zienky, prosim poradte mi... ideme na svadbu, chcela by som MIDI kvetovanu suknu a biely top...Je to vhodne? nebude to na svadbe posobit prilis lacno..? dakujem 🙂 Dlhsie som na svadbe nebola, takze si nie som ista ci sa to hodi, nemam sa s kym poradit o mode...dakujem 🙂
ak je biely len top tak prečo nie...
Pred 2 rokmi sa zenil brat nevesta mala bezne saty jembe ruzovej farby ja som bola svedok a mala som saty smotanovej farby a nikto dokonca ani nevesta to neriesila
Pokial nebudes cela v bielom, tak by som to tragicky nevidela. ak bude biely len ten top, tak to bude podla mna v pohode a aani nevesta nebude z toho robit vedu. Bolo by fajn, ak by si sem pridala fotku, nech si to vieme cele lepsie predstavit a lahsie ti aj budeme odpovedat
Nebude to pôsobiť lacno neboj, videla som teraz veľa fotiek,že baby boli takto na svadbe. Kúp si k tomu ešte nejakú veľkú kvetovanú čelenku a budeš to mať super uvidíš. Skús si do toho kúpiť biele body aby sa ti to nevykasalo von zo sukne a potom už nebudeš mať žiadny problém 🙂
zienky, teraz som nasla este taketo troje siat, ktore ma celkom zaujali, dam tu fotky a prosim o radu ktore su podla vas naj....Mne sa najviac pacia tie staroruzove volne, nemam rada opnute veci... Ale vsetky su pekne, neviem sa rozhodnut 🙂 k tym staroruzovym by som zvolila asi vyraznejsie doplnky, velke nausnice, lodicky nejake vyrazne...
Nemusi to pôsobiť lacno ak si zvolis dobrú latku a dobrý vzor a hlavne je to , aby si sa na svadbe cítila pohodlne.
@zuzka_puska tak ja by som brala tie staroružové projemné voľné
Mňa osobne tiež hneď na prvý pohľad oslovili tie uprostred. Sú krásne.. a áno, veľké náušnice k nim budú super!
@zuzka_puska záleží od typu postavy,ak máš peknú postavu,najviac sa mi páči tá kvietkovana sukňa s bielym topom,túto kombinaciu Ti odporúčam na svadbu a nie nebude to vyzerať lacno,ale exclusiv😉a to sa mne vôbec kvietkovane veci nepáčia,nuž teraz je to módne na svadbách,a áno oslovilo ma to najviac☺
Tak tie stredne sa mi nepacia a to mam taku farbu rada, prve avtretie su pekne ale tie oisledne ma zaujali najviac
@sense ani mne sa tie prostredne vôbec nepáčia,práve tie mi prídu gýčové a lacne
Prosím poraďte kde kúpim peknú midi sukňu dakujem
@monikaferkova dadoo.sk
Vie niekto prosím o nejakej stránke kde sa dajú objednať lacne a krásne midi sukne?Dakujemmoc###pekne###
záleží aj akú maš postavu....Kočka na obrázku má postavu super, tak aj šaty na nej vyzerajú pekne....ružové šaty sú pekné, aj tie šatočky predtým - len pekne ukážu na štíhlej postave....
Ale ja nechcem konkrétne tie šaty ako sú tu aj ine môžu byť len midi
@zuzka_puska , prosím Vás , kúpili ste vtedy tie voľné šaty?
Jedno pravidlo vraví že na svadbe je biela pre nevestu
Sukňu a top som mala aj ja teraz ako svedok, ale dlhú po zem. Tieto MIDI pristanú málo ktorej žene