Ahojte 🙂 zaujima ma ci je nutne mat kyticu na obrade ktory je na urade?
Co viem tak nemusis. Nemusis mat ani obrucky ani saty.
nutne to nie je, je to skor na tebe, ja by som aspon trochu rada mala pocit, ze ten den je vynimocny, ked uz blizkych tam mat nebudeme, takze sice nie svadobne saty klasicke ale nejake biele a kyticku planujem 🙂
Nikde to nie je povinné 🙂
Pre pravoplatny sobas je nutne:
- pritomnost zenicha a nevesty (aj to sa da obist ale asi sa clovek chce zucastnit na svojom sobasi :D )
- pritomnost 2 svedkov
- vsetci 4 so sebou musia mat platny obciansky preukaz
To je VSETKO. Nemusia byt svadobne saty, ani obrucky, ani kytica, ani prvy bozk...
@nafka0483 tá prítomnosť ženícha a nevesty ma pobavila...😉
Saty budem mat biele zenich hadam tiez pride aj svedkovia 🙂 obrucky budu tiez 🙂 ale ta kytica teda nie ked nemusi byt 🙂 Dakujem
@deti95060810 Tak to je stanovene v pravidlach :D ale aj to sa da riesit nejakym splnomocnenim a zastupenim :D
Nie kytica nie je nutna. Ked nechces neber si ju nie je to ziadna podmienka na sobas
nič nie je nutne anbi svadobne saty nemusis mat je to len na tebe ci si vezmes kyticu alebo nie aj keby tam idete v teplacko im je to jedno 🙂
Určite nemusíš mať kyticu. Inak jej zmysel je podľa mňa ten, že to je ako kytica od ženícha pre nevestu. Jasne, ze som si napr.ja kyticu na svadbu vyberala ale potom mi ju pri odobierke dal ženích...
Ak by som nieco vynechala s mojej svadby, tak by to bola kytica... bola tazka (az sa mi ruka triasla ako som ju drzala) a bala som sa aby mi nezamazala saty a stale som ju niekomu davala podrzat aby som mala volne ruky. Tak asi len koli fotkam je pekne mat nejake kvety, ale inac to bola otrava. No a to som bola velmi romanticka nevesta s korunkou a zavojom.
Nie, ani v kostole to nie je nutné.