Ktoré konkrétne playstation na Vianoce?

8. okt 2024

Ahojte, zvazujem kupu pod stromcek. Vedel by mi niekto poradit konkretnu, ktorú kúpiť? Velmi sa v tom nevyznam, niekde pisu mechanika, niekde bez mechaniky ....Max do 500 eur.

zic
8. okt 2024

Ked mas s mechanikou, tak tam vies davat hry z dvdciek (pozicat / vymenit / kupit / predat)...
Bezne si kupujes hry online s ps store, takze to nevyhnutnost nie je. Su ale obchody, kde je bazar s hrami (dohras hru, predas / vymenis / pozicias) a zozenies novu...
Ale gro hier asi budes mat kupene teda online bez tejto moznosti.
Ak ti to vyjde s cenou, kludne kup s mechanikou, ak nie, tak si myslim, ze to tragedia nie je. My mame sice s mechanikou, ale asi 1 raz sme si pozicali inu hru. Skor si platime ten ps plus plan ci ako sa to teraz vola... tam mavas hry zdarma a niekedy fakt dobre.

dzina007
8. okt 2024

my planujeme ps5 ale s mechanikou. Ja to vidim na kolegoch, ti si hry medzi sebou poziciavaju alebo presne kupia odohraju predaju. Ked si kupis hru online uz ju nepredas.
My takto fungujeme aj na Nintende, ze lepsie su hry na kazetkach ktore predame ked ich prestanu bavit so stratou cca 15€-20€ ako kupit 50€ hru ktoru celu zahrali a uz by sme ju nemali ako predat.

vikusjk
8. okt 2024

My mame PS4 Pro, ale uz hadam aj pat rokov, cize su isto novsie. Mame s mechanikou, lebo hrame iba hry na DVD-ckach. Nie sme ale taki hraci, ze by sme to hrali neviem kolko, muz ma nejake dve svoje, ktore obcas zagambli a dcera tiez jednu-dve, ktore hrame spolu.

autor
8. okt 2024

jasne, nedoslo mi, co znamena ta mechanika. Vdaka...

nessi01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
8. okt 2024

Mali sme 2, 3,4 s mechanikou 😀 aj teraz 5 ku (aspoň sa mi zdá tá 5)😀 podľa mňa rozdiel žiadny najviac sme využili 3 a 4 ku.

tiezjedna
8. okt 2024

Určite PS5

libusak
8. okt 2024

Ked PS tak take ktore ma vela pamate (2TB ideal)
My mame PS4 a nepadla doma poziadavka na PS5 (chvala bohu)