Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️
Je tolko kraaasnych siat.Skus pozriet stranku glossy ci mia dresses.Krasne dlhe ale aj midi lahucke letne saty tam najdes od vymyslu sveta.
S čipkou su podľa mna vhodne, len ten výstrih závisí či máš veľké prsia alebo nie.. aby to nebolo vulgárne
@jj298 veru tá farba tiež nič moc… nevedela som to ale pomenovať.. 😁
@jj298 Ja som mala takéto.hodí sa samozrejme aj čipka. Ja by som volila skôr dlhšie saty. Tie tvoje môžu vyzerať ináč ak budeš krasne upravená, učesana a nalicena a mať nejaké slavnostnejsie doplnky, napr výrazne náušnice alebo nejakú sponu vo vlasoch/celenku podľa toho aký účes zvolis. Čo mi na nich vadí, sú tie šnúrky ktoré vysia z rukávov. Tie by som odstrihla 😀
@jj298 ospravedlňujem sa, zle som vás označila. Vás komentár je prvý, tak som si vás zamenila s autorkou.
@jj298 podla mna su krasne
@jj298 mne sa páčia Tvoje šaty.
@janulka1802 aj mne, konecne nieco ine, nie dokola tie velke sukne a vrch cipka atd..
@kataleya och, ja by som zvolila dlhy rukav, urcite aspon lavy 🙂
@jj298 mám úplne iný štýl ale aj mne sa veľmi páčia, sú zaujímavé
S takou postavou aj odvážnejšie 😁
@jj298
Mne to skôr prídu letné šaty do mesta a nie na svadbu. Ale ja mám rada odvážnejší štýl 😀
Toto je moja foto z plesu, podšité sú telovou látkou, nič nebolo vidno.
@jj298 no milá autorka... Bez podpory nie.mas strašne nízko prsia nevyzerá to dobre...