Ahojte. Ktoré šaty by ste si vybrali na bratovu svadbu (do 50 ľudí, v peknom kulturáku)? Postavu mám priemernú (chudá, menšie prsia, po dvoch tehotenstvách sa objaví po jedení bruško, takže určite nič obtiahnuté ani nič bez podprsenky 😄 ). Posledné mám doma v bordovej farbe, trošku k nim inklinujem, keďže by som ušetrila. Kratšie mi však prídu praktickejšie. Ďakujem za rady. 😉
Mne sa na svadbu kratke saty velmi nepacia, ono zalezi ozaj od siat. Ak mas tie posledne v bordovej, tak do nich chod.
Kludne si daj tie co mas doma, su podla mna aj najkrajsie. Inak su vsetky pekne, tie prve na mna trochu velka divocina a tie 4 budu podla mna budu deformovat postavu.
Druhy obrazok. Bordove.
Mne sa pacia vsetky okrem tych asymetrickych cervenych prvych.....🤔
2, 4 a 5.
Tie posledné sú úplne mega 🙂
Okrem tych modrych s razporkom sa mi pacia vsetky
Tie druhe ani neobjednavaj.. ja som ich mala, nazivo nevyzeraju dobre 😅
Jeeej, ďakujem všetkým veľmi pekne za rady. 😊 Trochu som sa bála, či tie posledné nie sú príliš, hoci sa mi veľmi páčia a kúpila som si ich ako "lásku na prvý pohľad". Nebudem teda vymýšľať a pôjdem v nich.
@simona1998 😍 Vyzeráš v nich perfektne! Ďakujem! Takto s odstupom si uvedomujem, že sú na svadbu veľmi vhodné.
Určite posledné ,tie sú krásne☺️
Mne sa na svadbu pacia paradoxne naj tie prve vyzeraju honosne ale aby boli take ako na obrazku tak urcite $$$..,tie druhe sa mi pacia tiez ale tak ako na foto niekde na shopping 🛍 tie modre sa mi vobec nepacia ta baby blue nie je dost vyrazna farba ale zas zalezi akej farby mas vlasy a plet. Tie co mas budu fajn .
okrem posledných všetky...
Konecne sem dal niekto krásne šaty! 👍 😀 Mne sa páčia vsetky, a na prvý pohľad ma najviac zaujali tie prve. 🙂
Prvé sú nádherné! 🤩
@simona1998 Smiem sa spytat kde si ich kupila?
Tie posledné sú nádherné 😍
tie, čo máš doma, budú skvelé! Dobre sa zabav!
Mne by sa páčili prvé bez toho nafúknuté ho rukavu. Ale tie posledne sú tiež fajn
Posledné
@maminkadeticiek v požičovni ich mali novo dovezené, tak som ich odkúpila
Ružové su u mňa top. Videla som ich na živo a sú fakt krásne 👍
Za mňa tie štvrté šaty.
Za mňa druhé od hora🙂
Posledne kludne, alebo predposledne. Ale ako si napisala kludne usetri. Urcite vies lepsie minut tie peniazky.
Všetky sú krásne a moderné 😊
Pre mňa druhé zhora😊