Ahojte, chcem sa opytat tych co v poslednej dobe riesili krstiny v restauracii. Budeme mat 12 ludi, kolko to zhruba vyjde ak chceme len obed a kavu, a zakusok bude torta?
Môže 500€ aj 5000€....pomohlo?
my sme mali toľko ľudí a mali sme catering, lebo reštaurácie boli obsadené a jedlo (švédske stoly) vyšlo okolo 300€ - a kedže sme boli doma, tak kávu sme robili doma a tortu sme mali tiež..
ale ak to chcete v jednom, tak do 500€ sa určite zmestíte
M, sme v júli v Leviciach platili na 10 osôb +1 detská porcia, okolo 250 eur, a torta okolo 60 eur. A ešte farárovi sme dali 50 eur. Ak chcete aj zákusky, tak to závisí aj od množstva.
ako kde, podla toho akú reštiku si vyberieš, určite si dáš zajednať aj stôl možno aj nastrieť nejako ozdobnejšie (aspoň ked som robila v reštike tak sme to tak robili, že sme sa pýtali či chlapec dievča, zladiť k tomu servítky atd), takže nastretie (25 eur), prípitok (20eur), polievka (35 eur), hlavné jedlo (144 eur), káva (18 eur) zákusok poväčšine si môžeš doniesť vlastný ak z reštiky tak plus dákych 36 eur...dohromady cca 278 eur...podľa mna do 300 sa vmestíš ešte ked sa zaráta nealko...čo sa týka farára a kostolu to netuším kolko sa platí
my sme nedavno mali prijimanie- obed pripitok zakusok kava a capovane napoje pre 21 ludi stalo 500€
13 dospelých ľudí 2 detské porcie v reštike na Novej Bani obed káva čapované 310e, torta 90e, farárovi 50e.
My sme mali pekny podnik, sice dva roky dozadu no 28 ludi a platili sme okolo 500. Plus rataj zvlast torta, slane, -uz co chcete. Fararovi sme nic nedavali.
Inak nam to vopred restika nacenila emailom, takze si to vieš dost presne zistit. Lebo v ba starom meste asi bude ina cenovka nez v rimavskej sobote ;)
veď choď do danej reštaurácie a pozri si ceny......ono je rozdiel ak si dáte jedlo za 8eur a za 15eur/osoba, rovnako je rôzna cena nápojov aj kávy aj zákuskov....musíš ísť do danej reštaurácie a podľa jedálneho lístka si urob kalkuláciu na osobu x 12....zároveň sa spýtaj na rezerváciu, niekde vám vedia spojiť stoly , niekde sa dá zajednať salónik - treba sa na to popýtať v danej reštike, niekde sa platí aj rezervácia salónika, je to všade rôzne....iná cena bude v nejakej reštaurácii na dedine a iná v Bratislave....
My sme robili v auguste. Farar 50€ , 2 torty 200€ , zakusky cca 50€, testika 12ludi 450€, alko a nealko slane pecivo sme mali svoje. Akurat ja som si dala 2 male capovane pivka a svokor borovicku ktorú sme zabudli kupit.
Košice o dva týždne krstiny, 20 ľudí, husacie hody a klasika, prípitok, polievka...dokopy 500 eur tiež. Tortu donesieme vlastnú.
10dospelých a 3 deti - v reštike sme platili do 300€ (obed (polievka + hlavné jedlo) + pitie (alko aj nealko) + miestnosť), torta 60€, zákusky netuším ale tak do 50€ dajme tomu a farárovi sme dávali 100€. ---> júl 2021 BJ
počítaj na jedného min. 20 e....
Mali sme cca 15 ludi, bez torty 250 eur. V martine pred rokom.ved dajte si to nacenit
Dakujem vsetkym za odpovede cca odhad ste mi dali
Ahoj,ja budem mat krstiny 8.10 a 13 ludi iba restika bez torty a kolacov ma stoji 488, kolace a tortu si objednavame zvlášť....to uz cena zalezi od vahy torty
to je veľmi individuálne, môžeš ísť do reštaurácie za 15€ na osobu + nápoje a môžeš ísť do reštaurácie za 40€. nietoré si účtujú za prenájom, niekde stačí konzumné od určitej výšky