Kúpim svadobné šaty aj na tržnici v Nowom Targu ?

ivanar95
8. jan 2020

Dobry deň, viem ze to tu nepatrí, ale som zúfalá. Svadba sa mi blíži a mam problém si v meste zohnať šaty. Požičať si nechcem a kúpa je predrazena. Preto sa chcem opýtať, či majú aj svadobné šaty v Nowom Targu na tržnici. Žiadny salón, to som si už po zisťovala. Ďakujem.

suzitok
8. jan 2020

Ja som si tiez nevedela vhodne najst, tak som sa poobzerala po plesovych satach...nakoniec som kúpila za 75€ a kazdy ma obdivoval ake su nadherne 😃 dodnes nikto nevie, ze sú plesové

ivanar95
autor
8. jan 2020

@suzitok ďakujem vám za odpoveď. Chcela som sa len opýtať, či malo teda aj svadobné? Ci tam bol nejaký vyber? Nie som moc zložitá. Ďakujem veľmi pekne.

suzitok
8. jan 2020

@ivanar95 kupovala som ich v butiku so spoločenskými satami....mali tam asi 30 druhov na vyber vo farbe biele, jemne smotanove, slonova kost....ceny od 60-120€ a mam ich na cely zivot 😃 este som mala na to kupene bolerko saténové

lusyc
8. jan 2020

Pred 8 rokmi tam ziadne svadobne neboli, len v salónoch, tam vychadzali na nejakych 350€, co som bola zhrozená. Pozrela by som bazos, marketplace, mojasvadba.sk s filtrom na svoje okolie. Urcite si vyberies. Predtym si nejake vyskusaj v salone, ze aky typ ti sedí, potom take hladaj v bazaroch.

bibinka270
29. jún 2020

@ivanar95 Dobrý večer, neviem či je to ešte aktuálne, ale predávam svadobné šaty, sú úplne nové. Boli mi veľké a nedali sa vrátiť. :( Ak budete mať záujem, tak mi napíšte a pošlem Vám fotky a bližšie údaje.