Koľko stojí oslava narodenín organizovaná agentúrou ?

24. mar 2021

Ahojte máte niekto sajnu koľko približne môže vyjsť taká oslava organizovaná agentúrou ? Napr doma ... s tým že agentúra to pekne ozdobí .. byva stôl na ňom sladkosti .. ozdoby za tým nejaká stena ktorá je tiež ozdobená . Viete čo mám na mysli ? Tusite niekto koľko cca môže takato organizovaná oslava stáť?

alenah31
24. mar 2021

záleží čo všetko chceš, aby ti zorganizovala agentúra. Zvyčajne poskytujú balíčky služieb, z ktorých si vyberáš. Tými službami sú hlavne príprava jedla a nápojov podľa ponuky - catering, výzdoba, obsluha - čašníci, zábavný program, hudba, osvetlenie, konečné upratovanie, prípadne poskytujú babysitting, rozvoz hostí po oslave. Od toho všetkého sa potom odvíja konečná suma.

autor
24. mar 2021

@alenah31 len tu výzdobu

alenah31
24. mar 2021

výzdobu zvyčajne požičiavajú - platí sa vopred záloha, ktorá je pre niekoho dosť vysoká - ale to len preto, že sa počíta s prípadným poškodením, neskorším vyčistením atď. Ak požičanú vec odovzdáš v poriadku časť zálohy, ktorá bola určená ako "odškodné" sa ti vráti. A cena je dosť rozdielna - či ide napr. o Bratislavu alebo Humenné.

nafka0483
24. mar 2021

A tiez zalezi na tom ci chces na vyzdobu 100 balonov alebo 10, ci chces candy bar pre 5 osob, alebo 50... ved si pohladaj take agentury, oslov ich aby ti poslali cenovu ponuku a budes vediet presne. To sa neda len tak porovnat.