Ahojte, organizujem prvýkrát oslavu v restike a teda neviem ako to chodi. Keď od nás pytaju 2€/ osoba za to, xe si donesieme alko/nealko, tj poháre nám dajú? Druha otazka - ku krstinam patrí torta a kolace - poskytnú taniere? Kolace a tortu nám dovolili doniest … ďalšia - vedeli by mi schladiť zakrabickovane koláče? Viem, primitívne otázky na ktoré mi odpovie majiteľ keď mu to potvrdim, ale chcem vediet vašu skúsenosť 🙈
Čo viem alko a nealko asi nepovolia,na tortu a zákusky tanerie daju....
To musíš riešiť s nimi. Väčšinou ti dajú restiky prístup do nejakej malej miestnosti , kde je chladno, aby si tam mohla skladovať koláče, torty, alkohol atď ...choď sa pred tým na to pozrieť. A ten poplatok za to, že môžete piť svoj alkohol a vody je normálny. Je to tzv. Korkovné. Poháre a taniere ti samozrejme dajú
@glorikarebeka tak ale v rámci serióznosti si od nich berieme dzbany s vodou aby to nebolo take že od nich nič.
@lenuska9999 Ano to viem že je normálny☺️ ale to s pohármi a taniermi mi iste nebolo
Taniere mi poskytli vždy aj tortu s koláčmi mi dali do chladničky. Pitie svoje neviem, my sme si vždy tam objednávali.
Korkovné za osobu (že si donesiete vody,alkohol) je normálny, neboj, poháre vám dajú. Tak isto aj taniere a príbor k torte, aj nôž (krájať si asi budete musieť vy).
Na koláče sa musíš opýtať, niektoré podniky majú chladničku alebo chladiacu miestnosť na to, ale niektoré nemajú (hlavne ak sú menšie). Majú svoju na vodu alebo potom v kuchyni, kde majú potraviny, a jednoducho krabičky s koláčmi sa im tam nezmestia.
Neboj sa pýtať majiteľa alebo prevádzkarky, toto sú úplne normálne otázky. Zažila som aj horšie a stupídnejšie 😂
Pýtaj sa pred potvrdením na všetko, čo ťa zaujíma. Seriózny podnik všetko toto ponúka štandardne a nemá problém odpovedať na akúkoľvek otázku. Ak je to špekulant, treba zistiť dopredu, nie až po potvrdení rezervácie.