Malá svadba

20. nov 2022

Ahojte,
Ste tu niektoré, ktoré mali malú svadbu? Myslím len takú že najbližšia rodina max. 10-15 ľudí? Pôvodne sme chceli riadnu, veľkú, len pri tých cenách asi na to nebudeme mať dosť peňazí. Preto uvažujeme len sa vziať a zobrať rodinu niekde na obed. Neľutujete s odstupom času, že ste nemali takú klasickú?

295anicka
20. nov 2022

Nie nelutujem

nelca84
20. nov 2022

My sme mali len so svedkami a nebola to otazka penazi. Jednoducho sme to tak chceli, takze nelutujeme.

fizbo
20. nov 2022

aj ja, 12 ludi naozaj iba najblizsi. Prenajali sme si malicky penzion s par izbami, tam sa aj spalo aj oslavovalo aj jedlo aj muzika a vsetko co sme chceli. Nelutujem ani nahodou, lepsie sme ani nemohli urobit a hned by som si to zopakovala. Tiez sme povodne chceli normalnu velku svadbu, ale na poslednu chvilu sme sa rozhodli ze sa nam do toho vlastne nechce. A to este ani neboli take strasne ceny ako teraz. Urcite chod do toho ak ste obaja tomu nakloneni

zuzap33
20. nov 2022

Ano, 21 ludi. Doteraz s muzom nelutujeme

ahoj0
20. nov 2022

Tiež sme mali malú svadbu, 9 ľudí, a absolútne neľutujem, práve naopak, som šťastná že sme sa nerozhodli pre veľkú, ušetrené peniaze aj nervy.

deti95060810
20. nov 2022

len súrodenci s rodinami + rodičia... 27 ľudí.
nespomínam...

anickabasnicka
20. nov 2022

nikdy se nezvdecis vsem.my jsme meli svatbu takovou stredne velkou.doted nevim poradne,kdo na ni vlastne byl.nebylo absolutne mozne se vsem hostum venovat a jit je aspon pozdravit.takze i na videu po letech premyslim,co je to za tetku za tim stolem.a odkud bych ji mela znat....delat svatbu znovu,tak nektere lidi tam nepozvu,a urcite bych zvala jen rodice a sourozence.

zoe_2
20. nov 2022

My sme mali pocas prvej korony na zahrade 10 ludi a ani saty som nemala biele alr take ktore som mala ready ako popolnocne na planovanu “normalnu” svadbu a nelutujem vobec nic, mali sme to s ludmi ktorych mame radi, ine bez zbytocnych tradicii, hosti ktorycg by sme inak ani nevideli cely rok a este sme aj usetrili, myslela som ze mi bude velka svadba chybat a zopakujeme aspon nakoniec nejaku party, no nakoniec vobec len fotenie sme potom v satach co som mala uz zaplatene dali

anushka123
20. nov 2022

My sme mali svadbu počas korony a bolo nás do 30 ( najbližšia rodina a priatelia). Ja to vôbec neľutujem, lebo v takej komornejšej atmosfére sme sa aj viac zabavili, oveľa lepšie ako na veľkej svadbe, pretože sa celé svadba niesla v takom uvoľnenom duchu. Dokonca aj hostia, čo často chodia na svadby povedali, že naša bola jedna z najlepších na akej kedy boli 😀 určite to netreba siliť a mať za každú cenu 100+ hostí

lucyluska
20. nov 2022

Mali sme 9 ľudí, sobáš v kostole a pohostenie v peknej reštaurácii do 10večer. Nemám nad čím ľutovať, chcela som sa vydávať a patriť jednému mužovi po zvyšok nášho života. Pre nás bolo viacej dôležitejšie spojiť zväzok s Kristom....ako mať nóbl veľkú svadbu.

mata1906
20. nov 2022

My sme mali toto leto svadbu 11. ľudí. Neľutujem, boli tam ľudia ktorí v našom živote majú TOP postavenie a tí ostatní sa to dozvedeli až na druhý deň po sobáši. Bol to krásny deň a zopakovala by som ho v rovnakom duchu. Čo je super všetkým sa to páčilo, po sobáši neskorý obed a pred 22.sme boli všetci doma.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anickabasnicka
20. nov 2022

