Ahojte baby, prišla som sa vyrozprávať poprípade počuť váš názor. Mám mesačne bábätko , tento mesiac sme ho mali krstiť ale nakoľko deti krsnej mali kiahne a stále su flakaty+nejaká chrasta požiadala som ju aby k nám nechodili a že krstiny posunieme o dva týždne. Urazila sa na mňa a už krstenie odmietla. Tvrdí že jej deti už nie sú infekčné a ja preháňam. Čo by ste robili na mojom mieste?
vzala by som na vedomie odmietnutie a vybrala by som si inu krstnu
Si matka a si zodpovedna za svoje dieťa. Podľa mna si sa rozhodla správne. Dokonca si bola veľmi ústretová
Ak sa urazila za niečo takéto tak je ak dobre že odmietla
Aj keď smutne. Takto by sa kresťan správať nemal
Akceptovala by som jej rozhodnutie.
A hlavne hladaj krstnych, ktori svoju vieru beru vazne.
Tak nech je urazená a hľadaj inú krstnu.
Na tvojom mieste by som našla inú krstnú.
“tvrdí že jej deti nie sú infekčné” ….áno? odkiaľ si je taká istá? bezohladu nato či sú alebo nie sú infekčné, sama na jej mieste by som sa bála či náhodou neohrozíme 4t novorodenca a ja sama by som navrhla odklad matke dieťaťa… ak sa za toto dokázala uraziť, asi je lepšie keď krstnou nebude vôbec
Podľa mňa super, aspoň si môžeš nájsť nejakú zodpovednú krstnú keďže táto sa pekne ukázala. 💁🏻♀️
Super, aspoň vidíš, že vyber krstnej bol zlý a mozes vybrať niekoho iného. Lepšie, ako to zistit “po”
krava. ty si ta zodpovedna
Podakuj Panu Bohu za varovanie.
Fľaky a chrasty už nie sú infekcne, ale tvoja švagriná ako sa urazila, musí sa aj odrazit
Kašli na ňu. Nájdi náhradu.....
Tvoja reakcia je úplne normalna, skôr budúcej kmotry reakcia je čudná. Myslím, ze tvoje obavy sú prirodzene a ešte by som urobila jeden pokus o vysvetlenie/objasnenie situacie, nie osprávedlenie. Ak to nádejná krstná neakceptuje, tak to nechaj tak a pohľadaj inú.
To je Bozia ruka, ktora ti ukazuje ze Toto nema byt krstna.
Pre man krstny je ckovek, ktory sa postara o moje dieta v pripade, ze sa mne nieco stane (som ateista, cize neverim na dedicny hriech a ostatne bla bla). Cize ked by niekto takto NEzodpovedne pristupoval k zdraviu mojho dietata, urcite by som ju za krstnu nechcela.
Máš.uplnu pravdu, aj ja by som to tak riesila. Treba babatko chrániť za každú cenu.
Ak sa urazila, to je jej chyba.
Ak maju zaschnute chrasty a flaky po odpadnuti chrast infekcny niesu
D era mala kiahne 28.juna 10 dni a keby si ju videla aka ostala flakata a vo vlasoch ma este 3chrasty drzia ako pribite
s krstnou hodila reč...
nechápem prečo sa urazila.... za blbosť.