Koniec kamarátstva

4. okt 2020

Zalubila sa do mna dobra kamaratka ale ja to tak necitim navyse sa mi paci ina.
Tato kamaratka sa so mnou nedokaze bavit, tak mi napisala ze potrebuje na mna zabudnut, vraj minimalne rok musi so mnou prerusit vsetok kontakt, po roku bude uvazovat ci obnovit alebo nie.
Velmi ma to boli, mal som ju moc rad a bude mi chybat...ale nedokazem jej city opatovat..co mam robit :(

syslik81
4. okt 2020

respektovat jej rozhodnutie a nechat ju ist ...

veronikaszabova
4. okt 2020

Nechat ju ist. Hotovo.

autor
4. okt 2020

@syslik81 ale s nou odide aj časť zo mňa☹️

sense
4. okt 2020

S tým sa musíš len zmieriť a dat jej čas... Zrejme je do teba zaľúbená a ty do nej nie... Tak rešpektuj jej rozhodnutie

syslik81
4. okt 2020

prejde to ... v zivote to tak chodi -kamaradi prichadzaju a odchadzaju .. kazde obdobie ma neakeho dobreho kamosa .. ak ma byt ta naj kamoska na cely zivot tak k sebe cestu najdete ... ak ti na nej zalezi respektuj ju ... je tazke kamaratit d niekym ku komu nieco citis..a mozno si najde niekoho zamiluje sa a zas s ati ozve aby ti dala vediet ze ta nikdy nelubila a len bola poblaznena etc

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupavocka101
4. okt 2020

nechaj ju ist, pre nu by nebolo jednoduche, keby s tebou normalne komunikoval aj dalej

autor
4. okt 2020

@viestta omylom

malapepka
4. okt 2020

Ona sa do teba zalubila, ale je to jednostranne. Tvoje rozhodnutie ju boli. Ona je smutna, trapi sa.
Ty ju mas ako kamaratku, nedokazes jej dat viac, preto si musi urobit odstup. Jej rozhodnutie zranilo teba. Si smutny, trapis sa.
V tomto ste obaja na tom rovnako, musite respektovat postoj toho druheho.
Tak ako ona sa musi vyrovnat s neopatovanou laskou k tebe, tak sa ty musis vyrovnat so stratou kamaratstva.

komir63
4. okt 2020

Nerob z toho melodrámu.

lintu
4. okt 2020

Ak ju mas naozaj rad, tak pravdepodobne chces, aby sa mala dobre. V tomto pripade sa rozhodla, ze lepsie jej bude, ak s tebou prerusi kontakt. Respektuj to. Vztahy nie su len o to, co by sme my chceli. Ak vase kamaratstvo stalo za to, casom sa ti urcite ozve.

lintu
4. okt 2020

@viestta rodinne slavnosti 😂 👍

nnnuuunnn
4. okt 2020

A ta co sa Ti paci o tom uz vie? Vies ako sa to hovori, opustit niekoho kto Ta mal rad, kvoli niekomu, kto sa Ti pacil...

jaskolka
5. okt 2020

Akceptovať jej rozhodnutie, že sa nechce stretávať. Keďže ty jej city neopatujes, pre ňu je náročné sa s tebou vidieť, kecať a vedieť pritom, že o ňu nestojís ako o ženu,pripadne ešte viac jej ublíži, keby ta videla, ako sa objimas s inou, a podobne. Veď si to skus prehodiť na seba, keby ze ty si zamilovaný do kamošky, ale ona ta nechce, ako by si sa pri nej cítil?

pielka
5. okt 2020

Nechala by som to tak. Ako tlačiť ju do priateľstva, ak ona cíti niečo viac k tebe je hlúposť. Budeš sa musieť s tým proste len vyrovnať