@anushka123 presne,hoste,co obrazeji nekolik svateb do roka.to jaci to uz potom musi byt pribuzni,ze jsou pozvani vsude. to jsou spis profesionalni svatebcane, s cilem jak se zadarmo najist a vyrazit si z kopytka na cizi ucet ...a jinak je nepotkas jak je rok dlouhy.

cimage
20. nov 2022

My sme boli dvaja a svedkovia, ktorych sme nepoznali 😁. Nelutujem, keby som sa mala vydavat, tak zas len takto.

aurorastone2
20. nov 2022

@elizabet173 omg to sa teraz tak pohybujú ceny za svadbu? To je riadny masaker, za to môžu mať auto alebo časť hypo

buberova
20. nov 2022

14 ľudí, neľutujem nič a nič by som nemenila

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona1994
20. nov 2022

My pred dvoma mesiacmi 12 ľudí výsledok nebavíme sa so svagrinou,ktorá nechcela akceptovať naše rozhodnutie lebo mala byť svadba o dvoch svedkoch nerodinych aby si nikto nič nevyčítal
Po všetkých hádkach sme chceli svadbu zrušiť ,ale nakoniec sme si povedali,že svadba je o nás nie o niekom inom
Neľutujem nič

autor
20. nov 2022

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne! 🙂

vevapeto
20. nov 2022

Mala som veľkú svadbu, lebo sa “to patrilo” pozvať všetky tetky a ujkov. Dnes by som už 1/2 osadenstva nepozvala a mala by som tam naozaj len tých najbližších.

caroline_
20. nov 2022

My sme mali len so svedkami, mne mama, manzelovi otec, najprv na urade, odtial obed v restauracii. Brali sme sa ako 20 rocni po 6 rokoch vztahu, ochvilu budeme mat 11.vyrocie. Nemala som ani klasicke svadobne saty. Brali sme sa z cistej lasky, nelutujem a ani by som nemenila, lepsie sme nemohli urobit.

iwet25
20. nov 2022

My sme mali 15 ľudí a bolo to super. Neľutujem absolútne. Chcela som tam len úplne najbližšiu rodinu.

nikasmile
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yoxinka
20. nov 2022

Kamoš mal svadbu len on, nevesta a dvaja svedkovia. Rodičia o tom ani nevedeli. Mama ho skoro zabila 😂😂😂. On sa fakt zobral poobede z roboty, oženil sa a bolo. Vôbec to neľutujú. Chceli to s manželkou presne takto a tak si aj spravili. My sme mali väčšiu svadbu, asi 70 ľudí, ale mali sme tam fakt len ľudí, ktorých sme chceli. Žiadne tetky ujkovia … ešte bola aj zvada v rodine, že nevoláme tých a tých … Moja svokra len všade konštatovala, že maldí si to platia a bude tam ten, koho oni chcú. My sme odignorovali veľa rodiny a mali sme tam kooooooopu kamošov. Kapela boli naši kamoši, kamoška mi piekla zákusky, kamoš nás fotil … bol to fakt super žúr. Ale keby to cítim tak, že tam chcem mať 10 ľudí, pozvem 10 ľudí a neriešim.

malacibulka
21. nov 2022

Mrzi ma len ze to ze som tam nemala profi fotografa. Bola som nadherna a nemam ani jednu fotku. Ostatne mi luto nie je.

oli18
21. nov 2022

Svadba s 9 ludmi, vecera, krajanie torty a o 21,30 hod sme boli doma. Super.

mimikarol
21. nov 2022

My sme mali malú, bolo nás 12, oded, obrad na úrade a u nás ešte torta a zákusky. Vydavat sa znovu, mala by som len svedkov. Cez leto sme pozvaný na svadbu kde bude 80 hostí. To mi príde absolútne šialené a zbytočné