Kvety pre kamarátku k narodeninám

24. apr 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať je možné že kupim kvety inde napr tesco/Kaufland a pôjdem do kvetinárstva a zabalia mi to pekne ? Chcel by som jej kúpiť veľa na husto tých mini červených ručičiek alebo som si všimol že majú v Kauflande set väčších za dobrú cenu a tiež by som zobral viac takých setov. V kvetinárstve by má len jedna Ružička stala 3-4€ a chcel som aspon tak 21 a keďže nechcem kupovať len kyticu tak som rozmýšľal či to nie je dobrý napad vymyslieť takto. Čo vy na to ženy ? Potešilo by vas to alebo je to uplna hlúposť ?

martul
24. apr 2023

Pochybujem, že ti to nejaká kvetinarka spraví. Radšej kúp menšiu ale poriadnu kyticu.

a_alexandra_a
24. apr 2023

Je to úplná hlúposť. Kúp také kvety, na aké máš a nefrajeruj.

autor
24. apr 2023

V podstate to viem dat zabaliť aj mame, ona by mi s tým pomohla len viem že ruže sú jej najbližšie a vždy mi spomínala že by chcela dostať takú kyticu plnú ruží. Nechcem ísť do iných kvetov

maryetta
24. apr 2023

Ak sa ti to zda drahe kup jednu ruzicku a bodka.

simsalabim
24. apr 2023

Nie je to hlupost. Ja bezne kupim niekolko roznych, rozviazem, naaranzujem a vsetci kyticu obdivuju.

barbie1981
24. apr 2023

Podľa mňa v pohode nápad, zvládneš to zviazať aj ty. Ja sa musím priznať že niekedy kytica ruží z Tesca a Kauflandu vydrží dlhšie ako tá z kvetinárstva.

jaaty
24. apr 2023

@simsalabim v takej podobe ako píšeš je to OK. Ale kúpiť lacné kvety a odniesť ich do kvetinárstva, aby ich prerobili na kyticu je cez čiaru. Čo by z toho ta kvetinárka mala? To je ako odniesť šunku, zeleninu a sendvič do lahôdok a žiadať, nech mi z toho urobia chlebíčky 🙈

h2
24. apr 2023

@simsalabim Ale ty to robíš sama. On chce s tými "teskovými" ružami ísť do kvetinárstva, nech mu ich pekne zabalia.
Autor, keď chceš, urob to tak, ale do kvetinárstva nechoď, daj to zabaliť mame.

a_alexandra_a
24. apr 2023

A je to frajerka alebo kamarátka? Lebo ak len kamarátka, neviem, či je to vhodné. A keď chcela kyticu plnú ruží, asi skôr myslela niečo takéto:

simsalabim
24. apr 2023

@jaaty aha, to som prehliadla 🙈 Do kvetinarstva jasne, ze nie.

autor
24. apr 2023

@simsalabim presne tak som to myslel, kúpiť viac tých kytíc ruží z obchodu spojit to do kopy, mama mi akurát hovorí že ešte môžem z kúpiť takú gipshomilku (neviem ako sa to píše) a dat to medzi tie ruže že sa to tak dáva aj v kvetinárstve. Ako myslel som že v kvetinárstve si za to normálne priplaca ak sa kupuje kytica tak som myslel že by som zaplatil len za to. 😂 ale áno mama mi pomôže. Dakujem vám.

h2
24. apr 2023

Gypsomilku nedávaj, to je tak pre starú mamu.

autor
24. apr 2023

@a_alexandra_a je to dlhoročná kamarátka, poznajú sa aj naše rodiny. Nie je to človek ktorého by som chcel zaujať nejakým spôsobom, iba potešiť. Pardon prehrotil som to s tým kvetinarstvom blby nápad nechcel som vás pohoršiť..

a_alexandra_a
24. apr 2023

Mňa si nepohoršil, len hovorím, že ak chce kyticu ruží, asi skôr myslela takú, ako som poslala na fotke 🙂 Prosím, len tak pre zaujímavosť, keď píšeš, že mamina ti radí, koľko máš rokov? 🙂

simsalabim
24. apr 2023

Dlhorocnej kamaratke nedavaj iba ruze. Ved tie su symbol lasky…. Nakup rozne kytice, co budu farebne ladit a z toho to urob. Nemusis tam davat vsetky kvety z kytic. Ja som minule robika krasnu z ruzovkastych lalii, k tomu ladiace ruze, tulipany, gerbery tusim a este cosi… niesla som ju na 50ku a okomentovalo mi ju niekolko ludi.

