Ahojte žienky. 🙂 🙂
O pár týždňov ma čaká svadba, bude taká menšia, hudbu si robíme sami, teda len pustíme vybrané pesničky, s tým, že chcem, aby mali slovenský alebo český text. Mám už nejaký zoznam 50 skladieb, na svadbe som však už nebola celú večnosť, tak by som Vás chcela poprosiť, ak máte nejaký tip, na nejakú Vašu obľúbenú, známu, či menej známu, ktorá sa Vám hodí na svadbu, tak sem s ňou prosím 🙂 ❤ Rada by som si prešla svoj zoznam a doplnila o nejaké Vaše tipy. Ďakujem! 😍
Jede jede mašinka, u mňa je to v kategórii "Nikdy", ale ľudia to evidentne majú radi.
Tak u nas hlavne ludovky 😀 inak klasika Vondrackova-dlouha noc, tucny - bajecna zenska, elan- caba, sestricka z kramarov, imt smile-nepoznam, duchon - cardas dvoch srdc, atd
@lesana25 no presne 😂 aj nam hrala a to ju neznasam
@alica1811 Mandrage - Šrouby a matice
Hrdza alebo super je aj od Mafia Corner - Keď som sa vydávala 🙂
Helenine oci - marianna
@kitycat Edo je Robo Grigorov
za mňa cigánske pesničky kde sa dobre vytrepeš a potom klasické svadobné na ktoré si zatancujú aj starší.
@matuss1818 😂😂😂tuto sme mali ako mladomanželsky prvý tanec👍....
@ivicka0502 "vytrepes"😂😂 joj fajne som sa zasmiala teraz,mas pravdu,na rozbitie sa do poslednej kvapky potu su naj👍
Pre mňa naj sú Nedvedi Valčíček
a potom elánovky
no zalezi z ktorej oblasti SR :D s vychodnarmi nemoze chybat "obchadzka" od Helenine oči :DDD a z takych novsich este sokoly... to sa vsetci vyspievaju, a viac si ani nepamatam :D po nejakom tom vine, ja som v tranze tanecnom, ze mi to je fuk :D
@lesana25 Ja som mala jedinú prosbu na DJ: fakt také senzusy a jede jede mašinka a hafana veci nie, lebo aj my, ale najmä tá skladba hostí bola taká, že vedela som, že by im vlasy vstávali dupkom, nebudú na to tancovať, tak mi poradil, nech mu napíšem ťahák, že čo určite nie. Neviem, ako to stihol dopliesť, ale do svadby ten zoznam pochopil tak, že toto chcem že určite áno, tak nám púšťal pri každom kole niečo aj z toho môjho zúfalého zoznamu 😖
@oblecenie99 by som mu to strhla z výplaty :D
@lesana25 Nestrhla som žiaľ :D , snažili sme mu po kolách vysvetliť že toto a hento fakt NIE, pritakával a aj tak robil po svojom - lebo ľudia to majú radi...
ďakujem žienky, už som dačo aj doplnila 😍 teraz som narazila na túto, najprv si hovorím, že je taká tvrdšia, že sa moc nehodí....počúvam a počúvam...no a dostala ma...ten refrén...neskutočné zimomriavky ❤
https://www.youtube.com/watch?v=WC0crcKYs9UMy sme mali ináč takú poloslovenskú polomaďarskú svadbu, ja aj manžel máme maďarskú národnosť, ale novomanželský tanec sme mali na českú pesničku: Ty a já od Kryštof, možno trošku inšpirujem 🙂
Kandráčovci? 😀
A ja som masinku zakázala púšťať. Aj kačací tanec a to sme mali celkom tradičnú svadbu 🙈
@oblecenie99 veľmi sa smejem. 👌🏻😂😂
Mne hned napadlo gypsy čave topolcianska zlatokopka a cecerece 🤣 a posledné roku hej sokoly imt smile a Kandráčovci. inak klasika elan, Kmeťoband, Kandráčovci, mafia corner moja srdcovka na nich sa super tancuje, ľudovky, Helenka V., Michal Dávid
Ľudovky, cigánske, kandracovci, kollarovci, polemic, elan, helenine oči, plostin punk-ovčia koža, Kryštof, chinaski, karel gott, vondrackova,.....
@pondelok01 hej, presne toho mam na mysli 🤣🤣🤣
Lucie Vondráčková Láska na 100 let, ľudovky - Mariša od Kollárovcov, Kandráčovci Dva duby, Sokoly, cigánske, Čardáš dvoch sŕdc, nejaké Repete, prípadne aj Senzus.
Z moderných určite Mafia Corner Keď som sa vydávala, Helenine oči má tiež niektoré ok. Kryštof, Vondráčková - Dlouhá noc,..
Skus pozret diskusie v moja svadba alebo tak nejak
Chytlava slovenska o svadbe je od Elanu - Edo, aleci je vhodna 🤔🤣
Romanticke slovenske alebo ceske ma ani nenapadaju