Ahojte dostala som pozvanie na krstiny od surodenca ale neviem co robit. My ked sme krstili tak 1x neboli lebo bol covid a pracuje v záchranárskych zložkách a 2x nebol na hostine v kostole uz boli. Ked sme ich pozývali k nam domov na navstevu stale sa na nieco vyhovárali a neprisli. Mam ignorovat jeho krstiny alebo ist a tvarit sa ze nic?
@lela867 😮 ved keď bol kovid? A druhý krát boli aspoň v kostole.
To čo sú za vzťahy?
Záleží na tom, či sa ešte v budúcnosti chcete stretávať. Ak nie, tak nechoď.
Ja vzdy tvrdim,ze sa mas spravat tak aby si sa pred sebou vedela pozret do zrkadla,prec pychu urazanie apod.
Prečo chceš ignorovať pozvanie? Bol covid a iné podmienky. Ignorovať lebo oni neboli u vás tak ty nepôjdeš k ním? To je dosť ješitne. A vôbec nie kresťanské
Ukaz, ze mas uroven, neznizuj sa na tu jeho 😉
ja by som veru nešla...
To je na tebe, aký máte vzťah mimo krstin? Keď chceš choď, keď nechceš nechoď.
@deti95060810 a preco?
@lela867 ahoj, isla by som - spravam sa podla seba a nie podla toho, ako sa spravaju ini
Oni mohli mat svoj dovod, preco nesli - mohli byt prave pohadani, mohli mat zdravotne probleny, problemy v rodine, ktore nechceli vysvetlovat
@lela867 a co ked oni neboli? Asi mali dovod (hlavne, ze ty si sa tu pred nedavnom rozculovala, ze tvoj svagor nepozval tvojich rodicov na svadbu). Uz vidim tu diskusiu, keby ta brat nepozval 🤦
Nebud vztahovacna ako decko a bez
@lela867 dovody vies ty sama najlepsie preco nesli..neist len kvoli odplate je hlupe, neist z dovodu ze si nerozumiete je ine a neist pre vazny dovod je zas nieco ine...rozhodni sa sama
@lela867 ja by som šla. To, že neprišli počas korony na vaše krstiny mi príde úplne v pohode ospravedlnenka. To druhé, no čert vie, prečo? Proste nechceli prísť na hostinu, hodila by som to za hlavu a nie "mstila sa"... Ale ak tam nechceš ísť, lebo ste všeobecne na nože a nemusíte sa, tak proste sa tiež ospravedlň a choďte len do kostola 🤷.