nepokazis a ona kupi, co potrebuje, plienky, utierky, kozmetiku. Top darceky su ak chces investovat viac - poukazka na baby fotenie, poukazka na baby plavanie...to sa mozete aj s rodinou poskladat...

syslik81
26. máj 2024

nakupnu poukazku nech si kupi co chce..ak len daco mile- daku hrkalku, hracku ak ked pre cca rocne- kazdy nosi pre mimco takze toho bude mat vela ..odlozi si ked podrastie ..

independent_woman
26. máj 2024

Jasne malickost vzdy potesi babatku mozes nejaku ciernobielu hracku alebo vlhke utierky ako Water Wipes (tych nikdy nie je dost 😄) a maminke ak dojci tak nejaky caj na dojcenie alebo hroznovu stavu. Pripadne maminke aj nejake masky na tvar a podobne 😊. Mna teda najviac potesili vlhke utierky a hryzatko pre baby a pre mna caj a maska na tvar a na vlasy. Vsetko vies kupit v dmke.

anesim
26. máj 2024

Ja som sestrenici priniesla nejake oblecenie, ale vacsie, na cca 12 mesiacov a poukazku do DMky, nech si tam nieco kupi ona, podla toho co potrebuje pre maleho

pribinak
26. máj 2024

Jasne, aspoň maličkosť. Plienky by som napr nekupovala, ak nevieš aké presne používajú
Skôr by som kúpila hračku knizku možno niečo na oblečenie

Pre maminu poukaz napr do DM

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evcagabi
26. máj 2024

Mame upec kolac a pre babatko nejaku poukazku, nech si vyberu, co potrebuju

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubina
26. máj 2024

pre dietatko urcite nieco kup, hocico mile a podla toho, kolko do toho chces investovat. Ci to ma byt ozaj len symbolicky darcek alebo aj nieco vacsie, ved sama vies ake mate vztahy a ci si nosite velke darceky. Pre maminku by som asi volila nejaku darcekovu poukazku, nech si sama kupi, co potrebuje alebo co chce, suma zavisa opat na tebe.

marhulka13
26. máj 2024

@monsterablue v tomto s tebou súhlasím, najlepšie je určite nejakú poukážku a drobnosť k tomu

simona92101
26. máj 2024

Mam 3 deti a vzdy som tolko hluposti podostavala,lebo nikto sa nespytal co potrebujem.cize plienky ktore dieta nemohlo mat,lacnu kozmetiku ktoru atopik nemoze pouzivat,nevhodne oblecenie atd.mna by pritom naj potesila poukazka do DMky,kde by som si kupila pre babo kozmetiku ktoru preferujem,alebo plienky.popripade poukazku do H&Mka napriklad.k tomu napriklad Vineu pre maminu na kojenie alebo must Matysak (ak koji).

1ryba
26. máj 2024

Doniesla by som poukážku do DM, kde si mamina kúpi všetko čo potrebuje aj pre seba aj bábätko.

vesimelonimarsista
26. máj 2024

Hracky radsej nekupuj, tych sa nazbiera neurekom a potom to len zavadzia. Skor nejaku poukazku na nakup alebo pekne oblecenie pre babo.

deti95060810
26. máj 2024

jasné aj hračka môže byť pre bábo... nájdeš už hračky od 0+...

anavixy
26. máj 2024

Knizka a poukazka je podla mna zaruceny uspech 🤩

ninusa221
27. máj 2024

Kamoske som dala šampanské kávu a dezert. Malej som kúpila oblecenie hračku a sprchovy šampón z DM.

princezpuss
28. máj 2024

Určite by som neprišla ani na obyčajnú navstevu s prazdnymi rukami, nieto este na navstevu k babatku. Aj nam kazdy kto bol nieco priniesol, vacsinou nejake oblecko, hracku alebo nejaku vecicku typu vodnych poharikov a take. Davat plienky ako dar babatku mi pripada divne. Rodicom babatka tiez nedonesies toaletak 😂