Ahojte,
Ste tu niektoré, ktoré mali malú svadbu? Myslím len takú že najbližšia rodina max. 10-15 ľudí? Pôvodne sme chceli riadnu, veľkú, len pri tých cenách asi na to nebudeme mať dosť peňazí. Preto uvažujeme len sa vziať a zobrať rodinu niekde na obed. Neľutujete s odstupom času, že ste nemali takú klasickú?
My sme mali len so svedkami a nebola to otazka penazi. Jednoducho sme to tak chceli, takze nelutujeme.
aj ja, 12 ludi naozaj iba najblizsi. Prenajali sme si malicky penzion s par izbami, tam sa aj spalo aj oslavovalo aj jedlo aj muzika a vsetko co sme chceli. Nelutujem ani nahodou, lepsie sme ani nemohli urobit a hned by som si to zopakovala. Tiez sme povodne chceli normalnu velku svadbu, ale na poslednu chvilu sme sa rozhodli ze sa nam do toho vlastne nechce. A to este ani neboli take strasne ceny ako teraz. Urcite chod do toho ak ste obaja tomu nakloneni
Ano, 21 ludi. Doteraz s muzom nelutujeme
Tiež sme mali malú svadbu, 9 ľudí, a absolútne neľutujem, práve naopak, som šťastná že sme sa nerozhodli pre veľkú, ušetrené peniaze aj nervy.
len súrodenci s rodinami + rodičia... 27 ľudí.
nespomínam...
nikdy se nezvdecis vsem.my jsme meli svatbu takovou stredne velkou.doted nevim poradne,kdo na ni vlastne byl.nebylo absolutne mozne se vsem hostum venovat a jit je aspon pozdravit.takze i na videu po letech premyslim,co je to za tetku za tim stolem.a odkud bych ji mela znat....delat svatbu znovu,tak nektere lidi tam nepozvu,a urcite bych zvala jen rodice a sourozence.
My sme mali pocas prvej korony na zahrade 10 ludi a ani saty som nemala biele alr take ktore som mala ready ako popolnocne na planovanu “normalnu” svadbu a nelutujem vobec nic, mali sme to s ludmi ktorych mame radi, ine bez zbytocnych tradicii, hosti ktorycg by sme inak ani nevideli cely rok a este sme aj usetrili, myslela som ze mi bude velka svadba chybat a zopakujeme aspon nakoniec nejaku party, no nakoniec vobec len fotenie sme potom v satach co som mala uz zaplatene dali
My sme mali svadbu počas korony a bolo nás do 30 ( najbližšia rodina a priatelia). Ja to vôbec neľutujem, lebo v takej komornejšej atmosfére sme sa aj viac zabavili, oveľa lepšie ako na veľkej svadbe, pretože sa celé svadba niesla v takom uvoľnenom duchu. Dokonca aj hostia, čo často chodia na svadby povedali, že naša bola jedna z najlepších na akej kedy boli 😀 určite to netreba siliť a mať za každú cenu 100+ hostí
Mali sme 9 ľudí, sobáš v kostole a pohostenie v peknej reštaurácii do 10večer. Nemám nad čím ľutovať, chcela som sa vydávať a patriť jednému mužovi po zvyšok nášho života. Pre nás bolo viacej dôležitejšie spojiť zväzok s Kristom....ako mať nóbl veľkú svadbu.
My sme mali toto leto svadbu 11. ľudí. Neľutujem, boli tam ľudia ktorí v našom živote majú TOP postavenie a tí ostatní sa to dozvedeli až na druhý deň po sobáši. Bol to krásny deň a zopakovala by som ho v rovnakom duchu. Čo je super všetkým sa to páčilo, po sobáši neskorý obed a pred 22.sme boli všetci doma.
@anushka123 presne,hoste,co obrazeji nekolik svateb do roka.to jaci to uz potom musi byt pribuzni,ze jsou pozvani vsude. to jsou spis profesionalni svatebcane, s cilem jak se zadarmo najist a vyrazit si z kopytka na cizi ucet ...a jinak je nepotkas jak je rok dlouhy.
My sme boli dvaja a svedkovia, ktorych sme nepoznali 😁. Nelutujem, keby som sa mala vydavat, tak zas len takto.
@elizabet173 omg to sa teraz tak pohybujú ceny za svadbu? To je riadny masaker, za to môžu mať auto alebo časť hypo
14 ľudí, neľutujem nič a nič by som nemenila
My pred dvoma mesiacmi 12 ľudí výsledok nebavíme sa so svagrinou,ktorá nechcela akceptovať naše rozhodnutie lebo mala byť svadba o dvoch svedkoch nerodinych aby si nikto nič nevyčítal
Po všetkých hádkach sme chceli svadbu zrušiť ,ale nakoniec sme si povedali,že svadba je o nás nie o niekom inom
Neľutujem nič
Ďakujem vám všetkým veľmi pekne! 🙂
Mala som veľkú svadbu, lebo sa “to patrilo” pozvať všetky tetky a ujkov. Dnes by som už 1/2 osadenstva nepozvala a mala by som tam naozaj len tých najbližších.
My sme mali len so svedkami, mne mama, manzelovi otec, najprv na urade, odtial obed v restauracii. Brali sme sa ako 20 rocni po 6 rokoch vztahu, ochvilu budeme mat 11.vyrocie. Nemala som ani klasicke svadobne saty. Brali sme sa z cistej lasky, nelutujem a ani by som nemenila, lepsie sme nemohli urobit.
My sme mali 15 ľudí a bolo to super. Neľutujem absolútne. Chcela som tam len úplne najbližšiu rodinu.
Kamoš mal svadbu len on, nevesta a dvaja svedkovia. Rodičia o tom ani nevedeli. Mama ho skoro zabila 😂😂😂. On sa fakt zobral poobede z roboty, oženil sa a bolo. Vôbec to neľutujú. Chceli to s manželkou presne takto a tak si aj spravili. My sme mali väčšiu svadbu, asi 70 ľudí, ale mali sme tam fakt len ľudí, ktorých sme chceli. Žiadne tetky ujkovia … ešte bola aj zvada v rodine, že nevoláme tých a tých … Moja svokra len všade konštatovala, že maldí si to platia a bude tam ten, koho oni chcú. My sme odignorovali veľa rodiny a mali sme tam kooooooopu kamošov. Kapela boli naši kamoši, kamoška mi piekla zákusky, kamoš nás fotil … bol to fakt super žúr. Ale keby to cítim tak, že tam chcem mať 10 ľudí, pozvem 10 ľudí a neriešim.
Mrzi ma len ze to ze som tam nemala profi fotografa. Bola som nadherna a nemam ani jednu fotku. Ostatne mi luto nie je.
Svadba s 9 ludmi, vecera, krajanie torty a o 21,30 hod sme boli doma. Super.
My sme mali malú, bolo nás 12, oded, obrad na úrade a u nás ešte torta a zákusky. Vydavat sa znovu, mala by som len svedkov. Cez leto sme pozvaný na svadbu kde bude 80 hostí. To mi príde absolútne šialené a zbytočné
Nie nelutujem