Ahojte, riesim velku dilemu. Planujeme krstit syna. Mojim problemom je ze na krstinach bude 7-8 deti vo veku 1-5 rokov a neviem si predstavit ako by tam ten spolocny obed a s tym spojenu oslavu v nejakej restauracii prezili. Asi kolo nich budu pobehovat rodicia co je asi dost chaoticke a stresujuce. Ak by bolo v ramci restauracie vonku nejake detske ihrisko rodicia by tam s detmi museli ist tiez cize len abky a dedkovia by ostali sediet a zvysok hosti by bol vonku, co je podla mna dost divne. Ako to prosim riesite ???
My sme mali krstiny v restike s vnutornymi preliezkami
ja som spravila krstiny v restauracii v case ked nebolo tam vela ludi, t.j. o 11 hod doobeda sa podavalo hlavne jedlo a s castnickou sme dohodli, ze v rohu sme umiestnili hraciu podlozku a chvilu predtym sme doniesli hracky pre deti, ktore este nevedeli chodit. nenasli sme vtedy v blizkosti ziadnu restauraciu s detskym kutikom, ale daju sa robit aj taketo kompromisy. samozrejme pri 7-8 detoch je lepsie ked najdes s detskym kutikom.
Sú reštaurácie s detským kútikom, kde hneď popri kútiku sa môžete aj najesť (aspoň my sme hľadali v okolí LV a nasli sme viaceré možnosti).
Ale nakoniec nebolo to nič strašné - obed vydržal 1 aj 2 ročný vjedalenskej stoličke a potom aj tak bolo tak voľnejšie, už ako býva na oslavách, jeden si presadne k druhému, vždy niekto strážil deti, ale aj popri nich sme sa vystriedali.