Len tak ma napadla taka blbost 😅 poznate niekto niekoho ci uz muza alebo ženu, kto az pred oltarom miesto ano povedal nie, pripadne usiel? Alebo neprišiel k oltaru? Ak ano ake to malo pozadie? Alebo sa to deje len vo filmoch? 😁
Ja osobne nie, ale mala som staršiu kolegyňu, jej syn sa mal ženiť vo štvrtok pred svadbou povedal, že sa nežení...neveste skoro preplo. Nakoniec sa nevzali, on sa po čase oženil, ale za inú. Dnes už je rozvedený.
môj kamoš sa rozhodol ráno.. mysleli sme si, že si robí srandu a aj tak sme sa vychystali a prišli na obrad.. nerobil srandu.. jeho nastávajúca mu totiž večer predtým priznala, že je tehotná.. nie s ním..
zrovna takuto situaciu nepoznam, ale obdivujem, ze niekto ma gule na toto a som za. radsej taketo drahe halo ako sa zozierat v nefungujucom vztahu
@klip0 ja poznám ženícha čo vo štvrtok oznámil, ze sa neženi, za 3 dni v sobotu mal mat svadbu. No a pozadie bolo naozaj ako z telenovely. Celý život ho rodičia veľmi ovplyvňovali a aj táto svadba ako nakoniec vysvitlo bola viac kvôli tomu lebo to oni chceli. On sa chvíľu pred spomínanou svadbou spoznal s inou s ktorou mal neskôr aj dieťa, takže aj ona tam urcite zahrala svoju úlohu...
U nás to bolo zaujímavé, pretoze v deň sobáša sme sa ráno posekali až strach a mala som neskutočne nervy. Bývali sme už 3 roky v spoločnej domácnosti. Už sme mali odísť na obrad a samozrejme ja som nikam ísť nechcela. Jeho mamka ma so slzami v očiach uprosila. Tak nakoniec ok. Povedala som idem, ale uvidis, čo ti tam poviem.
Keď sa ma sobasiaci pýtal a malo zaznieť áno, otočila som sa smerom k jeho mamke. Ta skoro dostala porážku 😂😂😂😂
Ale nakoniec som si ho vzala. Sme spolu 20 rokov a neľutujem i keď prvé roky to bolo čisté Taliansko 🤦♀️
@chocolatte1 mozem sa opytat, kvoli comu ste sa tam pohadali? Ci to bola len nejaka banalita alebo dolezita vec? Len som zvedava 😉
Zaujímavá téma. Mňa skôr zaráža,že niekto si dá tú námahu predtým (vybavovačky,chystanie,objednanie šály,torty,menu, šaty,prstene....), poplati zálohy, investuje čas aj peniaze a potom si to deň predtým rozmyslí... 🤷 Jedine v tom prípade tej nevery a dieťaťa to chápem. Tam by si ju asi predpokladám zobral,keby sa to nedozvedel...
@danielkka pre mna vtedy neskutočne dôležitá vec 😂😂😂 zabudol vyzdvihnúť kyticu.
Dnes sa na tom smejem a on to berie ako príležitosť každý rok mi to pri výročí pripomenúť. Prinesie kyticu a povie, no vidíš další rok za nami a ty si ma nechcela 🙏
Ja mu to vrátim .., však poďakuj svojej mamke, ta už vtedy vo mne videla tvoju spásu 😂
Moja mama ma podobnú ale stastlivu spomienku 😁 keď prichádzal autobus s hosťami zo zenichovej strany a za ním auto so zenichom co prichádzali k neveste, zrazu sa auto so zenichom otočilo a odišlo. Vtedy žiadny mobil ani nič. Kým sa k ostatným dostala informácia ze môj tato jednoducho iba zabudol svadobnú kyticu doma, nebolo vsetkym všetko jedno 😁 ale on už taký jednoducho je, raz si aj hlavu zabudne 😁
Moja teta v piatok vecer pred svadbou zistila, ze ujo ma s inou dieta, sadla na babetu a z Ciech prisla na Slovensko mu povedat ze si ho neberie 😅 o rok sa ale vzali aj tak 🤷♀️ mali spolu tri deti a nakoniec sa rozviedli.
Spolužiačkin brat sa týždeň pred svadbou zaľúbil do čašníčky, ktorú spoznal na svojej rozlúčke so slobodou. Zrušil svadbu... vsetci z rodiny mu vynadali... do roka si bral danú čašníčku. Žijú spolu vyse 10rokov ,2 deti a sú šťastní 🤗
@klip0 Ja som prisla na bratovu svadbu z Kanady vo svrtok. Spoznala som buducu nevestu, isli sme na veceru a prechadzku mestom, prespala som v dome u nich, spoznala sa s jej sestrou. Vsetko bolo v poriadku, pohodicka. V piatok rano oznamila mojmu bratovi ze svadbu (co mala byt v sobotu) rusi. Ze sa na to neciti. Brat sa o nu snazil este asi rok ale nic z toho nebolo.
Môj nebohý otecko to zažil keď bol ešte mladý, raz ženích povedal nie a druhýkrát nevesta. Takže áno stalo sa ale bolo to už veľmi dávno.
No ja som zazila rozne pribehy. Moja sesternica zrusila svadbu dva tyzdne pred obradom. Nakoniec jej doslo to,co sme jej cely cas naznacovali,ze sa k nej dotycny nehodi. Kamoska bola na svadbe, uz boli sice zobrati, ale po polnoci si nevesta zjavne este chcela uzit a rozdala si to s kucharom v kuchyni, lenze tam boli tie dvere lietacky, a casnik otvoril a.... A este jeden pribeh kde sa este pred spolocnym tancom mladomanzelov obe rodiny tak pohadali,ze vznikla jedna vela bitka. No stavaju sa rozne veci.
Ja poznam jednu verziu z môjho okolia, kde svadba sice prebehla, ale nevesta už vtedy mala pomer s partnerom svojej budúcej švagrinej. Ten riešil ešte aj únos nevesty, to muselo byť dobre rošambo. :D
Asi dva týždne po svadbe sa rozhodla to priznat, neviem, načo čakala. Zbytočne traumy pre veľa ľudí. Ale, život píše všeličo.
Ja sice nepoznam taky pribeh, ale pripnem sa, celkom zaujimava tema.🙂
Čo kukaš Lovenie na markíze ?😂