Kto vám pomáhal s prípravou a obliekaním šiat v deň svadby?

24. jan 2021

Dobrý večer všetkým prajem 😇
Chcela by som sa vás opýtať zienky, ktoré ste sa už vydávali, kto Vám pomáhal s prípravou, obliekaním svadobných šiat v deň D.
Dakujem 🥰🌸

janka_266
24. jan 2021

Mamina a kamarátka

luciab987
24. jan 2021

Moja svedkyna

tifi2324
24. jan 2021

Mamina a sestra

lenkakravcova
24. jan 2021

Kamarátka a sestra.

autor
24. jan 2021

Bolo by blbe keby mi s prípravami pomáhal môj budúci muž? Čo si myslite? 🙏

kvetinka75
24. jan 2021

Ako si zariadis tak.budes mat. Preco ta trapi ci je to.blbe alebo.nie. je to vasa svadba. Nazor druhych ti moze byt ukradnuty

jana_eyre_2
24. jan 2021

Mne pomáhal môj muž a nič mi na tom divné neprišlo.. len vlasy mi urobila neter a ja som sa namaľovala..

tomcimka
24. jan 2021

Mne kamoška musela náhle odcestovať, svadobčania meškali (cestovali viac ako 250 km) a moja mamka total bez komentára. A zrazu ženích mi poslal sms: ,,už sme na ceste". Skoro ma... Ja sama doma iba s fotografom. Takže obliekala som sa sama, fotograf sa bál mi pomáhať 🙈. Išla som sa obliecť, vytiahla som šaty z obalu a zistila som, že mi ich v čistiarní potrhali 😖. Nakoniec 8 minút pred príchodom ženícha (musel vonku čakať) prišla mamka a svadobčania, ktorí sa potrebovali ešte aj prezliecť. Samozrejme okrem mamky- ta mi iba šnúrky na šatách zaviazala. A aj to nedotiahla dobre, takže vkuse mi padal ramienok na šatách t.z.bolo vidieť podprsenku. Nervy, nervy a stres 🙆.
Takže absolútne vôbec nebude blbé ak bude pomáhať budúci manžel. Vyčlente si viac času na to a užite si túto nádhernú chvíľu a atmosféru.

autor
24. jan 2021

@tomcimka čože? Oh, ja by som infarkt asi dostala :O

simca06022011
24. jan 2021

@tomcimka moje nervy.. by ma slak trafil, asi aj svadbu by som v nervoch zrusila :D alebo fakt by som isla v rifloch (to bol inak tinedzersky sen :D)

titla
24. jan 2021

Preco by malo byt blbe, ked Ti bude pomahat buduci muz? Vy si to zorganizujte tak, aby Vam to co najlepsie vyhovovalo. Ak teda netrvas na tom, ze budes mat svadbu ako z americkeho filmu, ze ta zenich moze vidier prvykrat az pred oltarom...

zuzka102
25. jan 2021

Môj muž mi pomáhal, so vsetkym. S ostatnými sme sa stretli až neskôr v kostole.

zuzanka.zuzu
25. jan 2021

ja sama 😀 pred manžela som sa postavila až pred odchodom s prosbou akože či mi pomôže zapnúť niečo (neviem už čo, ale zvládla by som to sama, len som chcela vidieť jeho výraz a stál za to 😍)

andreatytler
25. jan 2021

My sme sa s muzom videli az v kostole. Rano odisiel k bratovi a tam sa vychystal a isiel do kostola. Celkom mi to vyhovovalo, lebo ak by sme boli spolu, aj by sme sa pohadali, lebo bolo treba urobit vela veci a bol to dost stres pre vsetkych. Vlasy a make up prisli urobit do domu kadernicka a vizazistka, nielen mne ale aj svedkyni a 2 najlepsim kamoskam. Moja svedkyna mi pomohla so satami lebo boli velike princezovske.Pri naparovani/zehleni sa mi mierne roztiahli ale mna ani nenapadlo si ich este odskusat po tom ako som si ich priniesla zo salona naparene a v den svady boli o 5cm dlhsie a ja som si na ne v kostole stupala. Nastastie som si pribalila zo sebou 50 zicheriek a svedkyna s 2 kamoskami mi ich zahli pred oslavou. 🙂

Kludne nech ti pomoze muz ale radsej by som to poistila este jednym clovekom. Moj muz by mi asi odtrhol zips ak by som ho poprosila o pomoc ma zapnut.

elenka74
25. jan 2021

Ak ti môžem poradiť, ak budeš mať pri obliekaní kameramana alebo fotografa, radšej si zavolaj kamarátku alebo dve kamarátky. S mamou je to také, nechcem napísať staromódne, ale s kamarátkami sa smejete, hádžete zaujímavé pózy, je to niečo iné, omnoho lepšie ako s mamou alebo dokonca so starou mamou.

hori
25. jan 2021

prisla som od kadernicky a šaty mi vysnurovaval muz... my sme nemali ziadne "tradicie", normalne sme nasadli do auta a odviezli sme sa do kostola, kde na nas uz vsetci cakali...

luci_ba
27. jan 2021

mamina, ale totálne to nezvladla 😅😅 bola na mojej skúške siat 2x, pretože vlecka na šatách sa trošku zlozito zapinala. No vôbec si to nepamatala, navyše nala dlhé nechty a gombíky na chrbate nevedela ani chytiť. nakoniec ma pozapinal fotograf 🤣

annlia
29. jan 2021

Najlepšia susedka 🙂

zuzanockamt
29. jan 2021

mne môj budúci manžel...bolo to takmer pred 14 rokmi a to sme vtedy už cca 3 roky spolu bývali a normálne spolu z bytu išli na úrad...žiadne tradičné ceremónie

teleskop
29. jan 2021

manzel

taga
29. jan 2021

Mamina. Neviem si predstavit, ze by to bol niekto iny ❤ (pokial samozrejme to nevynucuje situacia)

evkamotka
2. feb 2021

Mamina