miadi
24. apr 2023

Do kvetinarstva to nenos to by bol trapas. Si kup celofan a zabal sam. To je Akoby si kupil kabelku u cinana a dosiel do Gucci obchodu nech ti daju original krabicku.. nefer voci kvetinarke a koho chces oblbmut? Ta kytica moze byt pekna aj tak len sa netreba hrat ze je z kvetinarstva za uplne inu cenu. Ved potesit by ju mohla aj tsk ked ju vobec nezabalis . Pre niekoho 20lacnych ruzi je lepsie ako 1draha. Len sa netvar ze je to nieco lepsie . Al ak je len kamoska tak tie ruze by mali byt zlte alebo ruzove len nie cervene - tie znamenaju lasku.

zuzinka888
24. apr 2023

To akoby si siel do restiky s vlastnym jedlom, nech ti ho pekne naserviruju. Tak popros kamosku nech ti ich zaviaze - staci vybrat z celofanu a spojit stuhou alebo obalit do darcekoveho papiera. Ale asi nikdy nebudu take pekne ako od kvetinarky. Ja si vzdy idem s fotkou kytice aku chcem aby mi urobili. Nepacia sa mi vzdy kreacie ani druhy kvetou tak to riesim takto. A vzdy som spokojna

maminkadeticiek
24. apr 2023

Ist s takou poziadavkou jenstrasne trapne.Pod zem by som sa prepadla.Vlastne nie,nikdy by ma to ani nenapadlo.

autor
24. apr 2023

No cítim sa úprimne teraz blbo, mám 25. Radí mi pre to že tu kamarátku pozná aj mama a medzi rodinami mame veľmi dobré dlhoročne vzťahy.

a_alexandra_a
24. apr 2023

Nemusíš sa cítiť blbo. Ale asi lepší nápad by bol, keby si išiel do kvetinárstva a povedal, že chceš kyticu pre mladú ženu do ... eur. A kyticu červených ruží nechaj, nech kamarátke kupuje frajer 🙂

martul
24. apr 2023

Tak keď to není frajerka tak ruže nie. Aj keď sa jej najviac páčia. Choď do kvetinárstva a daj jej spraviť kyticu z miešaných kvetov.

jaskolka
24. apr 2023

Červené ruže fakt pre kamarátku nie. Aj keď vraví ze by, si to želala, tak podla mňa myslela to, aby jej to raz dal jej priateľ (frajer) alebo snúbenec, či možno manžel.
Nie kamarát, to sa proste nehodí. Teoreticky ešte od rodičov by to bolo možno prijateľné, ale aj tak, červené ruze sú symbol partnerskej lásky. Nie kamarátstva.
Hocijaké obe kvety, alebo aj kľudne ruže, ale iná farba.

autor
24. apr 2023

Tak vám pošlem neskôr fotku ako to dopadlo ďakujem za rady. Veľmi si to vážim

marsmykkok
24. apr 2023

Kľudne daj aj červené ruže, nemyslím, že v dnešnej dobe niekto rieši, že je to len pre partnerku. Dáva sa červená ruža normálne aj kolegyniam k mdž, v Lidli tiež dáva cudzí chlap červené ruže cudzím ženám, dnes toto fakt nik nerieši, červená ruža je univerzálny a najviac kupovaný a preferovaný kvet. A nájdi niekoho z okolia, kto je šikovný a idú mu ručné práce takéto, nech ti to zviaže.

luccija
24. apr 2023

Áno kúp inde a v kvetinárstve iba dokúp maslu či niečo zelené.Mama Ti to doma prerobí.Gypsomilku nekupuj to je fakt prežitok ale také dlhé tenké zelené listy neviem ako sa to vola

luckabj82
25. apr 2023

Som zvedavá čo vykuzlite,verím,že sa bude páčiť držím palce

ekaterinak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz