bude to asi otazka storocia ale musim.kupili ste pod stromcek darcek este nenarodenemu dietatu?myslim pocas tehotenstva.normalne pod stromcek zabaleny.a taktiez mu kupovali vasi rodicia,rodina?
To teda nie 😀😀 všetko sa kupovalo pred pôrodom a po pôrode nosila rodina dary.
Nie
@bessdonna 🤦🏼♀️to už čo nevymyslite ...
@bessdonna my cakame o tri tyzdne a ano bolo daco pod stromcekom i pre nu🙂
Veru nie. A to som vystihla 2x tehotenstvo pocas vianoc. Na vianoce sme akurat rodine oznamili ze cakame babatko.
My pôjdeme zajtra prvýkrát pozrieť vnúčika 😃mužova dcéra porodila pred 2 týždňami, takže už je síce na svete, ale všetko som mu pokúpila ešte kým bol v brušku.
Čo sa konkrétne môjho syna týka, tak nie, nekúpila som mu darček pod stromček, kým sa nenarodil, lebo je augustový a na Vianoce som ešte ani nevedela, že som tehotná. 😁
Pri prvom synovi sme dostali pod stromček kopec oblečenia s vianočným motívom... Malý sa narodil v marci a chudák až do leta nosil Merry christmas všetko 😂. Pri druhom a treťom tehotenstve už boli poučení, darček dostalo len narodené dieťa.
Ja som bola pocas troch Vianoc v osmom mesiaci, takze aj tak sa uz kupovala vybavicka, ale nic z toho som nedavala pod stromcek, ale len rovno do vybavicky... ani moji rodicia ci ini blizki. Je to divne podla mna, sak to nema kto rozbalovat. Ja som to oddelila: darceky pre rozbalovacov, a ze ich bolo pozehnane aj bez tychto darcekov pre este nenarodene babo... a vybavicka, ktora sla rovno do izby ci skrine
Tak ono asi je otázne ak ,v akom štádiu je tehotenstvo ,prvé týždne by som určite nekúpovala ,všeličo sa môže ešte udiať ..ak je to už niekde chvíľu pred plánovaným termínom pôrodu ,možno by som kúpila niečo ,ale zabalila to asi skôr mamičke ,ako bábätku...veď aj ja som si chystala výbavičku dopredu ,ale teda ,udiať sa vie aj pri pôrode všeličo ,to nikto z nás nevie ovplyvniť .Dietattku by som asi radšej doniesla darček ku krstu ,alebo len tak,keď už bude na svete
Nie. Nasa mala na prve Viamoce 2 mesiace a nemala.darcek. Ved to babo ano nevie, co sa deje.
Neter tak dostala, je februarova a u svojich starkych mala darcek. Namiesto mena srdiecko, este sa nevedelo. Syn je januarovy a nedostal u nich. Asi to len tak vtedy maminu napadlo
Nie. Moja sa mala narodiť 27. januára. Žiaden darček sme pre ňu nekupovali. Narodila sa ale 22. decembra a keďže sme s ňou ešte nepočítali, na 1. Vianoce nič nedostala 🤷♀️
@gertrudaosem ved to.mily mi vycita ze kupovala som iba starsiemu dietatu....tak vravim spytam sa ako to inde chodi
Nie nekupovala.
Nie
@trema mohol....vies kupila som toho dost.napr odber pupocnikovej krvi,oblecenie,kocik.ale nemienim dat nic pod strom lebo mne to proste nejde.tu je problem inde.prvorodene neni jeho a to je vecny problem.uz som to tu vela riesila.som uz v takom stave,ze som stokrat olutovala,ze som s dietatom isla do vazneho vztahu.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Choré....
Ja ano😁 ale kupila by som to aj keby neboli vianoce. A minuly rok na vianoce dostal od rodiny prakticke darceky (decka, body) aj moj prvy, este nenarodeny