Dievčatá, prosím vas ktore šatečky su podla Vás krajsie? V lete idem výbornému kamarátovi na svadbu zúžila som výber len na dvoje šaty, ktoré sa mi najviac páčili avšak neviem si finálne vybrat 🙂 Potrebujem krátke, nakolko som nízka a dlhé mi nepristanú 🙂 ďakujem velmi pekne za vas nazor 🙂
Ja by som bola urcite za tie modre...
modre
modre
ani jedne sorry akoze tie prve to fakt na svadbu ? take saty ? ides sa ukazovat ci sa zabavit 🙂 😀 😀 😀
Prve...nie druhe...prve...nie druhe...prve...nie druhe...
ani jedny
ružové ked už. ale tie vyzerajú skôr ako negližé a tie modré ako z výpredaja za 0,50 e, ja by som si nevybrala
Mne sa páčia obe. A čo nech sa ukazuje keď je mladá a pekná a má čo. Čo stará rachetla bude ukazovať? Do kostola abo na úrad dá niečo cez plecia a potom šup dolu. 😉
Prvé sú síce krásne, ale neviem, ak dobre vidím, tak vrch je viac menej priesvitný a to sa podľa mňa na svadbu absolútne nehodí. Inak sa mi na nich farba páči viac ako na tých modrých.
Podľa foto si blondína, takže podla mna modré 🙂 aj prvé sú pekné, len tie viditeľné vypchavky sú otrasné, mali by byť viac zapracované do šiat. Ja som to na jednych mala a musela som to vybrať a nahradiť niečim iným. Ale k tebe určite modré ;)
tiez by sa mi pacili tie ruzove, nebyt tych vypchaviek :/ mozno by som ich dala prec a dala si pod to nejake obtiahnute pudrove tielko vhodneho strihu...
za mna urcite tie ruzove, tie modre sa mi vobec nepacia
Ani jedny, ak je toto to naj, co si nasla, hladaj dalej
Urcite modre,su krasne.☆
modré sú pekné
tie prvé sa mi viac páčia 🙂 Aj keď otázne je akú máš pokožku, pretože také bledé na bledú pokožku moc nesadnú 🙂
skus este pohladat. Tie modre vyzreaju fakt lacno. Mne sa pacia tie prve, ale fakt su dost prihladne......(na svadbu)
joj slabý vyber,ani jedny
Tie prve by boli fajn ale ten vrch je na nich fakt hrozny. Tie druhe sa mi nepacia vobec. Mas tmave vlasy co tak nieco cervene?
Tie
Ani jedny nic moc.. Vyzeraju uplne obycajne,ak by som chcela zaziarit volila by som nieco viac vkusnejsie farbu by som volila kremovu zltu zlatu😀
Modrééé.. kráľovská modrá - nesmrteľná! 🙂
tento rok je vraj top farba pudrovo ruzova,alebo pastelovo modra...mne sa tie modre nepacia ☹ ale mozno je to zla fotka.a na svadbu sa tie ruzove,kde vidno cely hrudnik,fakt ze nehodia 😒 takze vobec som neporadila 😉
Tie prve sú super! 😊
Hľadaj ďalej, decentnejšie..na svadbe je hlavná nevesta, nie hostia..
Urcite ruzove...su decentne, ziaden hrudnik neukazuju, zakryvaju vsetko co maju, dlzka idealna, ziadna mini verzia a v lete na opalenej pokozke budu krasne vynikat 🙂
podla mna s ana svadbu nehodia ziadne, modre su pekne ale ta sukna k nim mi pride taka lacna a ruzove su vystredne
skus sa inspirovat tu https://www.facebook.com/Krajčírsky-Salón-Lucia...
Co by dnes zeny bez netu robili, ani by nenavarili, neobliekli by sa, nie to sa o deti postarali 😀 😀