Kamoš mal narodky,navrhol stretnutie akože osláviť ja som odpísala že áno môžeme.kto by teraz mal zareagovať ja akože mám prekvapilo darček či on že tak teda poďme?
@pribinak nemal by on akože zavolať na oslavu?
No mal, ale ak je to dobrý kamoš, tak sa kľudne ozvi, ja si na take oficiality pri dobrých kamosoch nepotrpim
No ak navrhol stretko, tak by nebolo asi na škodu, keby upresnil čas a miesto ale presne, pokiaľ ste fajn kamoši, netreba z toho robiť vedu a napísať mu, kedy to chce zrealizovať.
@prvosienka7 neupresnil,je to ex ale už dobrý kamoš nič viac
Veď sa ho spýtaj kedy plánuje tu oslavu. Ja by som to neriešila, možno už nerobí, alebo to povedal len tak aby reč nestála a nemá chuť oslavovať. Alebo oslávil bez teba.
@tosomja to nemala byť oslava veľká to akože lem my na drink...asi ho nepustí frajda
@tosomja skôr aby reč nestala
Tak keď máš pocit že to povedal aby reč nestála, je to ex a má frajerku a máš pocit že by sa jej to nepáčilo.. tak by som počkala nech ťa zavolá on.
Ale ja by som ani nechodila na drink sama s ex, obzvlášť keď má nový vzťah, ale to už je iná téma
@klip0 v pohode vyjadrí sa...ja ho nikdy nevolam to on...ale keďže sa neozval tak je už asi šťastný s ňou,ja ho chcem naozaj ako kamoša nič viac
Inak ja zasnem, ako v dnesnej dobe ludia maju problem s komunikaciou, pomaly kazde den su tu temy, kde je uplne najjednoduchsie otvorit usta a spytat sa. K teme, normalne by som sa ho opytala, kedy teda planuje ist na ten drink a ci vobec, aby si sa vedela zariadit, ci t myslel len tak, ze "raz ked bude mat cas sa ozve"... kedze ak tam budete dvaja (osobne by som ani nesla za takych podmienok) tak isto o ziadnu "party" nepojde. Ak mas pocit ze len trepal dve na tri tak zbytocne sa nad tym zamyslas, ked bude chciet ozve sa a samozrejme ho nemusis ty volat.
Ak by to bol bežný kamarát, tak by som ho zavolala ja. Ale keďže si dopísala, že je to ex a má nový vzťah a TY s ním chceš byť kamoška... nuž, musí aj on chcieť byť s tebou taký kamarát, že pôjde na drink iba s tebou, s ex a bez aktuálnej priateľky. Nestačí, že ty ho chceš za kamaráta.
@simca06022011 a o všetko je o.komunikacii.uprimne bojím sa odmietnutia lebo si rozumieme ako kamosi
@ivkazba tak doteraz tak tvrdil,žeby sa za 2 týždne žmenila situácia môže byt
Tak priateľka mu je zrejme prednejšia ako kamarátka, ktorá je navyše ex. To je logické.
@ivkazba určite
Sorry, ale ta jeho "frajda" ako ju voláš, je jeho aktuálna partnerka. A nie, ani mne by sa, nepáčilo keby môj priateľ šiel na drink len sám s bývalou, ktorá je jeho kamoška. Ešte teoreticky keby celá partia a náhodu si aj ty, tam, by som chápala. Ale celkovo mne príde smiešne udržiavať kamarátke vzťahy a "drinky" s ex partnermi.
Možno jemu samému doplo, že urobil hlúposť, keď ta volal "osláviť" a preto už viac neriešil.
Na tvojom mieste kašlem na kamarátstvo s bývalým a žijem si život bez neho
Co je to jediný kamoš na svete?
@jaskolka asi to tak bude
Ak je to dobrý kamoš, tak mu normálne nápis, že tak kedy a kde dáte to pivo?
Netreba zas robiť z toho vedu