Lívia alebo Olívia

tojada
31. júl 2014

Ahojte, ktoré z týchto mien je vám viac sympatické? Na výber mám ešte more času, ale už rozmýšľam.

stano4000
31. júl 2014

Lívia

sheila72
31. júl 2014

Mne sa viac páči Olívia, pretože Lívia je už dosť časté meno :D

sue983
31. júl 2014

Olívia.

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sono2
31. júl 2014

Livia.

dominix
31. júl 2014

Mne sa tiez viac paci Olivia 🙂...ale to sa mi paci v tomto tvare, nie v zdrobnenom...na rozdiel do Livie, kde sa da pekne povedat napr. Livka (u Olivky by to bolo trochu divne🙂

nice202
31. júl 2014

livia, urcite 🙂

adeala
31. júl 2014

Olívii môžeš hovoriť Lívia, keď budeš mať náladu a hotovo 😀 zrovna nedávno sme toto riešili a došli sme k záveru Helenka 😀

zvolsiinylogin
31. júl 2014

@tojada olga.....olina

bubelko
31. júl 2014

livia 😉

bonaqa2013
31. júl 2014

Ako si ani jedno...

chocolatte1
31. júl 2014

mám susedu Líviu a bývalú spolužiačku Olíviu. Oba mená sú pekné a zaujímavé akurát Líviu všetci volajú pekne Livka a Olíviu- Olivka- Oliva, čo sa mi až tak nepáči :-/ a mne osobne by to vadilo...

janaal
31. júl 2014

Livia je krasne meno

weronika2
31. júl 2014

Lívia

motylek17
31. júl 2014

olivia

miku1
31. júl 2014

@tojada Obe sú pekné, ale mne sa viac páči Olívia.

matkova_laska
31. júl 2014

Aj ja by som si skor vybrala Liviu 🙂 aj mne sa hrozne paci to meno a ked raz bude dievcatko urcite bude Livia 🙂) je to krasne aj ked bude dospela... Olivia mi pride take ,,stare´´ meno, asi preto ze vsetky Olivie co poznam su stare zeny teda su presne 3 🙂) Ale je to len vec vkusu, sto ludi... 🙂) To je len moj nazor...:D

charlie1980
31. júl 2014

Livia. Mozno sa jej budu smiat, ze je "Pepkova manzelka" A potom aj tie prezyvky... "Oliva" atd.

lauricka
31. júl 2014

Ahoj, mne sa, praveze to Livka nepaci. Mame Oliviu a volame ju aj Oli, Olča a všelijako :D. Viem o rodine, co maju Oliviu a volaju ju Lili, tak sa da volat aj Livia. Tiež som uvažovala pôvodne aj nad Líviou. Ze Olivia je stare meno? Heh, ja teda nepoznam ziadnu, praveze len tie malicke Olivie 😀 . A Pepkova manzelka teda nikoho zatial nenapadla, ja ani neovladam, ako sa Pepkova manzelka volala a to asi mnohi a take, ze Oliva tiez nikoho nenapadlo zatial. A co, ved Oliva nie je skarede slovo, na take argumenty sa vykasli. Daj co sa Ti paci alebo k priezvisku co sa hodi alebo podla charakteristiky mena, numerologie...moznosti je viac.

havana_frost
31. júl 2014

Mne sa Lívia nepáči, asi že poznám len staré škaredé Lívie 🙂 Olívia sa mi páči, menej už tie rôzne skomoleniny. Ale z medzinárodného hľadiska (ak je to pre vás aspoň čiastočne dôležité) je známa skôr Olivia. Ak ju teda budete volať Olivia a nie Oli, to už môže byť rovno Oľga.

zuzik16
31. júl 2014

Mne sa viac páči meno Lívia. bála by som sa že by olíviu volali olivka, alebo oliva....ale je to každeho vec, každemu sa pači ine meno a tak to ma aj byť 🙂

vyberte to čo vam je bližsie a možno sa rozhodnes až ked malu uvidiš 🙂

mukiii007
31. júl 2014

Olívia ♥ snáď aj ja ešte budem mať 🙂

stanislavao
31. júl 2014

ja mam kamaratku Liviu a jej sa pekne povie aj kratko Livi. ale Olivia, no neviem. Olivi? Olivka? asi nie.

rebeka11
31. júl 2014

Olivia, prekrasne meno, mne sa paci aj skratene Oliv.. ked bude dospela, je to krasne meno pre zenu 😉 mas vkus ..

zvalka
31. júl 2014

mne sa pacia obidve. ale Livia mi pride viac tvarna - Livi, Lili, Livka, Livinka, Livia,... Olivia je krasne ale najviac len v tomto tvare. 🙂

my mame doma Liviu 🙂

lauricka
31. júl 2014

@havana_frost Oli moze byt Olga alebo Olivia, ale preco tvrdit, ze to uz moze byt rovno Olga. To vobec nie, je to Olivia a to je rozdiel. Ja mam Oliviu a vobec nemam pocit, ze uz mohla byt rovno Olga, ked ju zavolam Oli.

lauricka
31. júl 2014

@stanislavao ak uz dieta meno ma, v rodine si ludia najdu pre neho oslovenie v skratkach, vzdy. A v kazdej je zvlastne nieco ine. S tym by som sa nezatazovala, ak sa jej paci to meno. Lili mozu kludne volat aj Oliviu.

olivia80
31. júl 2014

🙂 Nedá mi nepridat sa do tejto diskusie 😉. Moji rodičia mi dali meno Olívia v roku 1980
Okrem toho,že to vtedy nebolo ani v kalendári, väčšina mojich rovesnícok boli Zuzanky, Moniky, Janky a tak som si občas pripadala ako exot 😀. Nikdy som sa však nestretla s tým,že by sa niekomu moje meno nepáčilo, skôr naopak. Mám kamarátku Liviu a veľa ľudí ju volá tiež Olívia.. Pravdou je, že ak mi chce niekto povedať pekne, tak som Olivka, mamina ma celý svoj život volala Olivinček 😀. Ale myslím, že je jedno či dáte Liviu alebo Oliviu, obe sú pekné 🙂. Tiež čakám bábätko a ak to bude dievčatko pravdepodobne to bude Otilia - po mojej mamine.. Tiež síce žiadnu "mladú" Otiliu nepoznám no možno je čas vrátiť sa aj k týmto menám 😉. Držím palce, určite vyberiete to najlepšie meno 🙂

livia76
31. júl 2014

😉 Lívia 😉

ivanakal
31. júl 2014

Olivia 🙂