Ahojte, plánujeme svatbu tak budúcu jar/leto cca, a zaujíma ma, koľko vás vyšla svatba so všetkým.
Cca pre 30 ľudí. Lebo ja nemám ani potuchy koľko co stoji, keďže som sa o to nezaujímala :D
My sme mali pre cca 100 ľudí a vyšlo to na približne €5000, pred skoro piatimi rokmi. No stálo to za to, jeden z najkrajších dní v mojom živote, neľutujeme ani cent 🥰
@matkamirko dik za tip, pozriem stránku, ale zaujíma ma aj INÝCH 🙂 svatba. Keď nehces povedať sumu, načo to komentovať ze áno ;)
Nás vyšla 10 000€ v roku 2020 a ľudí bolo cca 75
pred 10 rokmi - 42 ľudí (vrátane DJ, fotograf +1, starejší, kameraman) + všetky ostatné výdavky - 11 900 €
30ludi. ktora cast sr? lowcostovo v kulturaku to das do 5tisic. na zamocku ci v stodole aj 10 15tisic. kazda svadba mas pausal na hlavu plus pecne veci
U nás, čo bola nedávno svadba, tak okolo 40 ľudí, cca 4000eur (prenájom sály bol lacný a fotograf bol kamarát)
To je strane ťažká otázka poviem ti tak že pre 30 ľudí to môže byť od 3000- 30 000€. A všetko záleží od vašich požiadaviek a priorít.
Niekto chce šaty zo salónu z vypredaja za 200€ a ešte ich za 150e predá, lebo sa mu proste páčia. A niekto chce na mieru šité za 1500e a chce si ich nechať doma v skrini navždy.
Niekto si dá zo starých obrucok po babke a dedkovi urobiť nové a obrúčky ich vyjdu 200€ a niekto chce s kameňmi a 3 druhý zlata za 1000€.
Niekto chce svadbu v kaštieli a niekto garden party. Niekto ma svadbu v Bratislave a niekto v malom kostolíku v malej dedinke na východe. .. Áno uvádzam možno extrémy a nehovorím, že jedno je zle a druhe dobré.. Len jednoducho, že konkrétnu sumu ti nikto nepovie. Záleží aké sú tvoje a snúbencove predstavy
presne tak. je to velmi individualne...my sme mali v r.2014, tj pred desiatimi rokmi, mali sme 120 hosti, v zamockom parku v zámockom empirovom divadle, svedske stoly boli uz na obed, potom obrad, potom hlavne jedlo, potom vecera, potom svedske stoly o polnoci, zivu kapelu + DJ + harmonikar + starejsi + polnocne vystupenie solo spevak s gitarou + polnocna bubenicka sou tj asi 20 bubnistov hodinu + polnocna ohnova sou, do kostola nas viezol zastup veteranov, na fotenie sme mali styroch k dispozicii, saty som mala z pozicovne (vtedy stalo cca 500 eur pozicanie), zabava trvala do rana do siedmej a dalsi vecer tiez sa dojedalo v restike a v piatok, tj vecer pred tiez sme mali prenajatu salu na posledne sedenie rodina predtym, plus zavisi, ci aj prespavanie platis hostom alebo nie, obrucky nas vtedy vysli cca na 1500, 4 poschodova torta vtedy stala 80 eur,dnes by taka stala asi 3x viac....cena celeho netusim, nezratavali sme to vobec dodnes a netrufam si odhadnut....vsetko mas o tom, ake mate predstavy a rozpocet
my sme mali svadbu necele dva roky dozadu, v ZA, vyslo nas to asi okolo 11 tisic eur, pocet hosti bol nieco malo nad 40
My sme mali minulý rok a vysla nás cca 15000€ pre 170 ľudí ale so všetkým
Rok a pol dozadu, 16 ľudí cca 10 tisíc.
7 mesiacov dozadu. 100 ľudí. cca 9 tisíc
5 rokov dozadu 92ludi 15000e, teraz by bolo to iste tak o 10 tisic viac 🤷🏼♀️
2500 a 50 ludí😂😂 ale to len preto lebo všetko nám boli známy a mali sme to skoro zadarmo
6 rokov dozadu, 6 000 €, 97 ľudí, v časoch, keď bolo ešte všetko "lacné", sála za pár €, fotograf taktiež. Vynaložené peniaze sa nám na daroch vrátili 1:1. S odstupom času by som to už neabsolvovala v takejto podobe...
to je velmi individualne. Zalezi aky mas na to rozpocet. Kde sa bude to odohravat, co vsetko tam chces mat, aku sumu za saty a doplnky si ochotna dat a pod. My chceme mat svadbu buduci rok v lete. Nas rozpocet je zatial cca 30 000€.
2020 - 50 ľudí - Bratislava - necelých 12000€
Rok a pol dozadu, 30 ľudí, cca 5000€
My sme mali svadbu v 2021, 40 ľudí a vyslabnas tak do 3000 aj s oblekom, satami, dj, fotograf, jedlo, priestory, kolace, vysluzky atd... Zalezi aj od tvojej narocnosti a co tam chceš. My sme napr nechceli video mame iba fotky, priestor sme mali menší a stačil, kokace nam piekla znama a co sa dalo vyzdobu, menovjy a take som si porobila aj doma. Niekto chce mat honosnu niekto skromnú ☺️