Chcem sa opýtať či ste kupovali dcérkam biele šaty, keď budú mať rúcha ? Príde mi to zbytočne ...ďakujem
Nekupovala som, dcéra mala rúcho a pod ním len spodné prádlo /na odporúčanie katechétky/ - bolo horúco, neviem si predstaviť, že by pod rúchom mala ešte šaty
Áno, kúpila som šaty, bude mať rúcho. My ani hostinu nerobíme. Ale ako vyššie bolo spomenuté, dcéra chce byť krásna a aspoň fotky na pamiatku nech ma pekne.
Predsa je to udalosť a je to jej deň. Keď chce šaty, kúp jej ich, ak jej je to jedno, tak stačí niečo jednoduché.
@dada7701 všetky dievčatá čakajú kedy tie rúcha zvlečú a odfotia sa so šatami. Čiže kúpila by som nejaké pekné biele šaty určite. Stačí niečo takéto:
https://www.bonprix.sk/style/saty-sviatocne-145...
@andreakotesova veľmi pekné a dostačujúce.
@0silvia0 a využili sa aj po PSP 😁
Bežne majú deti pod ruchom aj normálne šaty, a chlapci nohavice a košeľu. Potom si rúcho dajú dolu a v tých šatách sa fotia.
Takže je to na tebe ak chceš, dcére daj kľudne biele šaty pod rúcho, ak chce mať pamiatku, že mala biele šatočky. Lebo úprimne, myslím ze 99%dievcatiek túži po tom, byt v tento deň ako nevesta v krásnych bielych šatách.