Ahojte, zaujímalo by ma kto by mal podľa vás kúpiť obrúčky. Muž? Žena? Mali by sa zložiť? Ako ste to mali vy? Ďakujem za odpovede
My sme už boli dlho rodina,išlo to z našich peňazí
Spolu.
U nás všetko platil muž. Ja som vtedy pracovala ani nie mesiac.
@natalkaaaaak išlo to z našich peňazí už sme spolu žili
@natalkaaaaak mi nemáme stále obrúčky
@natalkaaaaak vzhľadom na to, že sme sa brali po 7 rokoch a dvoch deťoch, platili sme to zo spoločných peňazí
@natalkaaaaak tak ja si myslim, ze pokial idem do manzelstva s niekym, s kym zijem, mame spolocne peniaze, a tak kupujeme spolu. V opacnom pripade zavisi od financnej situacie oboch
kupuje muž,aj u nás to tak bolo.
podla tradicie by mal muz ale dnes uz to je viac na dohode..
U nás ich kupoval manžel. Príde mi to úplne normálne. Iná je situácia, ak mladí spolu už žijú.
ja som prispela svojim zlatom, nestacilo na obe, tak zvysok cele doplatil manzel
Tak keď sme už splácali spoločnú hypo, tak obrúčky tiež išli zo spoločných peňazí 😁
Muz, ale to bolo pred 100 rokmi :D teraz to uz asi nie je "in" :D
Muž kúpil obrúčky pre nás oboch
Ja som dala vyrobiť, muž zaplatil
Spolu sme vyberali a spolu aj platili 🙂
@natalkaaaaak vyberali a kupovali sme ich spolu, my ale v 99% vydavkov platime 50/50, takze ani obrucky neboli vynimka
@natalkaaaaak Manžel všetko zariadil, ja som mu iba povedala akú mám predstavu.
@natalkaaaaak proste sme kúpili, za nase
Kupoval manžel , ja som bola na rodicaku😉
@natalkaaaaak ďakujem vám za odpovede, my spolu zatiaľ nežijeme, preto som aj chcela vedieť názory vás ostatných ako by to možno malo byť
my sme spolu zili uz vtedy 6 rokov v zahranici v dobrom aj zlom, vsetko sme platili spolu, dokonca aj svadbu
@natalkaaaaak my sme spolu nežili a ani moji rodičia spolu nežili a platili už spoločne. Toto nie pravidlo. Mne nikdy ani nenapadlo, že by to malo ísť len na mužov účet. Porozprávajte sa o tom vy dvaja.
@natalkaaaaak ako sa dohodnete. Je to len na vas. U nas este neviem ako to bude. Vcera som sa dozvedela aka bude minimalna suma v restike v NL a uz ma aj presla chut robit nejaku svadbu 🙈
@natalkaaaaak podla tradicie by mal kupovat muz.
@bessie12 🙈rozumiem..
@natalkaaaaak vyberali sme spolu, platil mladý pán 🙂 nie tak dávno
@natalkaaaaak my sme toto nejak neriesili a delili si naklady, ako to vyslo.... obrucky som napr platila ja, lebo som ich aj objednavala
My nemáme obrúčky,tým som chcela ,že je to vsetko vec dohody ,a príde mi odveci riešiť kto má alebo nemá platiť obrúčky,budete manželia ,tam sa už na také moc nehrá
@natalkaaaaak platili sme spolu... muž mi kupoval len topánky a ja jemu košeľu (u nás je taký zvyk). Však kupoval drahý snubak 🤔😀