Ahoj. Roky som nebola na svadbe. Ide sa zenit svagor( muzov brat). Kytica sa dáva tusim neveste po sobasi v kostole pri gratulacii. Ci? Dakujem
Tak, ako si napisala. My sme dostali a vzdy davame, lel a len kvety. Toto nie je dar.
@lubako ak je to takato blizka rodina, vyzistila by som ci je zaujem o kyticu. Sestra sa mi tento rok vydavala (velka svadba) a sama poprosila znamych, ze si to vazi, ale nema moznost skladovat v mini byte vyse 50 kytíc.... a aj napriek tomu ich bolo vyse 20, porozdavala po rodine, nechala si dve.... my sme dali obalku.... otrepané ale nikto neodmietne :D
@lubako ano po obrade, my zvykneme ako alternativu kytice izbovu rastlinku, aby to vydrzalo dlhsie nez tyzden, v sezone kludne aj nieco kvitnuce (crepnikiva hortenzia atd)
tiez sme pri svadbe dostali hromadu kytic a musela som ich rozdat, lebo okrem nich mi ostala aj cela kvetinova vyzdoba
@lubako boli sme minulú sobotu, krstny syn sa mi zenil, ale kvety sme nemali. Kamoška vydávala dcéru a dávali jej nejaké svadobné žreby.
@lubako boli sme nedavno, kvety si vyslovne nezelali, takze mali schranku na peniaze. Par kytic dostali aj tak, vacsinou od takych, co prisli len gratulovat.Ak ste pozvani aj k svadobnemu stolu a budete kupovat dar, resp. davat peniaze, mozes kyticu vypustit. Alebo ozaj ako ti tu napisali, len nieco male.
@lubako mala som svadbu pred rokom... Je to pekné tie kytice ,ale zbytočne. 🙊 Pretože ja osobne ako nevesta som sa im ani nestihla tešiť ... Podľa mňa úplne stačí jedna ruža k blahoželaniu alebo žreby 🙂 ja som sa ku kvetom dostala po svadbe niekedy stredu a už veľa ich bolo povädnutych a prišlo mi to ľúto :/
@lubako najlepšie bude ak sa opýtaš. Ak máš dať 20,- € za kyticu, tak radšej €€€. Kamarátka sa vydávala a miesto kytice som jej dala 30,- € vo vrecúšku (v minciach).
Ale každý podla uváženia. Dľa môjho názoru kvety sú krásne, ale iba na chvíľu. Radšej niečo praktickejšie.....
V nasej rodine to uz roky funguje podla dohody. Dohodli sme sa, ze kazdy gratulant prinesie jednu cervenu ruzu. Je z nich jedna krasne kytica, s ktorou nie sú starosti.
Pre mňa bolo nocnou morou, ked som po svadbe dcer mala vzdy plnu vaňu kytic, o ktore so bolo treba postarat.
áno... len musí byť? nie každý je naklonený kytici.... niekoho poteší aj niečo iné.