Malý darček pre muža

22. jún 2022

Muž má narodeniny, darček už dostal predčasne. Chcela by som mu ale niečo dať, aspoň maličkosť. Veľmi si ho vážim, a rada by som mu to vyjadrila tým darčekom. Samozrejme ze mu upečieme tortu, urobíme si pekný večer. Chcem mu ale aspoň maličkosť darovať pri gratulovani. Poradíte mi niečo?

zuzsat
22. jún 2022

Ja som dala vyrobit privesok na kluce Kde som napisala ako je pre mna dolezity, alebo kedze lubi vinko moj tak som dala na vinovy pohar vygravirovat 2 labute s napisom milujem ta ako labut, uprimne a navzdy... Alebo moj je fajciar tak som kupila cez net zippo zapalovac kde som dala vygravirovat jeho prezivku a napisala...nech budes kdekolvek, moje srdce bude s tebou.... A naposledy som mu dala vyrobit knizku s napisom 20dovodov preco ta milujem.... Pri tej mu vyhrkli slzy....

lilly2303
22. jún 2022

@zuzsat Ahoj kde si dávala vyrobiť tú knižku?

zuzsat
23. jún 2022

@lilly2303 ahoj. Tuto som si vytvorila podla toho co sa na nas hodilo....
https://lovenote.sk/

monicka976
23. jún 2022

@zuzsat super myslienka na darcek a originalna 🙂

zuzsat
23. jún 2022

@monicka976 poviem ti ze niekedy ked ma fest nasere si tu knizku prelistujem a znova zistim, ze by som ho aj tak za nic nevymenila 😁😁😁

monicka976
23. jún 2022

@zuzsat 😁😁😁 vyborna pomocka na odburanie nervov hej ? Namiesto predychania, prelistujem parkrat knihu kym zlost prejde 😂 Si ma inspirovala na septembrove narodky mojho muza, uz niekedy neviem co originalne kupit/vymysliet a toto je super

zuzsat
23. jún 2022

@monicka976 presne tak .. vlastne su to len obrazky s nadpismi ale ked zlozis take ktore sedia na vas dvoch tak stoji to za tych 31€ tusim. Vravim...moj je skala.. nedava najavo emocie moc...ale toto ho dostalo a priznam sa ze ja ked som si to listovala tiez som mala slzy v ociach... Za mna je to krasne vyznanie lasky ..

monicka976
23. jún 2022

@zuzsat este raz dakujem za odporucanie, uz som si to na stranke aj pozrela, velmi mile a naozaj, da sa krasne vyskladat, myslim ze tiez slza dojatia bude na krajicku 😉

zorkahorka
30. jún 2022

Ja som vlani davala jemu i synovi urobit rovnake tricka na turistiku. S priznacnym nápisom

mareri
30. jún 2022

ja som mojmu kupila elektrobike. Velmiho chcel, tak ho dostal a pravda je, že na nom jazdi naozaj velmi často

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz