Kupovali ste dcérkam biele šaty, keď budú mať na prvom svätom prijímaní rúcha?

dada7701
26. apr 2022

Chcem sa opýtať či ste kupovali dcérkam biele šaty, keď budú mať rúcha ? Príde mi to zbytočne ...ďakujem

jaskolka
26. apr 2022

Bežne majú deti pod ruchom aj normálne šaty, a chlapci nohavice a košeľu. Potom si rúcho dajú dolu a v tých šatách sa fotia.
Takže je to na tebe ak chceš, dcére daj kľudne biele šaty pod rúcho, ak chce mať pamiatku, že mala biele šatočky. Lebo úprimne, myslím ze 99%dievcatiek túži po tom, byt v tento deň ako nevesta v krásnych bielych šatách.

patka06
26. apr 2022

Nekupovala som, dcéra mala rúcho a pod ním len spodné prádlo /na odporúčanie katechétky/ - bolo horúco, neviem si predstaviť, že by pod rúchom mala ešte šaty

tosomja
26. apr 2022

Áno, kúpila som šaty, bude mať rúcho. My ani hostinu nerobíme. Ale ako vyššie bolo spomenuté, dcéra chce byť krásna a aspoň fotky na pamiatku nech ma pekne.
Predsa je to udalosť a je to jej deň. Keď chce šaty, kúp jej ich, ak jej je to jedno, tak stačí niečo jednoduché.

tosomja
26. apr 2022

@patka06 ani ste nemali hostinu?

patka06
26. apr 2022

@tosomja mali sme obed a malé posedenie, tam sa po fotení prezliekla do letných šiat

u2jana
26. apr 2022

@dada7701 ano dcera mala jednoduche biele saty. Na hostine si rucho dala dole a bola v tych satach. Bolo to fajn, horuco jej urcite nebolo a nemusela obedovat v tom slavnostnom ruchu

tosomja
26. apr 2022

@patka06 a ona nechcela šaty?

patka06
26. apr 2022

@tosomja nechcela, tmala pekné letné šaty, tie biele si vyskúšala cca rok predtým na svadbe ako družička

0silvia0
26. apr 2022

@dada7701 všetky dievčatá čakajú kedy tie rúcha zvlečú a odfotia sa so šatami. Čiže kúpila by som nejaké pekné biele šaty určite. Stačí niečo takéto:
https://www.bonprix.sk/style/saty-sviatocne-145...

andreakotesova
26. apr 2022

Dcéra mala takéto z Manga pod ruchom. Ostatne deti mali aj len spodné prádlo pod ním, no tieto šaty boli ako pavučina, tak jej nebolo horúco.

0silvia0
26. apr 2022

@andreakotesova veľmi pekné a dostačujúce.

andreakotesova
26. apr 2022

@0silvia0 a využili sa aj po PSP 😁

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz