Ahojte plánujeme za rok svadbu a chcem sa spýtať koľko Vás asi vyšiel súbor čepčenia ? Vôbec nikde neviem nájsť a chcem porátať koľko čo asi vide🙂 ďakujem
Záleží od súboru, od toho, aký je, odkiaľ je, kde je svadba, a aký je "známy" konkrétny súbor. Kamoška mala taký, kde je členkou jej teta, prišli 4 zenicky a mala to doslova za tanier koláčov 😆😆. Druhá kamoška mala jednoduchý ochotnícky súbor z ich dedinky,platili 60 eur. No a potom boli už aj také, kde sú sumy nad 150,200 +eur.
kolega prave riesil cez tyzden....
4baby za 250eur
V roku 2019 súbor Oblík z Hanušoviec nad Topľou za cepcenie pýtal 250€. 2 chalani a 7 dievčatá
@puli9 kde máte svadbu - hostinu?
@zuzkablazejka Lednické Rovne pri Púchove.
Tak do tých 200€ by to bolo celkom v pohode. A koľko pred svadbou ste si súbor zajednali ? 🙏
V roku 2021, zajednala som asi 5 mesiacov pred svadbou, mali posledný voľný termín, platila som so zalohou 180€. Prišiel nam celý.subor + chlapi s harmonikami, cca na 40 minút. Bol to zážitok na cely život, všetci boli dojatí 🥺😃
@puli9 to veľmi záleží ,ale rataj cca 200 .Pýtala som sa kamarátky čo sú spevacka skupina z dca povedala 150+ doprava ,iný súbor s hudbou 250