Prosím pomoc. Aký je krajší? Ja by som nosila všetky. Neviem sa rozhodnúť.
Za mňa posledný
@laskonka_lasky aj za mňa zatiaľ vyhráva, len kde taký zohnať 🙈 diamanty to byt nemusia
ten prvy, ktory vyzera ako posledny
Za mňa druhý ... sa mi zdá najpraktickejší 😉
Prvý a posledný. Taky mam ja ☺️
prvý
Ten prvý s jednoduchou obrúčkou vyzerá krásne 🙂
Prvy alebo posledny, podla mna to je klasika a taketo najdes napr. Rydl (aj zirkonove) alebo aj iZlato urcite
Ja mam velmi podobny a je to Rydl napr.
Ak ich aj planujes nosit, ja by som uprednostnila praktickost, cize urcite nie prvy ani posledny, ktore sa budu zachytavat 🙂
Ani jeden.
neviem poradiť, ale zaujíma ma - kupujete ho spoločne s priateľom? resp. nečaká ťa žiadne prekvapenie? akosi si to neviem predstaviť, tak len čisto zo zvedavosti 😊 a po 2. nosiť ho budeš ty, ty si musíš vybrať aký sa ti páči
normálne som sa opýtala, nemusíš analyzovať moje predstavy 😊 ja som mala zásnuby bez toho, aby som vopred vedela o prsteni, ktorý dostanem a hoci nemá obrovský diamant ani nie je ako ostatné šperky, ktoré nosím, páči sa mi a hlavne - srdce by mi nedalo povedať mužovi, aby ho vymenil za iný, ale to je v tomto prípade pre teba absolútne nepodstatné… ak to tebe takto vyhovuje, je len na tebe aký si vyberieš, každá ti tu môže poradiť niečo iné, ale rozhodnutie je aj tak na tebe
predstav si, že môj zásnubný prsteň je z bieleho zlata, ale teda bez toho modrého šutra, mám klasický, avšak nie vystúpený, ale zarovno vsadený do samotného prsteňa, aby sa nikde nezachytával, čo musím povedať, že je dosť praktické 😊 prsteň je len vec, predmet, ktorý nemá v tomto tak významnú rolu, aspoň pre mňa nie… držím ti palce, nech nájdeš ten správny pre teba
Viem že to nemá významne rolu. Ale predsa nebudem niečo nosiť čo Ani neni môj štýl. Ďakujem 🙂
@t1nusa pre mna je zasnubny prsten sperk, ktory roky kazdy den nosim a podla mna je uplne normalne chciet, aby sa mi pacil 🤷♀️ ja som sice prsten s muzom nevyberala ale poslala som mu par tipov, ze ked by sa raz rozhodol, tak taketo sa mi pacia, nevidim nic na tom, ze partnera usmernis, nebolo by to v nasom vztahy prvykrat, takze jasne, z lasky, atd. ale preco by som sa mala po zvysok zivota pozerat na prsten na ruke, ktory je absolutne mimo toho co sa mi paci
Z tychto prvy, ale osobne by som si vybrala uplne iny 🙂
Prvý alebo posledný, mám.podobne... ten stredný sa mi nepáči, lebo mne sa nepáčia tie štvorcové tvary kameňa. Ja ale nenosím nikdy doma, iba ak idem niekde von, do práce a pod., doma automaticky skladám, je to prvá vec, ktorú robím, ešte predtým, než by som sa vyzula. Ten vystupujúci kameň nie je totiž prakticky. Raz som dokonca omylom pri obliekaní škrabla malého.
Posledný
Ten posledný som si teraz kúpila v Sofii za 299 eur. Konkrétne v Bratislave ale určite je aj na internete.
Ten prvy ked uz.
Ale nechty nevkusne...
Ja som asi cudna, ale ja by som nedokazala vymenit snubak, s ktorym ma muz ziada o ruku 🙈 uprimne mi nikdy nenapadlo, ze ci to je, alebo nie je moj styl... Keby som si sama kupovala prsten, tak by som si asi iny vybrala, neviem. Mam z bieleho zlata s mensim zapustenym diamantom, takze o nic sa nezachytava a ani sa nebojim, ze dakde vypadne.
@autorka toto tvoje vyjadrenie by som ako tvoj nastavajuci teda pocut nechcela “no určite keby ti prinesie nejaký prsteň čo vyzerá ako striebro ešte s modrým kameňom na zásnuby by si bola veľmi nadšená 😂” vies, zasnubny prsten vobec ale vobec nie je o tom samotnom prsteni, to je len symbol, ale ok, ak to niekto berie tak ako ty…
A inak, biele zlato je rovnako vhodne na zasnubne prstene, pre mna dokonca ovela krajsie ako zlte ale to je vec vkusu samozrejme, ale ked sa bojis ze by ti niekto ten “co vyzera ako striebro” dostatocne neobdivoval alebo ta nie je hoden, to je uz obraz o tebe.
“Určite keby ti prinesie nejaký prsteň čo vyzerá ako striebro ešte s modrým kameňom na zásnuby by si bola veľmi nadšená.” Autorka, napr. ja áno, taký krásny prsteň, ako opisuješ, dostala princezná Diana a teraz patrí Kate Middleton.