Ahojte už túto sobotu mám birmovku a stále mi nikto nepovedal či sa kupuje darček aj pre birmovných rodičov. A prinajhoršom čo im treba kúpiť nejakú maličkosť??
práve birmovní rodičia Tebe možno kúpia, nepočula som, aby birmovanec kupoval darček birmovným rodičom a viem, že je len jeden birmovný rodič, dievčatá majú ženu a chlapci muža
@alexandrushkaa Mne sesternica dala ako birmovnej mame vyrobiť také srdiečko drevené, kde boli napísané naše normálne mená + birmovné mená. Celkom ma to prekvapilo a aj potešilo, mám to vystavené dodnes. Ale nie je to štandard dávať birmovnému rodičovi darček. Takže sa s tým nemusíš trápiť.
@lilianka28 veď to ,že ani ja len ma zaskočilo že všetky moje kamarátky kúpili dačo birmovným rodičom a ja som ani o tomto nevedela😂 takže to nie je povinnosť??
@alexandrushkaa Nie, nie je to povinnosť 😁
Tak ale hádam ich pozveš na slávnostný obed😉
@alexandrushkaa ja som birmovná mama dvakrát a ani raz som nič nedostala... a doteraz som sa nad tým ani nezamyslela 😀
Teraz hej... počkaj... nie, nevadilo mi to a ani som nič také nečakala. A aj keby som bola tretíkrát, by som to vôbec nečakala a ani nič nechcela 🙂
Takže sa tým netráp, nemusíš nič kupovať. Radšej si uži birmovku a nech je to pre teba posilnenie vo viere, nie rozlúčka s kostolom 😉
Dcéra mala birmovku minulý rok - svojej birmovnej mame dala kyticu kvetov
manžel bol ako birmovný otec - ale nedostal NIČ.
@alexandrushkaa Pre birmovných rodičov darček? Tak to som ešte nepočula.
Veď birmovný rodič kupuje darček pre birmovanca.